Syntynyt 1981

Uutisia henkilöstä Aaron Haynes

3.3.2006 Pääjuttu

Miesten I divisioonassa ratkaisujen viikonvaihde

Miesten I divisioona on kallistumassa loppusuoralle. Kierroksia on jäljellä kolme, ja ratkaisuja suuntaan jos toiseen nähdään jo tulevana viikonloppuna kahden ottelun pakettina.

20.3.2005 Korisliiga

Kouvot tippui pudotuspeleistä, Vilpas karsintaan

Kouvot Kouvolasta ei pääse puolustamaan koripalloilun miesten Suomen mestaruuttaan ensi sunnuntaina alkavissa Sparliigan pudotuspeleissä. Kouvot kärsi sunnuntaina pelatulla runkosarjan päätöskierroksella kohtalokkaan yhden pisteen vierastappion Joensuussa Katajalle 76-75 (34-39) tuloksella.

9.3.2005 Pääjuttu

KTP pöllytti Aura Basketia

KTP otti komean kotivoiton Aura Basketista koripalloilun Sparliigan keskiviikkokierroksella. Kotkalaiset nousivat sarjataulukossa turkulaisten kanssa tasapisteisiin 104-77 (45-34) voittollaan. KTP otti pelin ohjat heti ensimmäisellä jaksolla, jonka se voitti 28-15. Sen jälkeen ei johto enää kotijoukkueelta karannutkaan.

6.3.2005 Korisliiga

Huima putoamassa SM-sarjasta

Äänekosken Huiman putoaminen koripallon miesten Sparliigasta sinetöityi käytännössä sunnuntaina, kun Huima hävisi kotipelinsä Kouvolan Kouvoille 74-83 (36-36). Huima on jäämässä sarjan viimeiseksi suoran putoajan paikalle.

2.3.2005 Pääjuttu

Sarjajohtaja vakuuttava Vantaalla

Koripallon Sparliigan runkosarjavoittonsa käytännössä jo varmistanut Lappeenrannan NMKY kävi esittämässä keskiviikkokierroksella vakuuttavaa virettään Vantaalla, jossa sarjakolmonen Pussihukat joutui taipumaan 83-93 (41-45) tappioon.

5.2.2005 Pääjuttu

Tarmolla tuottoisa reissu Tampereelle

Porvoon Tarmo haki sarjapisteet Pyrbasketin kotisalista koriluvuin 97-82 (50-48). Tarmo aloitti ottelun 21-5–jaksolla, mutta Pyrbasket imi hiljalleen eron kiinni. Lopullisesti Tarmo karkasi päätösneljänneksen alussa pitäen kotijoukkueen pisteittä viiden minuutin ajan.

27.1.2005 Pääjuttu

Lappeenranta törmäsi Honkaan

Honka jatkoi voitokkaita kotipelejään koripallon Sparliigan keskiviikkokierroksella ottamalla arvokkaan voiton sarjaa johtavasta Lappeenrannan NMKY:stä. Kärkijoukkue kaatui Espoossa lopulta selvällä erolla 109–92 (49–45) tuloksella.

18.1.2005 Korisliiga

Honka väsytti Pyrbasketin kotonaan

Hongan kurinalaisempi peli tuotti sarjapisteet Pyrbasketia vastaan lukuihin 100–95 (44-45) päättyneessä Sparliigan ottelussa.

17.1.2005 Pääjuttu

KTP kaatoi kärkijoukkueen

KTP otti makean kotivoiton koripallon Sparliigan sunnuntaikierroksella, kun se kukisti sarjaa johtavan Lappeenrannan NMKY:n niukasti pistein 78-76 (48-43). KTP hallitsi ensimmäisiä jaksoja, mutta viimeisellä neljänneksellä niukka johto vaihteli joukkueelta toiselle. Voittopisteet heitti kymmenen sekuntia ennen loppua KTP:n Ronald DeGray vapaaheitoilla.

13.11.2004 Pääjuttu

Pyrbasket peittosi Hongan nopeudella

Pyrbasket juoksi Hongalta jalat alta koripallon Sparliiga-ottelussa ja kuittasi sarjapisteet luvuin 99-81 (50-40). Pyrbasketin kauden kolmas voitto alkoi hahmottua jo avausjaksolla, jolla kotijoukkue repi kymmenen pisteen kaulan.

10.11.2004 Pääjuttu

LrNMKY sai tappioputken poikki KTP:tä vastaan

Lappeenrannan NMKY nujersi KTP:n koripallon Sparliigan ottelussa pistein 79-69 (36-37). Lappeenrantalaisryhmää on povattu kevään menestyjäksi, mutta nimivahvan ryhmän peli takkuili pitkään. KTP-voiton myötä katkesi joukkueen kolmen ottelun tappiokierre.

31.10.2004 Pääjuttu

Jyri Lehtonen toi eloa Katajaan

Joensuun Kataja otti koripallon Sparliigassa helpon kotivoiton Aura Basketista, kun turkulainen sarjatulokas kärsi nyt ensimmäisen vierastappionsa 91-79 (49-40) lukemin. Peli pysyi kotijoukkueen hallussa käytännössä koko ajan, vaikka Joensuun Areenan parketille juoksi "uusi" Kataja, kun aloitusviisikossa oli kaksi uutta runkopelaajaa.

23.10.2004 Korisliiga

Pyrbasket avausvoittoon Lahden kustannuksella

Kolme ensimmäistä koripallon Sparliigan kamppailua hävinnyt Pyrbasket hankki ensimmäiset sarjapisteensä kotiottelussa Namika Lahtea vastaan luvuin 101-94 (50-49).

20.10.2004 Korisliiga

Kymenlaakson valtikka KTP:lle taisteluottelussa

KTP nujersi Kouvot vieraissa pistein 77-70 (37-30) koripallon Sparliigan ottelussa, joka oli kovan puolustuspelin juhlaa. KTP sai peliin loistoalun, mutta muutama harkitsematon ratkaisu päästi kotijoukkue Kouvot peliin mukaan.