Haminn Quaintance

201 cm / 104 kg
Syntynyt 1985


Uutisia henkilöstä Haminn Quaintance

2.5.2013 Pääjuttu

KTP ja Bisons lunastivat paikkansa Korisliigan finaaleissa

Hallitseva mestari Nilan Bisons ja Suomi-koriksen historian menestyksekkäimpiin joukkueisiin kuuluva KTP hakivat kolmannet ja ratkaisevat välierävoittonsa torstain neljänsissä osaotteluissa. KTP kuritti Jonte Flowersin loukkaantumisen hidastamaa Katajaa 73–60 (37–30) ja hurmioalulla neljännen osaottelun aloittanut Bisons selvisi Karhun loppurynnistyksestä 78–85 (34–45)-voittoon.

29.4.2013 Pääjuttu

Karhu ja Kataja välierävoittoihin kuilun partaalta

Kauhajoen Karhu ja Joensuun Kataja avasivat välierien voittotilinsä maanantain kolmansissa välieräotteluissa. Katajan puolustuspeli loksahti kertaheitolla kohdalleen, kun joensuulaiset peittosivat KTP:n kotonaan 77–67 (38–35) ja Kauhajoen Karhu katkaisi Loimaalla Bisonsin pitkän voittoputken 84–96 (38–46)-taisteluvoitollaan. Välierät jatkuvat torstaina Kotkassa ja Kauhajoella.

27.4.2013 Pääjuttu

KTP ja Bisons jylläsivät finaalipaikat katkolle

Kotkalainen KTP-Basket ja loimaalainen Nilan Bisons hakivat lauantaina toiset perättäiset välierävoittonsa. KTP lietsoi runsaslukuisen kotkalaisyleisön hurmokseen hakemalla viime minuuttien taistelukoreilla 90–84 (39–39)-voiton Joensuun Katajasta, ja tasaisesti koko miehistöltään tehoja saanut Bisons pysäytti Karhun loppurynnistyksen matkallaan 90–93 (39–44)-voittoon.

12.4.2013 Pääjuttu

Korisliigan puolivälierät: Pyrintö pyrkii vastaamaan Karhun aggressiivisuuteen

Korisliigan runkosarjanelonen Tampereen Pyrinnön sekä viidennen sijan napanneen Kauhajoen Karhun kohtaamiset ovat tällä kaudella olleet kiihkeitä ja tasaisia. Karhun prässäävä, aktiivinen pelityyli on aiheuttanut menestykseen tottuneille tamperelaisille hankaluuksia, mutta Pyrinnön leirissä uskotaan, että omat, tutut täsmäaseet purevat pohjanmaalaisiin.

6.4.2013 Pääjuttu

Karhu ja Bisons varmistivat Vilppaan pudotuspelipaikan

Salon Vilppaalla oli lauantaina välipäivä Korisliigan runkosarjassa, mutta siitä huolimatta salolaiset sieppasivat toisen perättäisen pudotuspelipaikkansa, kun Lapuan Korikobrat ja Namika Lahti hävisivät vieraspelinsä Kauhajoella ja Loimaalla. Kouvolassa Kouvot kumosi vajaamiehisen LrNMKY:n.

3.4.2013 22:25 Pääjuttu

Bisons mylvi kirivoittoon Kotkan kärkiottelussa

Puolustava mestari Nilan Bisons haki keskiviikkona kovan voiton Kotkasta. Loimaalaiset ottivat kärkikamppailun hallintaansa neljännellä jaksolla ja nujersivat runkosarjan voittoa yhä tavoittelevan KTP:n täpärästi 71–72 (46–38). FoKoPo tarrasi samaan aikaan oljenkorteensa kukistamalla Kouvot, Kataja leikitteli voiton Lahdesta ja Pyrintö puristi pisteet Salosta.

3.4.2013 Korisliiga

Karhu ja Eric Hicks purkivat sopimuksensa

Korisliigan pudotuspeleihin valmistautuva Kauhajoen Karhu on purkanut sopimuksensa laituri Eric Hicksin kanssa. Loukkaantuneiden pelaajien korvaajaksi hankitun Hicksin sopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

23.3.2013 22:00 Pääjuttu

Bisons ja Kataja varmistelivat kärkipaikkojaan

Hallitseva mestari Nilan Bisons ja vastikään menestyksekkään EuroChallenge-urakkansa päättänyt Joensuun Kataja tiivistivät tunnelmia liigan kärkikolmikossa kaatamalla Korisliigan lauantaikierroksella FoKoPon ja Vilppaan. Kauhajoen Karhu puolestaan nousi voiton päähän Tampereen Pyrinnössä kisassa neljännestä runkosarjasijasta.

23.3.2013 Pääjuttu

URHOtv-ennakko: Karhu isännöi Pyrintöä pudotuspelien makuisessa ottelussa

Korisliigan pudotuspelit lähenevät ja URHOtv:n lauantai-illan ottelussa on playoffs-henkeä, kun Kauhajoen Karhu isännöi Tampereen Pyrintöä Pohjanmaalla. Ottelun asetelmat ovat ennakkoon herkulliset, sillä joukkueet ovat etenemässä vahvasti puolivälierissä toisiaan vastaan ja Karhu yrittää vielä suistaa tamperelaiset kotietuun oikeuttavalta neljänneltä sijalta.

13.3.2013 Pääjuttu

Bisonsille suurvoitto Pyrinnöstä

Loimaan Liikuntahallilla nähtiin jälleen keskiviikkona kiihkeä kärkikamppailu vanhojen kiistakumppanusten kesken, kun Nilan Bisons ja Tampereen Pyrintö ottivat yhteen. Ottelu päättyi Bisonsin selkeään 110–92 (53–50)-voittoon. Tunnelma tiivistyi myös pudotuspeliviivan tuntumassa Korihaiden ja Korikobrien kesken, ja Namika Lahti saavutti FoKoPoa häntäpäässä.

9.3.2013 Pääjuttu

Vilppaan vuoro kukistaa KTP

Korisliigaa johtava KTP on hävinnyt Sefton Barrettin loukkaannuttua neljästä viime pelistään kolme. Kotkalaiset kärsivät tuoreimman tappionsa lauantaina Salossa, kun pudotuspelipaikkaa havitteleva Vilpas löi KTP:n 84–76 (42–34). Lauantaikierroksen muut voitot kirjattiin Katajalle, Bisonsille ja FoKoPolle.

6.3.2013 22:13 Pääjuttu

KTP vahvisti liigajohtoaan

KTP tukevoitti asemaansa Korisliigan kärjessä voittamalla keskiviikkona kotonaan kärkipään pelissä Tampereen Pyrinnön 93–78 (40–48). Kotkalaisten kärkiasemaa kohensi Pyrinnön tappion lisäksi takana kärkkyvien Joensuun Katajan ja Nilan Bisonsin yllätystappiot. Voitot keskiviikkona hakivat KTP:n lisäksi Korikobrat, Karhu, FoKoPo ja Kouvot.

2.3.2013 Pääjuttu

URHOtv-ennakko: pudotuspelien kotietua mielivä Karhu kohtaa Namika Lahden kotihallissaan

Korisliigan runkosarjan viimeinen neljännes alkaa Karhun ja Namika Lahden osalta lauantai-iltana, kun Karhu isännöi lahtelaisia Kauhajoella. Uusia ulkomaalaispelaajia viimeisen parin viikon aikana Pohjanmaalle lennättänyt Karhu tähtää runkosarjan päätteeksi pudotuspelien kotietua, kun taas Namika Lahti pyrkii kynsin hampain ylemmäs liigajumbon paikalta.

20.2.2013 Pääjuttu

Pohjanmaan herruus säilyi Kauhajoella, LrNMKY tavoitti Kouvot

Pohjanmaan herruus pysyy edelleen tukevasti Kauhajoella, kun Karhu voitti Korisliigan keskiviikkokierroksella Lapuan Korikobrat jo kolmannen kerran tällä kaudella. Tunnelma liigan kuudennella sijalla tiivistyi entisestään, kun LrNMKY kukisti Kouvot. Illan muut voittajat olivat Vilpas, Pyrintö ja Bisons.

13.2.2013 Pääjuttu

KTP:lle kymmenes perättäisvoitto, Kouvoille huipputärkeä voitto Vilppaasta

Korisliigaa johtava KTP venytti keskiviikkona voittoputkensa kymmenen pelin mittaiseksi ottamalla Namika Lahdesta helpon 97–73 (53–38)-kotivoiton. Salossa Kouvolan Kouvot nujersi Samuli Vanttajan haamukolmosella kotijoukkue Vilppaan ja vahvisti asemiaan pudotuspelikamppailussa.