Alex Murphy, Daniel Dolenc ja Topias Palmi tarkkakätisinä

2.11.2020 10:12 Italiassa Topias Palmin hyvä pelivire ei riittänyt Cremonalle ja sama kohtalo oli Alex Murphyllä Espanjassa. Itävallassa Daniel Dolencin sekä Swans Gmundenin vahva alkukausi sai jatkoa ja Elias Valtonen pääsi aloittamaan ammattilaisuransa hienolla voitolla Saksassa.

Alex Murphy on aloittanut kauden hyvin Espanjassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika sai kotikentälleen Lassi Tuovin valmentaman SIG Strasbourgin. Jännittävien vaiheiden jälkeen Strasbourg voitti 77-75 (42-46). Ottelun ratkaisu nähtiin summerin soidessa, kun Strasbourgin Bonzie Colson upotti kolmen pisteen heiton sisään. Madsen pelasi 36,5 minuuttia, joka oli eniten koko ottelussa. Sinä aikana hän tilastoi kuusi pistettä, neljä levypalloa, yhden syötön ja kolme torjuntaa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

VEF Riika sai hieman balsamia haavoille Viron ja Latvian yhteisliigassa voittamalla Ogren 83-76 (49-38). Tällä kertaa Madsen kasasi tilastoihinsa kahdeksan pistettä, yhdeksän levypalloa ja kolme torjuntaa. VEF Riika on voittanut kaikki kuusi otteluaan.
Ottelutilastot

Barcelona aiheutti Sasu Salinin ja Emir Sulejmanovicin Teneriffalle sen kauden avaustappion Espanjan liigassa voittamalla kotikentällään 81-74 (41-32). Salin saalisti kuusi pistettä ja yhden levypallon. Sulejmanovicille kirjattiin kaksi pistettä ja neljä levypalloa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Espanjan LEB Orossa Alex Murphyn Granada koki kauden ensimmäisen tappionsa hävitessään Lleidan vieraana 79-83 (39-45). Murphy lukeutui joukkueensa parhaimmistoon 17 pisteen, kahden levypallon, kahden syötön ja kahden riiston tilastoilla.
Ottelutilastot

LEB Platassa Fiifi Aidoon Benicarlo hävisi kotonaan Albacetelle 69-87 (32-47). Aidoo keräsi neljä pistettä, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Saksan cupin lohkovaiheessa Tuomas ja Joonas Iisalon sekä Juho Kailion valmentama Merlins Crailsheim hävisi Bayern Münchenille 63-80 (28-44). Merlins on hävinnyt molemmat cupin pelinsä.
Ottelutilastot

Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin valmentaman Tigers Tübingenin kausi Saksan ProA:ssa alkoi niukalla 103-101 (48-51)-voitolla Paderbornista. Ottelu ratkesi dramaattisesti summerin soidessa, kun Tigersin Troy Simons nosti korin. Elias Valtonen tilastoi ottelussa kahdeksan pistettää, yhden levypallon, kaksi riistoa ja torjunnan.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Itävallan liigassa Daniel Dolenc flirttaili tupla-tuplan kanssa 14 pisteen ja yhdeksän levypallon tilastoilla Swans Gmundenin voitettua Gunners Oberwartin 87-73 (45-40). Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama joukkue on voittanut viidestä pelistään neljä.
Ottelutilastot

Topias Palmin 13 pistettä ja kuusi levypalloa eivät riittäneet viemään Cremonaa voittoon, vaan Pesaro oli kotikentällään vahvempi jatkoajan jälkeen numeroin 95-83 (76-76, 40-25).
Ottelutilastot

Japanin B2-liigassa viime maanantaina 30-vuotispäiviään viettänyt Erik Murphy koki Fukushima Firebondsin kanssa 74-94 (38-45)-tappion Gunma Thundersille. Murphyn tilastoihin kirjattiin viisi pistettä, neljä levypalloa, neljä syöttöä ja torjunta.
Ottelutilastot

 
14.10.2021 09:04 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen merkittävässä roolissa Manresan voitossa Mestarien liigassa

Elias Valtonen auttoi Manresan komeaan voittoon Mestarien liigan ottelussa Hapoel Jerusalemia vastaan. Edon Maxhuni oli sen sijaan liekeissä FIBA Europe Cupin debyytissään.

7.10.2021 00:09 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin tykitti 33 pistettä Mestarien liigassa - "Aika paljon sain palloa”

Mestarien liiga pyörähti käyntiin alkuviikolla. Sasu Salin oli pitelemätön heittäessään upeat 33 pistettä Teneriffan voitossa. Elias Valtonen ja Mikael Jantunen tekivät debyyttinsä Mestarien liigassa ja Lassi Tuovi pääsi juhlimaan niukkaa voittoa.

30.5.2021 21:31 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen sai ehjän kauden - "Kehitystä tapahtui”

Alexander Madsen pääsi juhlimaan uransa toista Latvian mestaruutta, kun VEF Riika jyräsi mestariksi. Henkilökohtaisella tasolla Madsen välttyi pahimmilta loukkaantumisilta ja ainoa takaisku kauden aikana oli sairastuminen koronavirukseen.

10.5.2021 08:46 Suomalaiset ulkomailla

Tuovin Strasbourg neljänneksi Mestarien liigassa – finaaleissa voittoja suomalaisille

Lassi Tuovi luotsasi Strasbourgin komeasti neljänneksi Mestarien liigassa. Latviassa, Virossa ja Itävallassa nähdään suomalaisedustusta finaaleissa ja kaikki pääsivät viikonloppuna voiton makuun.

6.5.2021 22:20 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi valmensi Strasbourgin Mestarien liigan välieriin

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg eteni Mestarien liigan välieriin voittamalla Sasu Salinin ja Emir Sulejamonovicin edustaman Teneriffan jatkoajan jälkeen 88-86.

5.5.2021 19:27 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigan lopputurnaus alkaa – suomalaisten kohtaaminen heti puolivälierässä

Mestarien liigan tämän kauden huipentava Final Eight –lopputurnaus pelataan loppuviikon aikana Venäjällä Nizhni Novgorodissa. Suomalaisista mukana nähdään Sasu Salinin ja Emir Sulejmanovicin edustama Teneriffa sekä Lassi Tuovin valmentama Strasbourg.

7.4.2021 22:24 Suomalaiset ulkomailla

Tuovi valmensi Strasbourgin Mestarien liigassa jatkoon

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg nousi sillasta voittamalla kolme viimeistä otteluaan Mestarien liigan jatkolohkossa ja eteni Final Eight -lopputurnaukseen voittamalla keskiviikkona Türk Telekomin.

1.4.2021 08:40 Suomalaiset ulkomailla

Teneriffa lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa – Swans Gmunden avasi Itävallan pudotuspelit voitolla

Mestarien liigassa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen, kun Sasu Salinin sekä Emir Sulejmanovicin Teneriffa haki Latviasta voiton kaadettuaan Alexander Madsenin VEF Riian. Alex Murphy oli liekeissä Espanjassa ja Itävallan liigassa suomalaiskolmikon Swans Gmunden otti ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan.

25.3.2021 09:06 Suomalaiset ulkomailla

Koposen Reggiana raivasi tiensä jatkoon FIBA Europe Cupissa – Valtoselle 30 pistettä Saksassa

FIBA Europe Cupissa pelataan tällä viikolla 16 parhaan joukkueen kesken pelattavat pudotuspelilohkot. Petteri Koposen Reggiana selvitti tieltään ensimmäisen esteen ennen kauden päättävää Final Four –turnausta voittamalla romanialaisen Sibiun. Elias Valtonen oli taas hurjana Saksassa ja Erik Murphy merkkautti tupla-tuplan Japanissa.

18.3.2021 08:37 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin hurja vire Mestarien liigassa jatkuu

Sasu Salinin upeat otteet Mestarien liigassa saivat jälleen jatkoa, kun hän heitti 17 pistettä Teneriffan voitossa. Ilari Seppälä oli jälleen tehokkaana Ranskassa ja Elias Valtonen osoitti jälleen potentiaaliaan Saksassa.

11.3.2021 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin loisti jälleen Mestarien liigassa

Sasu Salin oli Teneriffan ykkösnimi Mestarien liigassa, mutta voittoon saakka Salinin tehoilta ei riittänyt. Elias Valtonen ja Edon Maxhuni jatkoivat niin ikään hyviä otteitaan.

4.3.2021 08:34 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin hurjana Mestarien liigassa – ”Pelasimme ihan kelpo pelin”

Mestarien liigan jatkolohkot käynnistyivät ja Sasu Salin näytti jälleen heittotaitonsa johdattaessaan Teneriffan voittoon. Daniel Dolenc oli niin ikään vahvalla pelipäällä Itävallan liigassa.

5.2.2021 22:18 Suomalaiset ulkomailla

Maxhuni ja Seppälä koville pisteille

Ilari Seppälä ja Edon Maxhuni olivat alkuviikon suomalaisonnistujia, mutta heidän tehopelinsä eivät riittäneet voittoon.

28.1.2021 08:14 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaispelaajille voittoja eurokentillä – Petteri Koposen sihti kunnossa

Alexander Madsen pääsi syntymäpäivänsä lisäksi juhlimaan jatkopaikkaa Mestarien liigassa, kun VEF Riika puristi jatkoon. Petteri Koponen ja Carl Lindbom aloittivat lohkovaiheen pelit FIBA Europe Cupissa.

14.1.2021 14:10 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni tykitti 31 pistettä Virossa - Tuovin Strasbourg jatkoon Mestarien liigassa

Edon Maxhuni aloitti vuotensa räväkästi, kun hän upotti peräti 31 pistettä Viron ja Latvian yhteisliigassa. Ilari Seppälä oli pirteänä Ranskassa ja Mestarien liigassa nähtiin suomalaistrilleri, kun Lassi Tuovin luotsaama SIG Strasbourg varmisti lohkovoiton kaadettuaan Alexander Madsenin VEF Riian.

23.12.2020 23:25 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen lähenteli tupla-tuplaa – Elias Valtonen hyvässä iskussa

Mestarien liigassa Alexander Madsenin edustama VEF Riika ja Lassi Tuovin valmentama SIG Strasbourg ottivat tiukan otteen jatkopaikasta. Muutenkin useat suomalaispelaajat ja –valmentajat pääsivät voittotunnelmissa viettämään joulua.

16.12.2020 12:29 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin tykitti hurjat 34 pistettä Mestarien liigassa

Sasu Salinin hurja vire sai jatkoa, kun hän heitti uskomattomat 34 pistettä Teneriffan voittaessa Mestarien liigassa Galatasarayn.

10.12.2020 09:57 Suomalaiset ulkomailla

Tuovi ja Madsen voittojen makuun Mestarien liigassa

Lassi Tuovin valmentama SIG Strasbourg ja Alexander Madsenin joukkue VEF Riika ottivat tärkeät voitot Mestarien liigassa.

21.11.2020 21:35 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Murphyt koville pisteille – Madsenille tupla-tupla

Susijengin pelaajat olivat loistovireessä, kun Sasu Salin sekä Alex ja Erik Murphy heittivät kaikki yli 20 pistettä. Alexander Madsen murjoi sitä vastoin tupla-tuplan.

20.11.2020 18:40 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin isolla itseluottamuksella EM-karsintakuplaan – ”Koko ajan olen parantanut”

Susijengin EM-karsinnat jatkuvat 28.11.-30.11. Espoossa pelattavassa EM-karsintakuplassa, jossa Suomi kohtaa Georgian ja Serbian. Sasu Salin saapuu Suomeen täynnä intoa ja itseluottamusta.

Näytä lisää vastaavia