Markus Makkonen

cm / kg
Syntynyt 1970


Uutisia henkilöstä Markus Makkonen

Helsingin NMKY:n divarijoukkueelle sopimuksia

Helsingin NMKY:n miesten edustusjoukkue on solminut ensimmäiset sopimuksensa tulevalle kaudelle. Valmentajana jatkaa Juha Oikarinen, jonka sopimus kattaa myös kauden 2009–10.

2.11.2007 Pääjuttu

PuHu vahvistui, Kausaite ja Roukanoja palaavat tositoimiin

Naisten SM-sarjan viidellä tappiolla aloittanut Pussihukat on vahvistanut rivejään merkittävästi. Viime kaudella SM-sarjan parhaaksi pelaajaksi valittu Heli Roukanoja ja liettualainen Aneta Kausaite palaavat tositoimiin ja PuHu-paitaan. 34-vuotiaan Roukanojan ja 36-vuotiaan Kausaiten sopimukset ovat loppukauden mittaiset. Yhdysvaltalainen Whitney Connolly ei puolestaan jatka joukkueessa.

5.10.2007 Pääjuttu

Helsingin NMKY lähtee kauteen kotimaisin voimin

Pääkaupunkiseudun taistelut tulevat kuulumaan SM-sarjan väriläiskiin. Niin Helsingin NMKY, Espoo Team ja Vantaan Pussihukat ilmoittivat nimensä mukaan mestaruustaisteluun viime tiistaina järjestetyssä SM-infossa. Joukkueet avaavat kautensa tulevana viikonloppuna.

24.9.2007 Pääjuttu

Pussihukkien naisten joukkue valmis SM-kauteen

Yhdysvaltalaiset Whitney Connolly ja Katherine Sunwall sekä ToPossa viime kaudella pelannut Maria Huitti ovat allekirjoittaneet tulevan kauden mittaiset sopimukset naisten SM-sarjassa pelaavan Pussihukkien kanssa. PuHulla on samalla joukkue koossa, sillä viime kauden joukkueesta yhdeksän pelaajaa on sopinut jatkostaan.

Minna Raatikka liittyy Pussihukkien vahvuuteen

Kuluneella naisten SM-kaudella neljänneksi sijoittunut Pussihukat vahvistaa rivejään Minna Raatikalla. Yhdysvaltain NAIA-yliopistosarjasta siirtyvä Raatikka on allekirjoittanut yksivuotisen sopimuksen seuran kanssa.

4.3.2007 Pääjuttu

PuHu naisten välieriin, Nokia tasoitti ottelusarjan

BC Nokia jatkaa taistelua välieräpaikasta naisten puolivälierissä. Lappeenrannan Catz kaatui Nokialla lukemin 96-70 ja ottelusarja on nyt tasatilanteessa 1-1. Pussihukat puolestaan lähetti Espoo Teamin kesälomalle voittamalla toisen ottelun 83-65-numeroin. Catz-Nokia-parin kolmas ja ratkaiseva puolivälierä pelataan tiistaina Lappeenrannassa.

1.3.2007 Pääjuttu

Pussihukat ja Catz puolivälierien ennakkosuosikit

Naisten SM-sarjan puolivälierät käynnistyvät perjantaina 2.3., kun Lappeenrannassa nähdään odotettu puolivälieräkamppailu Koskinen vs. Koskinen BC Nokian Marianne Koskisen tuodessa suojattinsa aviomies Tommi Koskisen luotsaamaa Lappeenrannan Catzia vastaan.

22.2.2007 Pääjuttu

Taistelu naisten SM-runkosarjan voitosta huipentuu lauantaina

Naisten SM-runkosarjasta on jäljellä vain kolme ottelua. Suurin mielenkiinto lauantain päätösotteluissa kohdistuu BC Nokian ja Peli-Karhujen väliseen taistoon. BC Nokia varmistaisi voitolla pudotuspelipaikan, kun puolestaan kotkalaiset tarvitsevat voiton varmistaakseen runkosarjan voiton ja sen tuoman kotiedun pudotuspelien kaikkiin vaiheisiin.

1.2.2007 Katsojat

Pussihukat varmistelemaan pudotuspelien kotietua

Naisten SM-sarjassa pelataan tulevana viikonloppuna kahdeksan ottelun kaksoiskierros. Sarjan kärkipäässä Äänekosken Huima ja Peli-Karhut taistelevat ykkössijan kohtalosta. Muutamaa pykälää alempana taistelu pudotuspeliasetelmista kiristyy. PuHu on tukevasti kiinni kotiedun tuovassa neljännessä sijassa, kun BC Nokian, Helsingin NMKY:n ja Espoo Teamin välillä kaikki on vielä avointa.

6.10.2006 Katsojat

Suosikin viittaa heitetään Espoon, Vantaan ja Äänekosken suuntaan

Naisten SM-sarjassa ensimmäiset ottelut pelattiin viime viikonvaihteessa. Kunnon vauhtiin sarjassa päästään kuitenkin vasta tulevana viikonloppuna, jolloin ohjelmassa on täysi tuplakierros eli kahdeksan ottelua. Miesten Korisliigan tapaan sarjasta povataan ennakkoon aiempia vuosia tasaisempaa. Kolme suosikkikandidaattia joukosta kuitenkin löytyy.

12.1.2006 Pääjuttu

Naisten SM-sarjassa jännittävä viimeinen runkosarjakierros

Koripallon naisten SM-runkosarjan viimeinen kierros pelataan ensi viikonloppuna. Tasainen runkosarja säilyttää jännityksen loppuun asti, sillä ylemmän jatkosarjan paikat ratkeavat vasta viimeisissä otteluissa.

16.12.2005 Pääjuttu

Ennakkotunnelmia naisten SM-peleistä 17.-18.12.

Naisten SM-runkosarjassa pelataan tulevana viikonloppuna 17.-18.12. kaikkiaan kahdeksan ottelua. Koris.net keräsi SM-joukkueiden tunnelmia ennen viikonvaihteen koitoksia.

18.11.2005 Pääjuttu

Ennakkotunnelmia naisten SM-peleistä 19.-20.11.

Naisten SM-runkosarjassa pelataan tulevana viikonloppuna 19.-20.11. kaikkiaan yhdeksän ottelua. Koris.net keräsi SM-joukkueiden tunnelmia ennen viikonvaihteen koitoksia.

4.11.2005 Pääjuttu

Ennakkotunnelmia naisten SM-peleistä 5.-6.11.

Naisten SM-runkosarjassa pelataan tulevana viikonloppuna 5.-6.11. kaikkiaan seitsemän ottelua. Koris.net keräsi SM-joukkueiden valmentajien tunnelmia ennen viikonvaihteen koitoksia.

3.10.2005 Pääjuttu

Naisten mestaruussarjan ennakkosuosikkina BC Nokia

Koripallon naisten mestaruussarja polkaistaan käyntiin keskiviikkona kahden ottelun voimin. Hallitseva Suomen mestari BC Nokia saa ottaa ennakkosuosikin paikan. Kovimmat haastajat ovat viime kauden mitalijoukkueet Pantterit ja Peli-Karhut.

6.6.2005 Pääjuttu

Heli Roukanoja siirtyy Pussihukkiin

Pussihukkien naisten joukkue vahvistuu kolmella pelaajalla. Heli Roukanoja on solminut kaksivuotisen sopimuksen seuran kanssa. Myös Saara Silvonen ja Lotta Aaltonen allekirjoittivat ensi kauden kattavat sopimukset.

11.4.2005

Tytöt seitsemänsiä, pojat 18:nneksi koululaisten MM-kisoissa

Koululaisten MM-kisat Puolassa ovat päättyneet. Martinlaakson lukion tytöt kukistivat sijoitusottelussaan Israelin lukemin 47-40. Joukkueen loppusijoitus oli seitsemäs. Pohjois-Haagan yhteiskoulun poikajoukkueen taival päättyi 48-62-tappioon Irlannille lopullisen sijoituksen ollessa 18:s.

8.4.2005

Koululaisten MM-kisoissa jäljellä sijoitusottelut

Puolassa käynnissä olevat koululaisten MM-kisat ovat sijoitusotteluita vaille paketissa. Suomea edustava Martinlaakson lukion tyttöjoukkue kärsi niukat tappiot Kreikalle ja Taiwanille, jotka sysäsivät joukkueen pelaamaan sijoista 7-8. Pohjois-Haagan yhteiskoulun pojat pelaavat sijoista 17-18.

7.4.2005

Tytöt kärkikahinoissa, poikienkin voittotili auki koululaisten MM-kisoissa

Koululaisten koripallon MM-kilpailut ovat käynnissä parhaillaan Puolan Wroclawissa. Suomea kisoissa edustava Martinlaakson lukion tyttöjoukkue on voittanut kaikki kolme otteluaan ja on mukana turnauksen kärkikamppailussa. Pohjois-Haagan yhteiskoulun poikien kisat käynnistyivät tappioilla, mutta sittemmin kyytiä ovat saaneet Tanska ja Luxemburg.

28.1.2005 Pääjuttu

Naisten jatkosarjat käyntiin täydellä teholla

Naisten ylempi jatkosarja pyörähti käyntiin jo keskiviikkona, jolloin Pantterit hakivat pisteet Vantaan Pussihukilta. Viikonloppuna starttaa myös alempi jatkosarja. Seuraavassa valmentajien kommentteja tulevasta viikonlopusta.

Näytä lisää vastaavia