Antti Silvonen

cm / kg
Syntynyt 1970


Uutisia henkilöstä Antti Silvonen

30.9.2012 Pääjuttu

Catz, FoA ja PeKa naisten SM-sarjan mitalisuosikit

Lappeenrannan Catz voitti pelikauden 2011/12 aikana kolmea lukuun ottamatta kaikki ottelunsa ja juhli näytöstyyliin niin Suomen mestaruutta kuin cupin kultaakin. Uudistunut Catz puolustaa mestaruuttaan tällä kaudella erityisesti vahvistuneita Kotkan Peli-Karhuja ja takaisin mitalikantaan pyrkivää Forssan Alkua vastaan.

30.9.2011 Pääjuttu

PeKa ja Catz jälleen suosikkeina koriskauteen

Naisten koripallon SM-sarjakausi 2011/12 alkaa tutussa komennossa, kun viime vuosina sarjaa hallinneet Lappeenrannan Catz ja Kotkan Peli-Karhut lähtevät kauteen ennakkosuosikkeina. Kärkikaksikon jälkeen uutta kautta odottaa vesi kielellä tasainen ja yllätyskypsä kuusikko.

17.3.2007 Pääjuttu

Peli-Karhuille kauan odotettu finaalipaikka

Karhulan liikuntahallin yleisö sai lauantaina aihetta juhlaan, kun Peli-Karhut kaatoi Pussihukat viidennessä ja ratkaisevassa välierässä lukemin 97-83. Kotkalaiset nousivat ottelusarjan voittoon oltuaan jo 0-2-tappiolla. PeKalle finaalipaikka on enemmän kuin tervetullut, sillä seura on vuosien saatossa ottanut neljä SM-pronssia, muttei ole koskaan aiemmin selviytynyt loppuotteluihin. Aiemmin finaaleihin selvitti tiensä jo Lappeenrannan Catz.

3.10.2005 Pääjuttu

Naisten mestaruussarjan ennakkosuosikkina BC Nokia

Koripallon naisten mestaruussarja polkaistaan käyntiin keskiviikkona kahden ottelun voimin. Hallitseva Suomen mestari BC Nokia saa ottaa ennakkosuosikin paikan. Kovimmat haastajat ovat viime kauden mitalijoukkueet Pantterit ja Peli-Karhut.