Audrey Mulumba

177 cm / kg
Syntynyt 1994


Uutisia henkilöstä Audrey Mulumba

5.11.2018 10:31 NCAA

Naisten NCAA-kausi käynnistyy – mukana huimat 32 suomalaisnaista

Yhdysvaltojen yliopistokoripallosarja NCAA pyörähtää käyntiin Suomen aikaan tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Suomalaisedustus rapakon takana on jälleen vahva ja pelikentillä nähdään muun muassa viime kaudella vakuuttavia otteita esittänyt Elina Koskimies sekä tulokaskautensa aloittava huippulupaus Lotta-Maj Lahtinen.

14.4.2013 Pääjuttu

WB/Capitalsin A-tytöt ja HNMKY:n B-pojat kahdessa ottelussa Suomen mestareiksi

Sunnuntai oli kiireinen päivä nuorten SM-parketeilla. Kauden ensimmäiset nuorten mestarit kruunattiin, kun WB/Capitals (A-tytöt) ja HNMKY (B-pojat) hakivat finaalien toiset otteluvoittonsa ja veivät siten nimiinsä ikäluokkiensa Suomen mestaruudet. B-poikien SM-pronssi irtosi HoNsUn matkaan, ja lisäksi sunnuntaina pelattiin A-poikien ja B-tyttöjen SM-välieriä.

13.4.2013 Pääjuttu

WB/Capitalsin A-tytöt ja HNMKY:n B-pojat avausvoittoihin finaaleissa

A-tyttöjen ja B-poikien mitalipelit käynnistyivät lauantaina Helsingissä ja Orimattilassa. WB/Capitals nujersi A-tyttöjen finaaliavauksessa Honka Akatemian selvin lukemin ja HNMKY teki selvää ToPosta. A-tyttöjen pronssit irtosivat Orimattilan Jymylle, joka kukisti Espoo Basket Teamin kotonaan.

7.4.2013 Pääjuttu

Honka Akatemia ja WB/Capitals A-tyttöjen finaaliin, HNMKY kuittasi B-poikien finaalipaikan

A-tyttöjen ensimmäisten SM-välieräotteluiden voittajat jatkoivat voittojaan myös sunnuntaina. Honka Akatemia ja WB/Capitals antoivat kylmää kyytiä OrJylle ja EBT:lle ja etenivät ikäluokan finaaliin. B-pojissa HNMKY teki toisen kerran selvää jälkeä Hongasta, mutta sisuuntunut ToPo tasoitti välieräsarjansa otteluvoitot HoNsUa vastaan.

6.4.2013 Pääjuttu

WB/Capitals ja Honka Akatemia välierävoittoihin A-tytöissä, HoNsU ja HNMKY B-pojissa

Koripallon nuorten SM-välierät pyörähtivät käyntiin lauantaina päivällä ja niin A-tyttöjen kuin B-poikienkin välieräavauksissa nähtiin koti- ja vierasvoitot. WB/Capitals (A-tytöt) ja HNMKY (B-pojat) ylsivät voittoihin kotikentillään, kun taas Honka Akatemia (A-tytöt) ja HoNsU (B-pojat) hakivat vierasvoitot.

21.4.2012 Pääjuttu

A-nuorten SM-pronssit Tampereelle ja Vimpeliin

Tampereen Pyrinnön A-pojat ja Vimpelin Vedon A-tytöt päättivät koripallokauden 2011/12 pronssijuhliin lauantaina. Myös nuorten loppuottelut käynnistyivät Honka Akatemian (A-pojat), Namika Lahden (B-pojat) ja WB/Capitals I:n (A-tytöt) juhliessa avausvoittojaan.

15.4.2012 Pääjuttu

HNMKY:n A-pojat, Hongan A- ja B-tytöt finaaleihin

Helsingin NMKY:n A-pojat sekä Tapiolan Hongan A- ja B-tyttöjen joukkueet selvittivät sunnuntaina tiensä ikäluokkiensa finaaleihin. B-poikien välieräotteluissa puolestaan KTP ja Namika Lahti tasoittivat ottelusarjat ToPoa ja Honkaa vastaan.

Nuorten SM-pudotuspelit käynnistyivät lauantaina

A- ja B-nuorten SM-pudotuspelit pyörähtivät käyntiin lauantaina välierien avausotteluiden merkeissä. Teemu Sulonen upotti 40 pistettä Hongan päihittäessä A-pojissa Pyrinnön 83–79 (41–34), ja Vimpelin Veto yllätti A-tytöissä WB/Capitals I:n 57–71 (23–34).

2.5.2011

Suomalaiset sijoille 10 ja 13 koululaisten MM-kisoissa

Koululaisten koripallon MM-kisat saatiin päätökseen Kiinan Zhangjiagangissa. Suomea edustaneet Mäkelänrinteen tyttö- ja poikajoukkueet sijoittuivat kovassa seurassa sijoille 10 ja 13. Suomen joukkueet valittiin kisojen Fair Play -joukkueiksi. Valinnan perusteina ovat urheilullinen käytös pelikentällä ja pelikentän ulkopuolella sekä vastustajien, toimitsijoiden ja pelin kunnioittaminen.

28.4.2011

Tytöille voitto, pojille taas tiukka tappio koululaiskisoissa

Sijoituspelit käynnistyivät koripallon koululaisten MM-kisoissa Kiinan Zhangjiagangissa. Suomen tytöt voittivat ensimmäisessä sijoitusottelussaan Israelin, kun pojat puolestaan taipuivat Luxemburgille.

27.4.2011

Kitkerät tappiot suomalaisille koululaisten MM-kisoissa

Kiinan Zhangjiagangissa pelattavien koululaisten koripallon MM-kisojen alkulohkot on pelattu päätökseen. Alkulohkovaiheen päätöspäivä oli suomalaisjoukkueille raskas, sillä hyvistä peleistä huolimatta tiukat tappiot pudottivat niin tytöt kuin pojatkin alempaan jatkosarjaan pelaamaan sijoista 9-16.

26.4.2011 Pääjuttu

Mäkelänrinteen tytöille kaksi voittoa koululaisten MM-kisoissa

Koululaisten koripallon MM-kisat ovat käynnissä Kiinan Zhanjiagangissa. Suomea edustavat Mäkelänrinteen tytöt avasivat turnauksensa kahdella voitolla lyötyään Hollannin ja Kiinan kakkosjoukkueen. Mäkelänrinteen pojat kärsivät puolestaan omissa avauspeleissään niukat tappiot Turkille ja Tshekille.