Tulonen juhli suomalaiskohtaamisen voittoa Bundesliigassa

29.10.2018 09:21 Saksan Bundesliigassa nähtiin viikolla suomalaiskohtaaminen, kun Veera Pirttisen ja Camilla Grönbergin Chemnitz sai kotikentälleen vastaansa Helmi Tulosen Saarlouisin. Puolan liigassa Annika Holopaisen huippupeli ei riittänyt Gdanskille avausvoittoon.

Helmi Tulonen pääsi tuulettamaan suomalaiskohtaamisen voittoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Tulonen oli joukkueensa avainpelaajia 78-73 (43-47) Chemnitz-voitossa. Hän pussitti 10 pistettä ja tilastoi lisäksi viisi levypalloa ja syötön. Chemnitzin riveissä Grönberg saalisti kuusi pistettä ja kaksi levypalloa ja Pirttisen tilastosarakkeisiin merkittiin niin ikään kuusi pistettä ja kaksi syöttöä sekä lisäksi riisto.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Saarlouis kärsi niukan 68-70 (33-41)-tappion Braunschweigin vieraana. Tulosen tilastoiksi kirjattiin kaksi pistettä, kaksi levypalloa, riisto ja kaksi torjuntaa. Saarlouisilla on neljästä ottelusta kaksi voittoa.
Ottelutilastot

Viikko toi Chemnitzille myös toisen tappion, kun se hävisi hallitsevalle mestarille Kelternille kotikentällään 59-92 (22-46). Grönberg sai tilastoihinsa kaksi levypalloa ja Pirttinen viisi pistettä sekä yhden levypallon. Chemnitz on sarjassa viimeisenä yhdellä voitolla ja viidellä tappiolla.
Ottelutilastot

Heta Äijäsen ja Anni Mäkitalon Donau-Ries jäi vaille mahdollisuuksia Hernerin vieraana, kun Donau-Ries hävisi 47-82 (15-37). Mäkitalon tilastokirjoihin merkittiin yksi levypallo ja syöttöä. Äijänen sitä vastoin heitti viisi pistettä, otti kolme levypalloa ja antoi yhden syötön. Donau-Riesillä on neljästä ottelusta yksi voitto.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Anniina Äijäsen Sedis Basquet hävisi vieraskentällä Bizkaialle 51-56 (23-23). Äijänen auttoi joukkuettaan viidellä pisteellä ja kahdella levypallolla. Sedis Basquet on voittanut neljästä pelistään kaksi.
Ottelutilastot

Anissa Poundsin 11 pistettä, viisi levypalloa ja kolme riistoa eivät riittäneet tuomaan Maristas Corunalle voittoa Riojasta Espanjan Liga Femenina 2:ssa. Rioja oli kotikentällään lopulta parempi 65-61 (31-37). Maristas Coruna on hävinnyt kaikki neljä otteluaan.
Ottelutilastot

Annika Holopainen oli kovassa vireessä Puolan kentillä. (Kuva: Ville Vuorinen)

Annika Holopainen oli tehokkaana heittäen 21 pistettä, mutta sekään ei riittänyt tuomaan Gdanskille sen avausvoittoa Puolan liigassa, kun joukkue hävisi kotonaan Torunille 67-79 (39-37). Holopainen kirjautti lisäksi kaksi levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Vilma Kesäsen KR jatkaa vahvasti Islannin liigassa voitettuaan vieraskentällä Breidablikin 73-66 (42-31). Kesänen heitti pelissä kaksi pistettä, otti kaksi levypalloa ja antoi viisi syöttöä. KR johtaa sarjaa viiden kierroksen jälkeen neljällä voitolla.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa Janne Hännisen valmentama Uppsala hävisi vieraskentällä Wetterbygdenille selvästi 64-92 (33-48). Uppsala on vielä voitoitta tällä kaudella.
Ottelutilastot

 
25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

11.3.2024 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier taistelee EuroCupin finaalipaikasta – Anissa Pounds juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

EuroCupin välierät alkoivat viime viikolla ja Awak Kuierin Reyer Venezia petasi jännittävät lähtöasetelmat toiseen osaotteluun. Anissa Pounds pääsi paukuttelemaan henkseleitään Saksassa suomalaiskohtaamisen voiton kunniaksi.

4.3.2024 11:14 Suomalaiset ulkomailla

Lotta-Maj Lahtinen isossa roolissa tärkeässä voitossa – ”Itsellä upposi tärkeissä paikoissa”

Lotta-Maj Lahtisen heitot upposivat oikeisiin hetkiin, kun hän auttoi Sedis Basquetin tärkeään voittoon maratonottelussa. Elina Aarnisalo merkkautti komean tupla-tuplan Belgiassa, Roosa Lehtoranta ylsi kauden piste-ennätykseensä Saksassa ja Sofia Pelander sai valinnan kierroksen joukkueeseen Ruotsissa.

1.3.2024 10:13 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia EuroCupin välieriin

Awak Kuier oli siivittämässä Reyer Veneziaa EuroCupin välieriin, kun latvialainen TTT kaatui selvästi. Sofia Pelander sai vahvan startin viikkoon Ruotsissa.

26.2.2024 09:40 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia tarrasi kiinni EuroCupin välieräpaikkaan

Awak Kuierin Reyer Venezia otti ison askeleen kohti EuroCupin välieräpaikkaa, kun se avasi puolivälierät selvällä voitolla TTT Riiasta. Espanjassa ja Ruotsissa nähtiin suomalaisten kohtaamiset.

5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

Näytä lisää vastaavia