Aliisa Kivistö

185 cm / kg
Syntynyt 1989


Uutisia henkilöstä Aliisa Kivistö

24.6.2010 Pääjuttu

Sten ja Alander Forssan Alkuun

Naisten SM-sarjan Forssan Alku on värvännyt riveihinsä takapelaaja Carita Alanderin Turun Riennosta sekä sentteri Minna Stenin Lappeenrannan Catzista. Asiasta uutisoi keskiviikkona Forssan Lehti.

29.9.2009 Pääjuttu

Naisten SM-sarjan kärkiryhmään tungosta

Perjantaina ja lauantaina käynnistyvässä naisten SM-sarjassa on tutut ennakkosuosikit, mutta myös laaja joukko haastajia. Naisten SM-sarjajoukkueet esittäytyivät medialle maanantaina Helsingissä Koripalloliiton perinteisessä sarjakauden avausinfossa. Seuraavassa tilaisuuden antia joukkue joukkueelta.

26.6.2009 Pääjuttu

Tonu Lust Forssan Alun peräsimeen

Naisten SM-sarjan puolivälieriin viime kaudella selviytynyt perinteikäs Forssan Alku on värvännyt joukkueen päävalmentajaksi virolaisen Tonu Lustin, 49. Lust on valmentajauransa aikana luotsannut Tarto Rocksin kahteen Viron mestaruuteen.

19.3.2008 Pääjuttu

FoA säilytti paikkansa naisten SM-sarjassa

Vuodesta 1985 yhtäjaksoisesti naisten koripallon SM-sarjassa pelanneen Forssan Alun peräkkäisten pääsarjakausien putki saa jatkoa. Kahdeksankertainen Suomen mestari FoA varmisti sarjapaikkansa kukistamalla SM-karsinnan viimeisessä ottelussa Joensuun Katajan 75-65.

25.5.2007 Naisten Korisliiga

Saana Pirilä FoA:n vahvuuteen

Naisten SM-sarjajoukkue Forssan Alun vahvuuteen on liittynyt 19-vuotias Saana Pirilä. Pirilä siirtyy Forssaan Vantaan Pussihukista.

21.5.2007 Maaottelu

Suomeen PM-kisoista hopea ja kaksi pronssia

Nuorten Pohjoismaiden mestaruuskisat saatiin päätökseen sunnuntaina Ruotsin Solnassa. Suomen 18-vuotiaat tytöt saavuttivat kisoista hopeaa. Sekä 16-vuotiaiden poikien että tyttöjen tuliaisina oli puolestaan pronssiset PM-mitalit.

20.5.2007 Maaottelu

Suomen 18-vuotiaat tytöt pelaavat PM-kullasta, muut pronssista

Nuorten PM-kilpailut huipentuvat sunnuntaina pelattaviin mitalipeleihin. Finaaleissa nähdään suomalaisväriä 18-vuotiaiden tyttöjen ikäluokassa. Suomen 18-vuotiaat pojat sekä 16-vuotiaat tytöt ja pojat päätyivät pronssiotteluihin.

19.5.2007 Maaottelu

16-vuotiaille voitot Norjasta

Suomen 16-vuotiaat pojat avasivat voittotilinsä Ruotsin Solnassa pelattavissa PM-kisoissa, kun se kuritti Norjaa lukemin 91-65. Myös 16-vuotiaille tytöille kirjattiin murskavoitto (76-29) Norjasta. Muuten vilkas PM-kisapäivä ei ollut suomalaisten, sillä maajoukkueet kärsivät myös neljä tappiota.

18.5.2007 Maaottelu

Suomen 18-vuotiaille voitot Norjasta ja Islannista

Nuorten PM-kilpailut etenivät Ruotsin Solnassa torstaina Suomen 18-vuotiaiden osalta voitokkaasti. Pojat hankkivat takamiesten vahvan panoksen avulla 84-69-voiton Norjasta. Tytöt puolestaan kaatoivat niukasti Islannin 68-63. Sekä 16-vuotiaat pojat että tytöt joutuivat myöntämään Tanskan paremmakseen.

17.5.2007 Maaottelu

Tytöillä voitokkaat PM-avaukset

Sekä Suomen 18- että 16-vuotiaat tytöt avasivat urakkansa Pohjoismaiden mestaruuskisoissa voitokkaasti Ruotsin Solnassa. 18-vuotiaat voittivat Tanskan 67-55, kun 16-vuotiaat puolestaan kurittivat Islantia 78-49. Suomen 16-vuotiaat pojat kärsivät 66-74-tappion isäntämaa Ruotsille.

Forssan Alku solminut kahdeksan uutta sopimusta

Naisten SM-sarjassa pelaavan Forssan Alun kokoonpano alkaa hahmottua. Joukkue on solminut ensi kautta koskevat sopimukset kahdeksan pelaajan kanssa. Pelintekijäksi Alku on kiinnittänyt amerikkalaisen 165-senttisen Megan Griffithin.

Forssan Alkuun vahvistuksia

Naisten koripallon SM-sarjaan valmistautuva Forssan Alku on ollut aktiivisena siirtomarkkinoilla. Joukkue on pestannut kolme ulkomaalaisvahvistusta ja kotimainen osastokin on viimeistelyä vaille valmis.

17.1.2006 Pääjuttu

Ratkaisun hetket naisten divisioonassa

Naisten ykkösdivisioonassa on käynnistymässä viimeinen kolmannes. Takana on 12 sarjakierrosta – edessä on kuusi ratkaisevaa viikonloppua. Tuolloin selviää, ketkä lopettavat sarjan jo helmikuun lopussa ja ketkä jatkavat pelejä SM-sarjan nousukarsinnoissa tai sarjaporrasta alaspäin kohdistuvissa putoamiskarsinnoissa.

9.10.2005

Suuri myllerrys naisten I divisioonassa

Uusia joukkueita, uusia valmentajia, uusia pelaajia ja hyppysellinen tuttuja aineksia. Kesän ja alkusyksyn aikana naisten I divisioonassa on tapahtunut suuria muutoksia. Vaikka itse sarjajärjestelmä on samanlainen kuin vuotta aiemmin, ei sarjaa tahdo tunnistaa samaksi sarjaksi kuin edelliskaudella.

9.5.2005 Maaottelu

Nuorten PM-kisoista tuliaisina hopeaa ja pronssia

Ruotsin Solnassa pelatuista Pohjoismaiden mestaruuskilpailuista muodostui isäntämaan juhla. Ruotsi voitti kaikki neljä jaossa ollutta mestaruutta. Suomen nuoret toivat kisoista mukanaan PM-hopeaa ja –pronssia. Hopeisista tuliaisista vastasivat 18-vuotiaat pojat, jotka tiukan taistelun jälkeen kärsi finaalissa 78-80-tappion.

7.5.2005 Maaottelu

Pojat voitokkaina, tytöille tappioita PM-kisoissa

Ruotsin Solnassa pelattavien nuorten PM-kilpailuiden kolmas päivä toi mukanaan kolme suomalaisvoittoa. Sekä 18- että 16-vuotiaat pojat esiintyivät voitokkaasti Tanskaa ja Ruotsia vastaan. Tyttömaajoukkueet hävisivät kolmesta ottelustaan kaksi.

6.5.2005 Maaottelu

Tappiot sävyttivät nuorten PM-kisataivalta

Pohjoismaiden mestaruuskilpailuiden toinen päivä ei ollut suomalaisnuorille avauspäivän veroinen. Suomalaiset kärsivät viidessä pelissään neljä tappiota. Päivän ainoasta voitosta vastasi 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue, joka retuutti Norjaa lukemin 73-26.

5.5.2005 Maaottelu

Suomen nuorilla voitokas avauspäivä PM-kisoissa

Nuorten Pohjoismaiden mestaruuskilpailut pyörähtivät käyntiin keskiviikkona Ruotsin Solnassa. Suomen neljästä maajoukkueesta kolme oli avauspäivänä tositoimissa ja hääri kentällä voitokkaana. 18- ja 16-vuotiaat pojat kukistivat Norjan sekä 16-vuotiaat tytöt Islannin.

5.1.2005 Maaottelu

Kärkisijat Baltic Sea Cupeissa muille maille

Suomen nuorten maajoukkueet jäivät ilman turnausvoittoja Tallinnassa pelatuissa Baltic Sea Cupeissa, mutta lähtivät kotia kohti lähtölaukauksen EM-kisavuoteen saaneina ja monta oppia rikkaampana. Päätöspäivänä Suomen joukkueet kohtasivat toisensa 18-vuotiaissa pojissa ja 16-vuotiaissa tytöissä.

3.8.2004 Maajoukkue

Kuusi voittoa Latviasta 15-vuotiaille tytöille

Suomen 89-syntyneiden tyttöjen maajoukkue vieraili Latvian Cesiksessä. Ohjelmassa oli viikon leiri sekä kuusi ottelua Latvian parhaita seurajoukkueita vastaan.

Näytä lisää vastaavia