Tiia Sallasmaa

185 cm / kg
Syntynyt 1979


Uutisia henkilöstä Tiia Sallasmaa

Naisten I divisioona käyntiin suosikkien komennossa

Naisten I divisioona käynnistyi viime viikonloppuna ja sarjaa on pelattu tähän mennessä neljän ottelun verran. Viime vuosien aikana divisioona on yhä selkeämmin profiloitunut nuorten tulevaisuudennimien kehitysalustaksi ja tulevalla kaudella tämä trendi jatkuu edelleen vahvana.

17.1.2006 Pääjuttu

Ratkaisun hetket naisten divisioonassa

Naisten ykkösdivisioonassa on käynnistymässä viimeinen kolmannes. Takana on 12 sarjakierrosta – edessä on kuusi ratkaisevaa viikonloppua. Tuolloin selviää, ketkä lopettavat sarjan jo helmikuun lopussa ja ketkä jatkavat pelejä SM-sarjan nousukarsinnoissa tai sarjaporrasta alaspäin kohdistuvissa putoamiskarsinnoissa.

15.11.2005 Pääjuttu

Naisten divisioonassa värikäs alku

Naisten I divisioonan runkosarjasta on pelattu kolmasosa. Tähän mennessä sarjakauteen on mahtunut iloisia yllätyksiä, odotusten mukaisia suorituksia sekä joitakin ei-toivottuja sattumuksia. Kentillä on nähty tukuittain värikkäitä ja viihdyttäviä otteluita.

9.10.2005

Suuri myllerrys naisten I divisioonassa

Uusia joukkueita, uusia valmentajia, uusia pelaajia ja hyppysellinen tuttuja aineksia. Kesän ja alkusyksyn aikana naisten I divisioonassa on tapahtunut suuria muutoksia. Vaikka itse sarjajärjestelmä on samanlainen kuin vuotta aiemmin, ei sarjaa tahdo tunnistaa samaksi sarjaksi kuin edelliskaudella.