Heidi Adler

180 cm / kg
Syntynyt 1976


Uutisia henkilöstä Heidi Adler

28.10.2017 15:00 Liittoa koskeva tiedote

Antti Zitting jatkaa Koripalloliiton puheenjohtajana

Suomen Koripalloliiton jäsenseurat valitsivat lauantaina Helsingissä järjestetyssä liittokokouksessa Antti Zittingin jatkokaudelle liiton puheenjohtajana. 61-vuotiaan Zittingin vastaehdokas puheenjohtajavaalissa oli Markku Molenius.

6.10.2006 Katsojat

Suosikin viittaa heitetään Espoon, Vantaan ja Äänekosken suuntaan

Naisten SM-sarjassa ensimmäiset ottelut pelattiin viime viikonvaihteessa. Kunnon vauhtiin sarjassa päästään kuitenkin vasta tulevana viikonloppuna, jolloin ohjelmassa on täysi tuplakierros eli kahdeksan ottelua. Miesten Korisliigan tapaan sarjasta povataan ennakkoon aiempia vuosia tasaisempaa. Kolme suosikkikandidaattia joukosta kuitenkin löytyy.

3.7.2006 Pääjuttu

Espoo Teamin naisten SM-sarjajoukkue kasassa

Naisten SM-sarjassa pelaavan Espoo Teamin runko tulevalle kaudelle on valmis. Joukkueen vahvistuksiksi on hankittu amerikkalaiset Ashley Anderson ja Anne Bailey, joiden lisäksi kotimainen osasto on mennyt osittain uusiksi mm. Mia Liimon paluun sekä Henna Launiaisen Espooseen siirtymisen myötä.

16.12.2005 Pääjuttu

Ennakkotunnelmia naisten SM-peleistä 17.-18.12.

Naisten SM-runkosarjassa pelataan tulevana viikonloppuna 17.-18.12. kaikkiaan kahdeksan ottelua. Koris.net keräsi SM-joukkueiden tunnelmia ennen viikonvaihteen koitoksia.

3.10.2005 Pääjuttu

Naisten mestaruussarjan ennakkosuosikkina BC Nokia

Koripallon naisten mestaruussarja polkaistaan käyntiin keskiviikkona kahden ottelun voimin. Hallitseva Suomen mestari BC Nokia saa ottaa ennakkosuosikin paikan. Kovimmat haastajat ovat viime kauden mitalijoukkueet Pantterit ja Peli-Karhut.

16.5.2005 Naisten Korisliiga

Siiri Nuutinen Espoo Teamin riveihin

Espoo Teamin naisten SM-sarjajoukkue vahvistaa joukkuettaan. Espoo Team on tehnyt sopimuksen Forssassa ja loppukaudesta Teneriffalla Espanjan kakkossarjassa pelanneet maajoukkuesentteri Siiri Nuutisen kanssa.

21.3.2004 Pääjuttu

Pantterit puolusti itsensä jälleen Suomen mestariksi

Helsinkiläinen Pantterit on jälleen naisten Suomen mestari yhden välivuoden jälkeen. Pantterit varmisti neljännen mestaruutensa viiden vuoden sisällä sunnuntaina kaatamalla kolmannessa SM-finaalissa Espoo Basket Teamin onnistuneen puolustuspelinsä turvin 82-49. Näin Pantterit voitti finaalisarjan puhtaasti 3-0.

18.3.2004 Pääjuttu

EBT sai aikaiseksi trillerin, Pantterit silti kiinni mestaruudessa

Panttereilla on ensi sunnuntaina (21.3.) tilaisuus vallata nimiinsä neljäs naisten Suomen mestaruus viimeisen viiden vuoden aikana. Sen finaalivastus Espoo Basket Team pisti Pantterit ahtaalle torstaisessa toisessa finaalissa ja pelasi viimeisellä minuutilla voitosta tosissaan, mutta joutui taipumaan kotiyleisönsä edessä lopulta lukemin 77-80. Pantterit johtaa finaalisarjaa voitoin 2-0.

17.3.2004 Pääjuttu

Avausfinaali Panttereiden täydellistä hallintaa

Ensimmäistä kertaa historiansa aikana SM-loppuotteluissa pelaavan Espoo Basket Teamin ensikosketus finaalimaailmaan oli tyly. Todella tyly. Pantterit kuritti espoolaisia ensimmäisessä finaalissa lukemin 83-50 ja osoitti olevansa juuri niin nälkäinen kuin ennakkoon ilmoittikin olevansa.

16.3.2004 Pääjuttu

EBT valmiina haastamaan Pantterit naisten finaaleissa

Naisten SM-finaalit käynnistyvät keskiviikkona 17.3. Töölön Kisahallissa, kun Panttereiden vieraaksi astelee Espoo Basket Team. EBT on jo kuluvalla kaudella yltänyt kaikkien aikojen parhaaseen saavutukseensa selviytymällä finaaleihin. Se ei kuitenkaan espoolaisille riitä. EBT on valmis haastamaan Pantterit valtataistoon.

9.3.2004 Pääjuttu

Pantterit ja EBT naisten SM-finalistit

Helsinkiläinen Pantterit ja Espoo Basket Team kohtaavat naisten SM-finaaleissa. Molempien joukkueiden loppuottelupaikat varmistuivat tiistai-iltana, kun ne raivasivat tiensä jatkoon välieristä voitoin 3-0. Samanlaisesta lopputuloksesta huolimatta, finalistien tiet eivät olisi paljoakaan erilaisemmat voineet olla. Panttereiden lasketellessa helppoon 93-55-voittoon BC Nokiasta, haettiin EBT:n ja Pussihukkien välillä ratkaisua taas jatkoajalta.

6.3.2004 Pääjuttu

EBT piti kotikenttäetunsa, mutta vasta jatkoajan jälkeen

Jos pääsi Pantterit helpolla naisten ensimmäisessä välierässään BC Nokiaa vastaan, samaa ei voi sanoa toisen välieräparin kummastakaan osapuolesta. Espoo Basket Teamin ja vantaalaisjoukkue Pussihukkien ensimmäinen yhteenotossa ratkaisu saatiin vasta jatkoajan jälkeen. Lisäviisiminuuttisen tuloksena EBT julistettiin voittajaksi lukemin 81-79.

1.3.2004 Pääjuttu

Pantterit jo neljännen kerran Baltian liigan lopputurnaukseen

Koripalloilun naisten Baltian liigan (BWBL) runkosarjan viimeiset ottelut pelattiin viime viikonvaihteessa Espoossa. Suomesta liigan osallistuvien joukkueiden Pantterien ja Team Espoon tilanne oli ennen viimeisiä kamppailuja hankala. Espoolaisten jatkonpääsy ei ollut enää joukkueen omissa käsissä ja Pantterien oli voitettava vaikeaksi vastustajaksi arvioitu liettualainen LKKA-Kaunas. Pantterit onnistui tehtävässään ja eteni neljättä kertaa peräkkäin liigan lopputurnaukseen.

22.2.2004 Pääjuttu

Naisten maajoukkue ei antanut nuorempiensa yllättää

Naisten maajoukkue kohtasi sunnuntaina 20-vuotiaiden naisten maajoukkueen Hilkka Hakolan 70-vuotispäivien juhlaottelussa Helsingissä. Naisten maajoukkue vei voiton ensi kesänä pelattaviin ikäluokan EM-kisoihin valmistautuvista nuorista lukemin 71-55.

23.9.2003 Naisten Korisliiga

Hakala lähellä 10.000 pistettä ja levypallojen kärkisijaa

Suomalaisen naiskoripallon ikoni Lea Hakala päätti kesällä jatkaa uraansa. 43-vuotias Hakala tehtaili pisteitä viime kaudella siihen tahtiin, että 10.000 SM-runkosarjapisteen rajapyykin ylittyminen on vain ajan kysymys. Lisäksi Hakala jahtaa kaikkien aikojen levypallotilaston kärkisijaa.

15.8.2003 Universiadit

Suomen Universiadijoukkue matkaan lauantaina

Osa Suomen 38 urheilijan kokoisesta Universiadijoukkueesta ottaa lauantaina suunnan kohti Daegua, Etelä-Koreaa. Mukana on naisten koripallojoukkue, jonka ottelut Daegussa käynnistyvät 20.8. Maajoukkueen runkopelaajista koottu Universiadijoukkue lähtee Etelä-Koreaan maltillisin odotuksin.

11.8.2003 Maaottelu

Euroopan mestari 1999 Puola kolmesti Suomen naisia vahvempi

Suomen naisten koripallomaajoukkue otti viikonvaihteessa mittaa todellisesta Euroopan huippujoukkueesta, kun Puola vieraili Suomessa. Puola, Euroopan mestari vuosimallia 1999 ja viime EM-kisojen kuutonen, kukisti Suomen Espoossa, Forssassa ja Vantaalla pelatuissa maaotteluissa.

9.7.2003

Anu Mahlamäki siirtyy EBT:n väreihin

Naisten maajoukkueen kapteeniksi Lea Hakalan jalanjäljille noussut Anu Mahlamäki siirtyy Espoo Basket Teamin vahvuuteen. Mahlamäki on solminut yksivuotisen sopimuksen SM-pronssia kuluneella kaudella voittaneen espoolaisseuran kanssa.

23.3.2003 Pääjuttu

Naisten SM-pronssit matkasivat Espooseen

Espoo Basket Team voitti historiansa toiset SM-mitalit sunnuntaina. EBT lähti toiseen SM-pronssiotteluun Pussihukkia vastaan 17 pisteen johtoasemasta, jonka se hankki ensimmäisestä osaottelusta. Johto piti ja lopulta EBT voitti myös toisen osaottelun, mutta täyden iltapuhteen espoolaiset joutuivat PuHu:n kanssa tekemään.

11.3.2003 Pääjuttu

Naisten välierät käyntiin suosikkien tahdissa

Ennakkosuosikit eivät antaneet haastajiensa yllättää, kun naisten SM-välierät polkaistiin käyntiin tiistaina. Pantterit nujersi Pussihukat lukemin 92-74 ja Äänekosken Huima puolestaan Espoo Basket Teamin 78-58. Finaalipaikat ovat katkolla Panttereille ja Huimalle jo torstaina (13.3.), kun ohjelmassa on toiset välierät.

Näytä lisää vastaavia