Awak Kuier ja Helmi Tulonen hyvässä iskussa Italiassa – muitakin onnistujia ympäri Eurooppaa

18.10.2021 10:22 Awak Kuier ja Helmi Tulonen jatkoivat hyviä alkukausiaan Italiassa ja Annika Holopainen oli jälleen tehokkaana Ranskassa ja Anissa Poundsin sihti oli kohdillaan Saksassa. Euroopan kentillä nähtiin useita muitakin suomalaisonnistujia.

Awak Kuier on aloittanut kauden hienosti Italiassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Awak Kuier jatkoi hienosti Italian liigassa, kun Ragusa voitti Costa Masnagan 97-67 (51-31). Kuier kävi lähellä tupla-tuplaa 16 pisteen, yhdeksän levypallon, kahden torjunnan ja syötön saldolla.
Ottelutilastot

Mikäli upotus ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Serie A2:ssa Helmi Tulosen Carugate hävisi kotonaan Udinelle 58-75 (24-42). Tulonen oli loistovireessä 24 pisteellä, kahdeksalla levypallolla, kahdella syötöllä ja kolmella torjunnalla.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Marianne Kalinin Bembibre hävisi Prometelle 52-85 (23-40). Kalin heitti neljä pistettä ja otti neljä levypalloa. Bembibre on hävinnyt kaikki ottelunsa.
Ottelutilastot

LF Challengessa Sara Rokkasen ja Heta Äijäsen Maresme pelasi viikolla kahdesti ja jahtaa edelleen avausvoittoaan.

Maresme hävisi ensin Raca Granadalle 48-63 (27-38). Rokkanen urakoi lähes 30 minuuttia tilastoiden 10 pistettä ja kolme levypalloa. Äijänen ei pelannut ottelussa.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Maresme hävisi Extremaduralle 51-68 (22-38). Tällä kertaa Rokkaselle kertyi neljä merkintää sekä piste- että levypallotilastoon. Äijänen ei pelannut.
Ottelutilastot

Ranskan LF2:ssa Annika Holopainen oli jälleen Montbrisonin ykkösnimi 21 pisteen saldolla 62-70-tappiossa Pole Francelle. Holopainen koristeli tilastojaan myös viidellä levypallolla, syötöllä ja kolmella riistolla.
Ottelutilastot

Anni Mäkitalo avasi sarjakautensa Kreikassa 73-71 (39-25)-voitolla Chaniasta. Mäkitalo heitti PAOK:lle neljä pistettä, otti yhden levypallon ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Mikäli upotus ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Saksan Bundesliigassa Elina Koskimies ja Anissa Pounds olivat lähellä järjestää iso yllätys, kun Nördlingen pisti kovia hankintoja kesän aikana tehneen Rheinland Lionsin tiukoille. Tappioitta kauden aloittanut Lions oli lopussa kuitenkin vahvempi voittaen 81-75 (34-34). Poundsin oli käsi kuumana heittäen 20 pistettä, joista kuusi oli bonuskaaren takaa. Koskimies kantoi kortensa kekoon kahdeksalla pisteellä ja kuudella levypallolla.
Tarkempia tilastoja ei ole saatavilla.

Sofia Pelanderin Herner TC pääsi juhlimaan kovaa 67-55 (32-33)-voittoa Wasserburgista. Pelander teki yhdeksän pistettä.
Tarkempia tilastoja ei ole saatavilla.

Royals Saarlouis sai voittotilinsä auki tämän kauden osalta, kun se voitti kotikentällään Veilchen BG74:n 72-60 (28-32). Heta Äijäselle kertyi viisi pistettä.
Tarkempia tilastoja ei ole saatavilla.

Veera Pirttisen Piestanske Cajky jatkoi murskaavia esityksiään Slovakian liigassa ottamalla kaksi selvää voittoa.

Ensin kaatui Samorin 69-39 (31-13) Pirttisen heittäessä 10 pistettä ja ottaessa kolme riistoa.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Slovan Bratislava osoittautui vastaantulijaksi 96-40 (47-11) Pirttisen tilastoidessa 11 pistettä, kaksi levypalloa ja riiston.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa Silja Viita pääsi juhlimaan 86-70 (44-41)-voittoa Östersundista. Viita kasasi kahdeksan pistettä, kuusi levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Ebba Pekosen 13 pistettä, kaksi levypalloa, kuusi syöttöä ja riisto eivät riittäneet tuomaan Helsingborgille voittoa, vaan Mark Basket oli parempi numeroin 74-60 (36-32).
Ottelutilastot

 
27.4.2022 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Veera Pirttinen juhli Slovakian mestaruutta

Veera Pirttinen pääsi juhlimaan Piestanske Cajkyn kanssa Slovakian mestaruutta. Mestaruus oli Cajkylle sen historian ensimmäinen.

24.4.2022 21:18 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin kausi Italiassa ohi - Veera Pirttisen Cajky voiton päässä Slovakian mestaruudesta

Awak Kuierin kausi Italian Serie A1:ssä tuli päätökseen, kun Ragusan taival päättyi välierätappioon. Veera Pirttisen Piestanske Cajky on sen sijaan enää voiton päässä Slovakian mestaruudesta.

22.4.2022 16:37 Suomalaiset ulkomailla

Anniina Äijäsellä tapahtumarikas kausi – ”Mahtui kaikenlaisia tapahtumia ja muutoksia”

Anniina Äijänen pelasi menneen kauden Saksan Bundesliigassa Saarlouis Royalsin riveissä. Äijäsen kauteen mahtui paljon niin kentällä kuin sen ulkopuolella.

22.4.2022 08:34 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin pisteet eivät riittäneet Ragusalle vielä finaalipaikkaan

Awak Kuierin Ragusa ei pystynyt vielä varmistamaan Italian Serie A1:n finaalipaikkaa suomalaistähden vahvasta pelistä huolimatta. Slovakiassa Veera Pirttisen Piestanske Cajky tasoitti finaalisarjan.

19.4.2022 06:59 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin Ragusa avasi välierät voitolla – Kalinin Bembibre säilyi sarjassa

Italian Serie A1:ssä käynnistyivät välierät maanantaina ja Awak Kuierin Ragusa otti avausvoiton, kun se aiheutti Schiolle kauden avaustappion kotimaan sarjassa. Marianne Kalinilla oli myös aihetta riemuun, kun Bembibre varmisti sarjapaikkansa kauden viimeisessä ottelussa.

16.4.2022 12:18 Suomalaiset ulkomailla

Veera Pirttinen aloittaa finaalit Slovakiassa – ”Odotettavissa on tasaväkinen finaalisarja”

Veera Pirttinen aloittaa taistelun Slovakian mestaruudesta, kun Piestanske Cajky kohtaa finaalissa Ruzomberokin. Finaalisarjasta on odotettavissa jännittävä, sillä joukkueiden kohtaamiset ovat olleet tällä kaudella tasaisia.

16.4.2022 10:07 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Ragusa välieriin

Awak Kuierin Ragusa selvitti tiensä Italian liigan välieriin voittamalla Luccan.

6.4.2022 14:18 Suomalaiset ulkomailla

Silja Viidalla positiivinen ensimmäinen kausi ulkomailla – ”Tämä oli aika helppo askel”

Silja Viita, 21, pelasi menneen kauden Ruotsissa IK Eos Lundin joukkueessa. Kausi oli samalla Viidan ensimmäinen kausi ulkomaan kentillä.

4.4.2022 09:01 Suomalaiset ulkomailla

Anniina Äijäsen, Sofia Pelanderin ja Anni Mäkitalon kaudet päätökseen

Anniina Äijäsen ja Sofia Pelanderin taival Saksan Bundesliigan pudotuspeleissä päättyi ensimmäisellä kierroksella. Ranskassa saatiin pudotuspelit käyntiin ja Slovakiassa Veera Pirttinen pääsee pelaamaan mestaruudesta.

2.4.2022 10:04 Suomalaiset ulkomailla

Annika Holopaisella alkavat pudotuspelit Ranskassa – ”Kauden parasta aikaa”

Ranskan LF2:ssa alkavat pudotuspelit lauantaina. Annika Holopaisen Montbrison kohtaa puolivälierässä runkosarjan voittaja Toulousen.

27.3.2022 14:42 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelander ja Anniina Äijänen aloittavat pudotuspelit Saksassa

Saksan Bundesliigassa käynnistyvät pudotuspelit sunnuntaina. Suomalaispelaajista pudotuspelitunnelmaan pääsevät Sofia Pelander ja Anniina Äijänen.

25.3.2022 12:18 Suomalaiset ulkomailla

Anissa Poundsin ja Elina Koskimiehen kausi päättyi yllättäen – ”Se oli iso shokki”

Saksan Bundesliigassa Angels Nördlingenin joukkueessa pelanneiden Anissa Poundsin sekä Elina Koskimiehen kausi tuli päätökseen, kun sarjan runkosarja keskeytettiin eikä Angels selvinnyt pudotuspeleihin. Muuten suomalaiskaksikko viihtyi hyvin ja pelasi vahvan kauden.

21.3.2022 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderista Saksan cupin mestari – ”Tuntuu todella hyvältä”

Sofia Pelander pääsi juhlimaan Saksan cupin voittoa, kun Herner TC valloitti pokaalin Final Four -viikonlopun päätteeksi. Awak Kuier oli taas hurjalla pelipäällä Italiassa.

7.3.2022 09:15 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier hurjasteli tupla-tuplan – Annika Holopainen loisti Ranskassa

Awak Kuier oli jälleen Ragusan tähtenä, kun joukkue otti voiton Italiassa. Annika Holopainen oli Montbrisonin paras pistenainen Ranskassa ja Sofia Pelander esitti vahvoja otteita Saksassa.

28.2.2022 10:47 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Italiassa nähtiin suomalaiskohtaamiset

Saksassa ja Italiassa nähtiin suomalaispelaajat vastakkain. Voittoja pääsivät tuulettamaan Elina Koskimies, Anissa Pounds sekä Helmi Tulonen. Awak Kuier kasasi tupla-tuplan ja Annika Holopainen heitti kovat pisteet.

24.2.2022 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Pelander ja Äijänen pääsivät juhlimaan voittoja Saksassa

Anniina Äijänen osoitti monipuolisuuttaan ja Sofia Pelander lukeutui Hernerin runkopelaajiin heidän joukkueidensa juhliessa voittoja Saksan Bundesliigassa. Veera Pirttinen pääsi tuulettamaan kovaa voittoa Slovakian liigassa.

14.2.2022 09:41 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaiset hurjina Italiassa Awak Kuierin johdolla

Awak Kuier oli jälleen loistovireessä Italian liigassa ja Helmi Tulonen sekä Anni Jämsä olivat niin ikään Italian kentillä kovassa iskussa.

6.2.2022 22:36 Suomalaiset ulkomailla

Pounds ja Koskimies loistivat Saksassa - Jämsä debytoi Italiassa

Anissa Pounds ja Elina Koskimies olivat hurjina johdattaessaan Angels Nördlingenin tärkeään voittoon Saksan Bundesliigassa. Annika Holopaisen ja Montbrisonin vahva vire sai jatkoa Ranskassa ja Anni Jämsä teki ensiesiintymisensä Italiassa.

5.2.2022 13:22 Suomalaiset ulkomailla

Annika Holopainen pelaa uransa parasta ammattilaiskautta – ”Nyt on tosi kiva pelata”

Annika Holopainen ja hänen seuransa Montbrison ovat tällä hetkellä huippuiskussa Ranskan LF2:ssa. Islannin liigan viime kauden korikuningatar on esiintynyt tehokkaasti myös tällä kaudella.

31.1.2022 10:13 Suomalaiset ulkomailla

Annika Holopainen hurjana Ranskassa

Annika Holopainen pisti kovat tehot taululle Montbrisonin venyttäessä voittoputkensa kuuteen Ranskan LF2:ssa. Anni Mäkitalo pääsi pitkän tauon jälkeen tositoimiin ja oli heti vahvana.

Näytä lisää vastaavia