Salla Koponen

166 cm / kg
Syntynyt 1988


Uutisia henkilöstä Salla Koponen

11.4.2005

Tytöt seitsemänsiä, pojat 18:nneksi koululaisten MM-kisoissa

Koululaisten MM-kisat Puolassa ovat päättyneet. Martinlaakson lukion tytöt kukistivat sijoitusottelussaan Israelin lukemin 47-40. Joukkueen loppusijoitus oli seitsemäs. Pohjois-Haagan yhteiskoulun poikajoukkueen taival päättyi 48-62-tappioon Irlannille lopullisen sijoituksen ollessa 18:s.

8.4.2005

Koululaisten MM-kisoissa jäljellä sijoitusottelut

Puolassa käynnissä olevat koululaisten MM-kisat ovat sijoitusotteluita vaille paketissa. Suomea edustava Martinlaakson lukion tyttöjoukkue kärsi niukat tappiot Kreikalle ja Taiwanille, jotka sysäsivät joukkueen pelaamaan sijoista 7-8. Pohjois-Haagan yhteiskoulun pojat pelaavat sijoista 17-18.

7.4.2005

Tytöt kärkikahinoissa, poikienkin voittotili auki koululaisten MM-kisoissa

Koululaisten koripallon MM-kilpailut ovat käynnissä parhaillaan Puolan Wroclawissa. Suomea kisoissa edustava Martinlaakson lukion tyttöjoukkue on voittanut kaikki kolme otteluaan ja on mukana turnauksen kärkikamppailussa. Pohjois-Haagan yhteiskoulun poikien kisat käynnistyivät tappioilla, mutta sittemmin kyytiä ovat saaneet Tanska ja Luxemburg.

Martinlaakso ja Pohjois-Haaga koululaisten MM-kisoihin

Martinlaakson lukion tyttöjen sekä Pohjois-Haagan yhteiskoulun poikien joukkue ovat Suomen edustajat 3.-10.4.2005 Puolan Wroclawissa pelattavassa koululaisten MM-kilpailuissa. Martinlaakso löi Suomen finaalissa Pohjois-Haagan, kun poikien finaalissa puolestaan Pohjois-Haaga kaatoi Mäkelänrinteen Urheilulukion.

11.12.2002 Pohjoinen alue

Canon All Star Cupin palkitut

Maanantaina 9.12. päättyneessä Canon All Star Cupissa oli mukana yli 250 tulevaisuuden koripallotoivoa. Maajoukkuetoimintaa varten kartoituksessa Vierumäellä olivat tapahtumassa 1986- ja 1988-syntyneiden ikäluokat. Seuraavassa Canon All Star Cupin palkittujen ja kisavoittajien lista.