Martti Iivonen

cm / kg
Syntynyt 1952


Uutisia henkilöstä Martti Iivonen

Teemakoulutus Helsingissä 9.12.

Koripalloliitto järjestää yhteistyössä Pakilan Visan kanssa Teemakoulutuksen, jonka aiheena on "Miten rakennan hyvän lasten koripalloharjoituksen?".

Nuorisovalmennusseminaarin materiaalit Susi Campuksessa

Viikko sitten järjestetty Nuorisovalmennusseminaari keräsi esiintyjineen Kisakallioon sata valmentajaa. Seminaarin materiaalit ja videoidut esitykset on nyt löydettävissä Susi Campuksesta

Nuorisovalmennusseminaariin voi ilmoittautua tiistaihin 10.1. asti

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto järjestävät yhteisyössä jokavuotisen Nuorisovalmennusseminaarin koripalloperheen kotipesässä Susi Training Centerissä 13. – 14.1.2017. Seminaarin viimeinen ilmoittautumispäivä on tiistai 10.1.

8.11.2016 Pohjoinen alue

Marko Yrjövuori mukaan Nuorisovalmennusseminaariin

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto järjestävät yhteisyössä jokavuotisen Nuorisovalmennusseminaarin koripalloperheen kotipesässä Susi Training Centerissä 13. – 14.1.2017. Jo aiemmin julkaistu esiintyjäkaarti täydentyy nyt Marko Yrjövuorella ja Martti Iivosella.

Lasten valmennuksen erityispiirteet koripallossa–koulutus Nokialla elo-syyskuussa

Koulutus on suunnattu lasten valmennuksessa mukana oleville, jo koulutus- ja valmennustaustaa omaaville valmentajille, jotka haluavat syventää osaamistaan nimenomaan lasten valmentamisessa. Koulutus järjestetään Nokian lukiolla 7.8. ja 11.9.2016

Lasten valmennuksen erityispiirteet koripallossa–koulutus Helsingissä maalis-huhtikuussa (Huom. UUSI Ajankohta)

Koulutus on suunnattu lasten valmennuksessa mukana oleville, jo koulutus- ja valmennustaustaa omaaville valmentajille, jotka haluavat syventää osaamistaan nimenomaan lasten valmentamisessa. Koulutus järjestetään Malmin Palloiluhallilla Helsingissä 19.3. ja 10.4. 2016 (Ajankohta on vaihtunut, koska koulutukseen ei ilmoittautunut riittävästi osallistujia).

Teemakoulutus Helsingissä keskiviikkona 2.3.

Suomen Koripalloliitto järjestää yhteistyössä Torpan Poikien kanssa Teemakoulutuksen, jonka aiheena on "Miten rakennan hyvän lasten koripalloharjoituksen?"

18.1.2016

Nuorisovalmennusseminaari keräsi Kisakallioon 135 valmentajaa

Jokavuotinen Nuorisovalmennusseminaari keräsi 135 koripallovalmentajaa oppimaan eri näkökulmia taidon oppimisesta koripallon saralla. Nuorisovalmennusseminaari järjestettiin toisen kerran koripalloperheen kotiluolassa Kisakallion Susi Training Centerissä.

Nuorisovalmennusseminaari Susi Training Centerissä 15. - 16.1.2016 (Ohjelma päivitetty)

Suomen Koripalloliitto järjestää yhteistyössä Kisakallion Urheiluopiston kanssa Nuorisovalmennusseminaarin maajoukkueidemme harjoituskeskuksessa Susi Training Centerissä. Tällä kertaa teemana on ”Näkökulmia taidon oppimiseen koripallossa". Seminaariin osallistuu 130 valmentajaa. Ilmoittautuminen on nyt päättynyt.

Lasten valmennuksen erityispiirteet koripallossa–koulutus Espoossa marras-joulukuussa

Koripalloliitto pilotoi valmentajakoulutuksen uutta moduulia yhteistyössä Tapiolan Hongan kanssa. Koulutus on suunnattu lasten valmennuksessa mukana oleville, jo koulutus- ja valmennustaustaa omaaville valmentajille, jotka haluavat syventää osaamistaan nimenomaan lasten valmentamisessa. Koulutus järjestetään Espoossa Summa-hallilla 1.11. ja 12.12.

Alle 15-vuotiaiden testileiri Vierumäellä 28.–30.5.

Suomen alle 15-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet kokoontuvat testileirille Vierumäen urheiluopistolle 28.–30.5. Leirin aikana maajoukkue-ehdokkailta testataan koripallotaitojen ohella nopeutta, voimaa ja kimmoisuutta. Lisäksi pelaajille tehdään kattavat lihastasapainokartoitukset fysioterapeuttien johdolla.

20.12.2009 Haastattelu

15-vuotiaiden maajoukkueiden päävalmentajat haastattelussa

Suomen 15-vuotiaiden maajoukkueet toimivat nuorten maajoukkuevalmennuksessa niin sanottuina sisääntulomaajoukkueina, joiden tarkoitus on antaa pelaajille valmiuksia osallistua tulevina vuosina täysipainoiseen harjoitteluun maajoukkueurheilijana.

17.12.2009 Pääjuttu

Nuorten maajoukkueiden valmentajat nimetty vuodelle 2010

Suomen Koripalloliitto on nimennyt nuorten koripallomaajoukkueiden valmennusjohdot vuodelle 2010. Suomi lähettää kansainvälisiin mittelöihin vuonna 2010 kuluvan vuoden tapaan seitsemän nuorten maajoukkuetta, joiden valmennustiimit koostuvat maamme huippuosaajista.

27.4.2009 Maajoukkue

Alle 15-vuotiaiden testileiri Vierumäellä 1.-3.5.

Suomen alle 15-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet kokoontuvat testileirille Vierumäen urheiluopistolle tulevana viikonloppuna. Leirin aikana maajoukkue-ehdokkailta testataan koripallotaitojen ohella nopeutta, voimaa ja kimmoisuutta. Lisäksi pelaajille tehdään kattavat lihastasapainokartoitukset fysioterapeuttien johdolla.

4.11.2008 Pelaajat

Nuorten maajoukkuevalmentajat nimetty vuodelle 2009

Suomen koripalloliitto on nimennyt nuorten koripallomaajoukkueiden valmennusjohdot vuodelle 2009. ”Uusina” niminä valmennusryhmistä löytyy mm. kaksi miesten liigavalmentajaa, jonka lisäksi maajoukkuevalmentajien välillä on tapahtunut tehtäväkiertoa.

22.2.2007 Valmentajat

Tutustu alle 15-vuotiaiden tyttöjen valmennusjohtoon

Nuorten koripallomaajoukkueiden uudistuneet valmennusjohdot on valittu. Koris.net kysyi kultakin valitulta valmentajalta muutamia taustatietoja ja ajatuksia tulevasta maajoukkuepestistä. Seuraavassa esitelty alle 15-vuotiaiden tyttöjen eli ns. sisääntulomaajoukkueen valmennusjohto, johon tulivat valituiksi Harri Jokela, Mikko Tupamäki, Mikko Larkas, Jussi Räikkä, Martti Iivonen ja Anu Rajaniemi.

3.1.2007 Maajoukkue

Nuorten maajoukkueet matkustavat Baltic Sea Cupiin

Suomen alle 16-vuotiaiden sekä alle 18-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet matkustavat perinteiseen Baltic Sea Cup –turnaukseen Tallinnaan 3.-5.2007. Mukana Suomen lisäksi turnauksen kaikissa ikäluokissa ovat Latvia, Ruotsi ja isäntämaa Viro.

3.7.2006 Pääjuttu

Espoo Teamin naisten SM-sarjajoukkue kasassa

Naisten SM-sarjassa pelaavan Espoo Teamin runko tulevalle kaudelle on valmis. Joukkueen vahvistuksiksi on hankittu amerikkalaiset Ashley Anderson ja Anne Bailey, joiden lisäksi kotimainen osasto on mennyt osittain uusiksi mm. Mia Liimon paluun sekä Henna Launiaisen Espooseen siirtymisen myötä.

3.8.2004 Maajoukkue

Kuusi voittoa Latviasta 15-vuotiaille tytöille

Suomen 89-syntyneiden tyttöjen maajoukkue vieraili Latvian Cesiksessä. Ohjelmassa oli viikon leiri sekä kuusi ottelua Latvian parhaita seurajoukkueita vastaan.

3.2.2004

Ural Greatin tähtisikermä maineensa veroinen

Hongan urakka FIBA Euroopan liigassa päättyi tiistaina 74-99-kotitappioon Ural Great Permille. Liigan C-lohkon voittanut venäläisjoukkue osoittautui eri maiden maajoukkuepelureineen sekä amerikanapuineen maineensa veroiseksi nipuksi. Hongan kaadossa tehokkainta jälkeä teki urallaan 586 NBA-ottelua pelannut Mahmoud Abdul-Rauf.

Näytä lisää vastaavia