Holopaiselle kauden piste-ennätys – Pelanderille tupla-tupla

23.2.2020 21:27 Annika Holopainen oli jälleen vahvassa vireessä Ranskassa heittäen tämän kauden ennätyspisteensä. Sofia Pelander merkkautti komean tupla-tuplan Ruotsissa, Helmi Tulonen lähenteli samaa Espanjassa, Kaisa Kuisma vakuutti Portugalissa ja Anissa Pounds jatkoi vahvasti Belgiassa.

Annika Holopaisella kulkee. (Kuva: Ville Vuorinen)

Holopainen heitti kauden piste-ennätyksekseen 19 pistettä, kun Reims murskasi Ranskan Ligue 2:n ottelussa Saint Paulin 83-48 (51-25). Holopainen kartutti tilastojaan myös kuudella levypallolla ja yhdellä riistolla. Reims jatkaa Ligue 2:n jaetulla kärkipaikalla.

- Onnistunut peli koko joukkueelta, sillä hallitsimme peliä kaikki neljä jaksoa. Pelasimme hyvin yhteen ja pallo liikkui hyökkäyksessä, josta aukesi paljon hyviä heittopaikkoja. Tällaisina päivinä koris on aika hauskaa, ja tästä sai lisää itseluottamusta seuraaviin tärkeisiin peleihin, Holopainen mietiskeli ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Pelander oli viikon aikana kahdesti tositoimissa Ruotsin liigassa. Keskiviikkona Pelander oli pysäyttämätön, kun hän tilastoi 15 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplan ja tilastoihin merkittiin myös kaksi syöttöä sekä kaksi torjuntaa A3:n voittaessa Telge Basketin 82-73 (42-41).
Ottelutilastot

Viikon toisessa pelissä A3 hävisi kotikentällään kärkijoukkue Högsbolle 80-86 (45-49). Pelander oli jälleen vahvana korin alla kahmien kahdeksan levypalloa, pistetilastoon tuli viisi merkintää ja lisäksi yksi riisto. A3 on sarjassa kuudentena.
Ottelutilastot

Isabella Kaukopaasin Visby otti kauden toisen voittonsa kaatamalla Uppsalan vieraskentällä 79-66 (37-32). Kaukopaasi sai tilastorivilleen viisi pistettä, kaksi levypalloa ja kolme syöttöä. Voitolla Visby nousi jumbopaikalta Uppsalan ohi.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Anniina Äijäsen Ferrol otti jo seitsemännen peräkkäisen voittonsa Espanjan Liga Femenina 2:n A-lohkossa kaataen Cortegadan selvästi 88-54 (37-32). Äijänen kasasi seitsemän pistettä, kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa. Lisäksi hänen plus/miinus -lukunsa +40 oli joukkueen paras. Ferrol on sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Vain kahdeksalla pelaajalla otteluun lähtenyt Elina Koskimiehen Ibaizabal ei antanut poissaolojen häiritä, vaan otti kotikentällään tärkeän 72-66 (42-28)-voiton Celta Vigosta. Koskimies oli joukkueensa parhaimmistoa 10 pisteen, kolmen levypallon ja kolmen syötön tilastoilla. Ibaizabal on sarjassa kolmantena heti Ferrolin jälkeen.
Ottelutilastot

B-lohkossa Tulosen Magec Tias hävisi sarjakärki San Adrian vieraana 59-81 (27-45). Tulonen oli joukkueensa parhaimmistoa urakoiden lähes 35 minuuttia ja lähennellen tupla-tuplaa 12 pisteen, yhdeksän levypallon ja yhden syötön tilastoilla. Magec Tias on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Anissa Pounds on aloittanut vahvasti Belgiassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Poundsin vahva alku Belgian liigan Pepinsterissä sai jatkoa, kun hän heitti 13 pistettä, otti kolme levypalloa, antoi syötön ja riisti kertaalleen, mutta sekään ei auttanut, kun Pepinster hävisi EuroCup-joukkue Liege Panthersin vieraana 64-72 (44-31). Pepinsterin kohtaloksi koitui kolmas neljännes, jonka se hävisi peräti 21-3. Pepinster on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Pepinsterin kanssa sarjan hännillä on myös Roosa Lehtorannan Antwerpen Giants, joka koki jo 14. tappionsa peräkkäin hävitessään Kangoeroes Pitzemburg Mechelenille 75-92 (36-52). Lehtorannan tilastoriville merkittiin viisi pistettä, kuusi levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Kuisma oli hyvässä iskussa Portugalin liigassa, kun Vitoria SC kaatoi vieraissa Ovarensen 69-65 (30-27). Kuisma pussitti 13, nappasi neljä levypalloa ja riisti kertaalleen. Vitoria on seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Vilma Kesäsen Wasserburg voitti kotonaan Hallen selvästi 88-67 (41-44). Wasserburg ratkaisi ottelun hurjalla päätösneljänneksellä voittaen sen peräti 29-5. Kesänen auttoi joukkuettaan kuudella pisteellä ja yhdellä riistolla. Wasserburg on sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Heta Äijänen ei käynyt kentällä, kun Donau-Ries Angels hävisi vieraissa kärkiottelussa Hernerille 65-67 (36-33). Angels ja Herner ovat nyt tasapisteissä kolmantena.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Veera Pirttisen Snæfell voitti vieraskentällä Breidablikin 91-77 (43-36). Pirttinen oli jälleen vahvana 11 pisteen, neljän levypallon, kahden syötön ja kahden riiston saldolla. Snæfell on kahdeksan joukkueen sarjassa tukevasti kuudentena.
Ottelutilastot

 
15.4.2024 11:24 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen Belgian liigan finaaliin

Elina Aarnisalo pääsee taistelemaan Belgian mestaruudesta, kun Kangoeroes Mechelen lunasti itselleen finaalipaikan. Saksassa ja Ruotsissa suomalaisten joukkueet käyvät kovaa taistelua välierissä.

8.4.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalon Kangoeroes ja Pelander Norrköping jyräsivät välieriin

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelelen eteni välieriin Belgiassa ja Sofia Pelanderin Norrköping teki saman Ruotsissa. Saksassa Keltern on voiton päässä finaalipaikasta.

6.4.2024 08:13 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa välierät käyntiin - Pelanderin kausi pysyi elossa

Saksassa saatiin välierät vauhtiin ja Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern aloitti vakuuttavasti. Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping on voiton päässä välieristä.

5.4.2024 12:47 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin Norrköping jo selkä seinää vasten – ”Ensimmäinen peli oli aikamoinen pettymys”

Ruotsissa pudotuspelit ovat jo startanneet ja Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on jo selkä seinää vasten. Pelander on kuitenkin luottavaisena, että Norrköping selvittää esteet tieltään ja taistelee vielä mestaruudesta.

1.4.2024 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Kolme Susiladies-pelaajaa Bundesliigan välieriin – Espanjassa hienoja onnistumisia ja voittoja

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern eteni vakuuttavasti Saksan Bundesliigan välieriin ja saivat Anissa Poundsista sekä Lions Hallesta seuraa. Espanjassa suomalaisten joukkueet ottivat tärkeitä voittoja.

25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

Näytä lisää vastaavia