Stella Selinheimo

175 cm / kg
Syntynyt 1988


Uutisia henkilöstä Stella Selinheimo

11.4.2005

Tytöt seitsemänsiä, pojat 18:nneksi koululaisten MM-kisoissa

Koululaisten MM-kisat Puolassa ovat päättyneet. Martinlaakson lukion tytöt kukistivat sijoitusottelussaan Israelin lukemin 47-40. Joukkueen loppusijoitus oli seitsemäs. Pohjois-Haagan yhteiskoulun poikajoukkueen taival päättyi 48-62-tappioon Irlannille lopullisen sijoituksen ollessa 18:s.

8.4.2005

Koululaisten MM-kisoissa jäljellä sijoitusottelut

Puolassa käynnissä olevat koululaisten MM-kisat ovat sijoitusotteluita vaille paketissa. Suomea edustava Martinlaakson lukion tyttöjoukkue kärsi niukat tappiot Kreikalle ja Taiwanille, jotka sysäsivät joukkueen pelaamaan sijoista 7-8. Pohjois-Haagan yhteiskoulun pojat pelaavat sijoista 17-18.

7.4.2005

Tytöt kärkikahinoissa, poikienkin voittotili auki koululaisten MM-kisoissa

Koululaisten koripallon MM-kilpailut ovat käynnissä parhaillaan Puolan Wroclawissa. Suomea kisoissa edustava Martinlaakson lukion tyttöjoukkue on voittanut kaikki kolme otteluaan ja on mukana turnauksen kärkikamppailussa. Pohjois-Haagan yhteiskoulun poikien kisat käynnistyivät tappioilla, mutta sittemmin kyytiä ovat saaneet Tanska ja Luxemburg.

Martinlaakso ja Pohjois-Haaga koululaisten MM-kisoihin

Martinlaakson lukion tyttöjen sekä Pohjois-Haagan yhteiskoulun poikien joukkue ovat Suomen edustajat 3.-10.4.2005 Puolan Wroclawissa pelattavassa koululaisten MM-kilpailuissa. Martinlaakso löi Suomen finaalissa Pohjois-Haagan, kun poikien finaalissa puolestaan Pohjois-Haaga kaatoi Mäkelänrinteen Urheilulukion.