Roope Ahonen palasi pelikentille – Erik Murphylle kaksi tupla-tuplaa

7.2.2021 23:40 Roope Ahonen pelasi ensimmäiset minuuttinsa yli vuoteen, kun hän palasi viikonloppuna pelikentille pitkän loukkaantumisen jälkeen. Erik Murphy mätti Japanissa taas hurjia tehoja.

Roope Ahonen pääsi taas tositoimiin yli vuoden jälkeen. (Kuva: Ville Vuorinen)

Espanjan liigassa Sasu Salin ja Emir Sulejmanovicin Teneriffa koki niukan 79-81 (42-38)-tappion Baskonialle. Salin pussitti kuusi pistettä ja antoi yhden syötön. Sulejmanovic ei pelannut ottelussa. Baskonia nousi Teneriffan kanssa tasapisteisiin jakamaan kolmatta sijaa.
Ottelutilastot

Ahonen teki paluun pelikentille yli vuoden poissaolon jälkeen, kun hän pelasi reilut kaksi minuuttia Breoganin voittaessa Melillan 81-72 (47-36). Ahonen jäi kauden debyytissään ilman tilastomerkintöjä. Breogan pitää LEB Oron A-lohkon kärkipaikkaa hallussaan.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

B-lohkossa Alex Murphyn Granada hävisi Gironan vieraana 66-81 (39-42). Murphy tilastoriville kirjailtiin kahdeksan pistettä, neljä levypalloa, kaksi syöttöä ja riisto. Granada on lohkossa viidentenä.
Ottelutilastot

Japanin B2-liigassa Erik Murphyn Fukushima Firebonds pelasi viikonloppuna kahdesti Koshigaya Alphasia vastaan. Tuloksena oli voitto sekä tappio.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Alphasin niukkaan 98-94 (51-43)-voittoon. Murphy hurjasteli 28 pisteen ja 11 levypallon tupla-tuplan ja tilastoi lisäksi neljä syöttöä, kaksi riistoa ja kolme torjuntaa. Hänen teholukunsa oli huima 41.
Ottelutilastot

Toisessa pelissä Firebonds sai revanssin 89-75 (43-26). Tälläkin kertaa Murphy teki vakuuttavaa jälkeä 17 pisteellä, 14 levypallolla, kuudella syötöllä, riistolla ja kahdella torjunnalla. Firebonds on sarjassa kuudentena.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Italian liigassa Petteri Koposen Reggio Emilia taipui Virtus Bolognalle 62-89 (37-44). Koponen heitti ottelussa kahdeksan pistettä ja antoi kolme syöttöä. Reggio Emilia on sarjassa kymmenentenä.
Ottelutilastot

Topias Palmin Cremona koki kirvelevän 105-110 (95-95, 87-87, 49-48)-tappion kahden jatkoajan jälkeen Varesen vieraana. Palmi heitti ottelussa 10 pistettä, nappasi kolme levypalloa, antoi kaksi syöttöä ja riisti kerran. Cremona on sarjassa sijalla 13.
Ottelutilastot

Alexander Madsen osoitti taas monipuolisuuttaan täyttämällä tilastoriviään kahdeksalla pisteellä, seitsemällä levypallolla, neljällä syötöllä, kahdella riistolla ja kahdella torjunnalla VEF Riian voittaessa Viron ja Latvian yhteisliigassa Ventspilsin 99-87 (50-44). VEF on Latvian lohkon kärkipaikalla.
Ottelutilastot

Ranskan ProA:ssa Lassi Tuovin luotsaaman SIG Strasbourgin vahva vire sai jatkoa 71-63 (47-27)-voitolla Boulogne-Levalloisista. Strasbourg nousi sarjassa kuudenneksi.
Ottelutilastot

Tuomas ja Joonas Iisalon sekä Juho Kailion valmentama Merlins Crailsheim otti selvän 101-82 (61-30)-voiton Giessenistä. Merlins on Saksan Bundesliigassa upeasti toisena.
Ottelutilastot

 
19.4.2021 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen isossa roolissa tärkeässä voitossa

Petteri Koposen vahvat otteet Italian liigassa saivat jatkoa, kun hän auttoi Reggianan tärkeään voittoon 13 pisteellään. Virossa Edon Maxhuni oli jälleen tehokkaana upottaessaan 18 pistettä. Kaksinumeroisille pääsivät myös Murphyn veljekset Alex ja Erik sekä Daniel Dolenc.

12.4.2021 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tykitti 26 pistettä

Petteri Koponen oli pitelemätön, kun hän heitti hienosti 26 pistettä Reggianan voitossa. Alexander Madsenin urakka Viron ja Latvian liigassa päättyi finaalitappioon.

10.4.2021 07:50 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni ja Ilari Seppälä jälleen hyville pisteille

Edon Maxhuni ja Ilari Seppälä olivat joukkueensa parhaat pistemiehet, mutta harmittavasti heidän vahvat esityksensä eivät kantaneet voittoon saakka.

8.4.2021 11:00 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen ja Edon Maxhuni taistelevat Viron ja Latvian yhteisliigan voitosta

Viron ja Latvian yhteisliigan runkosarja saatiin päätökseen viime viikonloppuna ja sarjan kausi huipentuu loppuviikosta pelattavaan lopputurnaukseen. Alexander Madsenin VEF Riika selvisi suoraan välieriin voitettuaan Latvian lohkon ja Viron lohkossa toiseksi sijoittunut Edon Maxhunin Pärnu kohtaa puolivälierässä latvialaisen BK Ogren.

7.4.2021 22:24 Suomalaiset ulkomailla

Tuovi valmensi Strasbourgin Mestarien liigassa jatkoon

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg nousi sillasta voittamalla kolme viimeistä otteluaan Mestarien liigan jatkolohkossa ja eteni Final Eight -lopputurnaukseen voittamalla keskiviikkona Türk Telekomin.

5.4.2021 09:08 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajat hurjina loppuviikon peleissä

Viime viikon lopulla nähtiin taas hienoja edesottamuksia Susijengin pelaajilta. Sasu Salin, Elias Valtonen ja Edon Maxhuni rikkoivat 20 pisteen rajapyykin ja Ilari Seppälä, Petteri Koponen sekä Murphyn veljekset Alex ja Erik pääsivät kaksinumeroisille. Lisäksi Aapeli Alanen debytoi Tshekin liigassa.

3.4.2021 08:50 Susijengi

Aapeli Alanen loppukaudeksi Tshekin pääsarjaan

Vahvan kauden joensuulaisessa Kataja Basketissa pelannut 201-senttinen ja 25-vuotias lahtelaiskasvatti Aapeli Alanen siirtyy loppukaudeksi Tshekin pääsarjaan. Susijengissäkin viisi ottelua pelanneen Alasen kevään työnantaja on Tshekin liigan viidennellä sijalla majaileva Basket Brno.

1.4.2021 08:40 Suomalaiset ulkomailla

Teneriffa lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa – Swans Gmunden avasi Itävallan pudotuspelit voitolla

Mestarien liigassa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen, kun Sasu Salinin sekä Emir Sulejmanovicin Teneriffa haki Latviasta voiton kaadettuaan Alexander Madsenin VEF Riian. Alex Murphy oli liekeissä Espanjassa ja Itävallan liigassa suomalaiskolmikon Swans Gmunden otti ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan.

30.3.2021 18:47 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaiskolmikon joukkue luottavaisena Itävallan pudotuspeleihin

Itävallan liigassa pudotuspelit käynnistyvät keskiviikkona ja Anton Mirolybovin sekä Aleksi Koskinen valmentama ja Daniel Dolencin edustama Swans Gmunden lähtee pudotuspeleihin runkosarjan voittajana.

29.3.2021 09:15 Suomalaiset ulkomailla

Salin juhli kovaa voittoa – Tuovin Strasbourg venytti voittoputkeaan

Espanjan liigassa Sasu Salinin Teneriffa nappasi ison voiton kaataessaan tiukan taistelun jälkeen Valencian. Petteri Koposen Reggiana ei sen sijaan selvittänyt tietään FIBA Europe Cupin Final Four –lopputurnaukseen. Ranskassa Lassi Tuovin valmentama Strasbourg on kovassa liidossa.

25.3.2021 09:06 Suomalaiset ulkomailla

Koposen Reggiana raivasi tiensä jatkoon FIBA Europe Cupissa – Valtoselle 30 pistettä Saksassa

FIBA Europe Cupissa pelataan tällä viikolla 16 parhaan joukkueen kesken pelattavat pudotuspelilohkot. Petteri Koposen Reggiana selvitti tieltään ensimmäisen esteen ennen kauden päättävää Final Four –turnausta voittamalla romanialaisen Sibiun. Elias Valtonen oli taas hurjana Saksassa ja Erik Murphy merkkautti tupla-tuplan Japanissa.

21.3.2021 22:04 Suomalaiset ulkomailla

Daniel Dolenc ylsi kauden piste-ennätykseensä

Daniel Dolenc heitti 24 pistettä Itävallan liigassa ja Elias Valtosen vahvat esitykset jatkuivat Saksassa hänen rikottua myös 20 pisteen rajapyykin.

18.3.2021 08:37 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin hurja vire Mestarien liigassa jatkuu

Sasu Salinin upeat otteet Mestarien liigassa saivat jälleen jatkoa, kun hän heitti 17 pistettä Teneriffan voitossa. Ilari Seppälä oli jälleen tehokkaana Ranskassa ja Elias Valtonen osoitti jälleen potentiaaliaan Saksassa.

15.3.2021 09:38 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni loisti Virossa, Ranskassa nähtiin suomalaisten yhteenotto

Edon Maxhuni osoitti jälleen korintekotaitojaan, kun hän heitti 26 pistettä Viron liigan ottelussa. Ranskassa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen ja suomalaisvalmentajat pääsivät juhlimaan makeita voittoja.

11.3.2021 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin loisti jälleen Mestarien liigassa

Sasu Salin oli Teneriffan ykkösnimi Mestarien liigassa, mutta voittoon saakka Salinin tehoilta ei riittänyt. Elias Valtonen ja Edon Maxhuni jatkoivat niin ikään hyviä otteitaan.

8.3.2021 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaiskolmikon Swans Gmunden taipui Itävallan cupin finaalissa

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama ja Daniel Dolencin edustama Swans Gmunden joutui pettymään Itävallan cupin finaalissa. Elias Valtosen hienot esitykset saivat jatkoa Saksassa.

6.3.2021 11:34 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaiskolmikko jahtaa Itävallan cupin voittoa – ”Cup on täällä tosi iso”

Itävallan cupin mestaruus ratkaistaan sunnuntaina, kun Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama sekä Daniel Dolencin edustama Swans Gmunden kohtaa finaalissa Oberwart Gunners.

5.3.2021 23:59 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä tykitti 38 pistettä Ranskassa

Ilari Seppälän käsi kävi tulikuumana, kun hän heitti uskomattomat 38 pistettä Ranskassa. Alex Murphy, Elias Valtonen ja Edon Maxhuni merkkauttivat myös kovia pisteitä ja Carl Lindbom debytoi uuden joukkueensa riveissä.

4.3.2021 08:34 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin hurjana Mestarien liigassa – ”Pelasimme ihan kelpo pelin”

Mestarien liigan jatkolohkot käynnistyivät ja Sasu Salin näytti jälleen heittotaitonsa johdattaessaan Teneriffan voittoon. Daniel Dolenc oli niin ikään vahvalla pelipäällä Itävallan liigassa.

1.3.2021 09:32 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen, Alex Murphy ja Elias Valtonen kaksinumeroisille pisteille

Petteri Koponen alkaa päästä vauhtiin Italiassa, Espanjassa Alex Murphy pääsi juhlimaan viime viikolla kahta voittoa ja Elias Valtonen jatkoi Saksassa siitä mihin Susijengin paidassa jäi.

Näytä lisää vastaavia