Naisten jatkosarjat käyntiin täydellä teholla

28.1.2005 Naisten ylempi jatkosarja pyörähti käyntiin jo keskiviikkona, jolloin Pantterit hakivat pisteet Vantaan Pussihukilta. Viikonloppuna starttaa myös alempi jatkosarja. Seuraavassa valmentajien kommentteja tulevasta viikonlopusta.

Seppo Kurki, PeKa:
Huima on aina kova vastus ja kotisalissaan vaikea voitettava. Robinson, Gabrielsson ja Jämsen on kova kolmikko, joka täytyy saada kuriin. Jos vielä Pekkarinen ja kumppanit saavat kaukoheittonsa putoamaan, on pisteitten vieminen Äänekoskelta kovan työn takana. Onneksi Sanna Keskisen nilkka kestää jo täyspainoisen harjoittelun, joten koko joukkue on valmiina Huiman kaatoon. 

Pussihukat sen sijaan tulevat Karhulaan levänneinä (PuHu-Pantterit pelattiin keskiviikkona). Äänekosken ottelu ja myöhäinen kotiinpaluu varmasti rasittavat pelaajiamme, joten tiedossa on kova kamppailu. Hukkien peli pyörii paljolti kolmikon Kausaite-Bies-Pasola varassa. Heille on ainakin edellisissä peleissä löytynyt pysäyttäjät. Entisessä kotisalissaan pelaava Tiina Lehto on myös kova kaukoheittäjä, jota ei saa päästää vauhtiin. 

Markus Makkonen, PuHu: 
Päästyämme ylempään loppusarjaan tunnelma joukkueessa on vapautunut. Olemme harjoitelleet kaksi viikkoa erittäin hyvin ja hyökkäyspelimme sekä puolustuspelimme on parantunut. Riittäkö se, jää nähtäväksi, mutta varmasti olemme kovemmalla asenteella kentällä kuin viime Karhulan reissulla. 

Ilpo Rantanen, Pyrintö: 
Riento otti avausvoittonsa SM-sarjassa pari viikkoa sitten ja on kehittynyt koko kauden ajan. Meille taas alempaan loppusarjaan jääminen oli lievä pettymys, josta olemme yrittäneet päästä yli harjoittelun avulla, olemmehan yhtä ottelua lukuun ottamatta pelanneet joulutauon jälkeen varsin hyvin. Avainsana Rientoa vastaan on oma peli, Pieti Poikolaa ei saa päästää sotkemaan peliä taktisilla muutoksilla. Myös Riennon levypallopeli on viime otteluissa ollut erittäin vahvaa, sillä osastolla on myös pärjättävä. Olemme aiemmissa otteluissa saaneet pakotettua Riennon lukuisiin pallonmenetyksiin, siihen pyrimme nytkin. Mutta helppoa ottelua ei taatusti ole luvassa. 

Hilpi Savikko, Espoo Team: 
Meillä hieman hämmennystä ja epävireyttä aiheutti ”jenkin" tulo /meno.  Akatemia haluaa "mummojen "nahkaa, eli peli ei tule olemaan meille helppo. Oma peli tulee säilyttää maltillisesti puolustaen. Kaikille pisteet ovat tärkeät! 

Forssan ja Teamin edellisen kamppailun perusteella on molemmilla joukkueilla paineita voittaa. Forssa hävisi upean alun jälkeen tiukan kampailun. Meidän on pelattava kurinalaista joukkuepuolustusta, koska vastustajalla on joukkueessa upeita pelureita, jotka kaikki osaavat ratkaista. Hyökkäyksemme on pidettävä `free-lance`kuvioissa kurissa - ei sooloilua, mutta haastaa pitää. 

Pieti Poikola, Riento:
Lauantaina saamme nälkäisen Forssan vastaamme, joukkue tähtää mitalipeleihin. Oman puolustuspelimme parantumisen myötä, olemme pystyneet saattamaan hyviäkin joukkueita vaikeuksiin. Tähän pyrimme myös lauantaina 

Pyynikin koripallopyhättöön on aina hienoa mennä. Nyt kun valmentajavelho Ilpo Rantanen on huhujen mukaan laittanut hyökkäyspelin kokonaan uusiksi. Joudumme huomioimaan tämän käymällä läpi muutaman yksittäistilanteen läpi puolustuksessa.



Lisätietoja: /sarjat_tulokset/naisten_sm-sarja/
 
26.4.2024 19:30 Naisten Korisliiga

Peli-Karhut hakee paikkaa EuroCupiin – Mestarivalmentaja Roope Mäkelä palaa päävalmentajaksi

Päättyneellä kaudella SM-hopeaa voittanut kotkalainen Peli-Karhut lähtee kauteen 2024–25 kunnianhimoisin suunnitelmin, kun joukkue on päättänyt hakea paikkaa naisten EuroCupiin.

23.4.2024 21:34 Naisten Korisliiga

ToPo on naisten Suomen mestari

Yli tuhatpäinen yleisö pääsi seuraamaan, kun Naisten Korisliigan mestaruus ratkesi Kisahallissa. ToPo vei kolmannen ottelun 92-85 ja pääsi juhlimaan seurahistorian ensimmäistä naisten mestaruutta.

21.4.2024 20:15 Naisten Korisliiga

ToPo voiton päässä mestaruudesta

ToPo haki vierasvoiton Naisten Korisliigan finaaleissa. Helsinkiläiset kaatoivat PeKa:n 97-77 ja siirtyivät finaalisarjassa 2-0 johtoon.

19.4.2024 21:16 Naisten Korisliiga

Kouvottaret päätti kauden pronssijuhliin

Naisten Korisliigan tämän kauden ensimmäinen mitalisti on selvillä. Kouvottaret kaatoi Forssassa pelatussa pronssiottelussa FoA:n 97-85.

17.4.2024 20:26 Naisten Korisliiga

ToPo avasi finaalisarjan murskavoitolla

ToPo siirtyi Naisten Korisliigan finaaleissa johtoon. Töölön Kisahallissa Peli-Karhut jäi joukkueen jalkoihin 98-52.

17.4.2024 12:14 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan finaalit monikameratuotantona ja selostettuna Ruudussa

Taistelu naisten Suomen mestaruudesta käynnistyy keskiviikkona Torpan Poikien kotikentällä Helsingissä. Kaikki finaaliottelut ovat katsottavissa Ruutu-palvelusta. Ottelut tuotetaan monikameratuotantona ja selostettuna.

16.4.2024 19:00 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peli-Karhut taistelevat Suomen mestaruudesta

Viime kaudella mestaruuden ratkaisseet ToPo ja PeKa kohtaavat tänäkin vuonna Naisten Korisliigan finaaleissa. Finaalit alkavat keskiviikkona ja mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

12.4.2024 20:37 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peka pelaavat Suomen mestaruudesta

Naisten Korisliigan finalistit ovat selvillä. Finaalipaikat ratkesivat, kun ToPo ja PeKa hakivat voitot illan otteluissa vieraskentiltä.

9.4.2024 21:29 Naisten Korisliiga

ToPo ja PeKa voiton päässä finaaleista

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin kolmannet ottelut. Illan voittajilla ToPo:lla ja Peli-Karhuilla on mahdollisuus edetä finaaleihin perjantaina.

6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

Näytä lisää vastaavia