Markus Myllylä

201 cm / 100 kg
Syntynyt 1977


Uutisia henkilöstä Markus Myllylä

27.5.2009 Pääjuttu

Ray Ailus palaa KTP:n penkin päähän

Päättyneellä kaudella Joensuun Katajan SM-hopealle luotsannut Ray Ailus, 36, palaa KTP:n penkin päähän. Edellisen kerran KTP:ta kaudella 2007/2008 valmentaneen Ailuksen sopimus kotkalaisseuran kanssa on kaksivuotinen.

8.11.2008 Korisliiga

KTP:n Myllylä pelasi 400. ottelunsa Korisliigassa

KTP-Basketia edustava 31-vuotias ja 201-senttinen Markus Myllylä pelasi Korisliigassa perjantaina Namika Lahtea vastaan 400. runkosarjaottelunsa. Myllylä aloitti pääsarjatasolla 10. lokakuuta 1994, silloinkin vastassa oli Lahti.

2.10.2008 Korisliiga

KTP kiilaa mitalisuosikkien joukkoon

Joensuun Katajan tavoin kovin tavoittein kauteen lähteneen KTP-Basketin kohtalo keväällä 2008 oli jäädä pudotuspelien ulkopuolelle. Alkavalla kaudella samanlaisesta kömmähdyksestä ei pitäisi olla pelkoa. Sen lisäksi, että KTP onnistui pitämään riveissään suurimman osan viime kauden runkopelaajistaan, kotkalaiset häärivät ahkerina pelaajamarkkinoilla.

22.4.2005 Korisliiga

Heinonen ja Myllylä jatkavat Kotkassa

Sparliigan konkariosastoon jo luettavat Pasi Heinonen ja Markus Myllylä ovat sopineet jatkostaan KTP Basketin riveissä. Kaksikon sopimukset ovat mallia 1+1 vuotta. Hallitsevan Suomen cupin mestarin valmennusryhmää on täydennetty Jouni Enegrenillä.

12.12.2004 Suomen Cup

KTP täydensi kotkalaisjuhlat trillerivoitollaan

KTP Basket ja Namika Lahti tarjoilivat sunnuntaina Helsingin Jäähalliin saapuneelle 2685-päiselle yleisölle kaksijakoisen ja huippujännittävän Suomen Cup –finaalin. Lahti teki päätösjaksolla uskomattoman nousun 21 pisteen takaa-ajoasemasta, mutta finaalin sankarin Roope Mäkelän hermot olivat loppuhetkillä rautaa. Mäkelä iski vapaaheittoviivalta lopullisen ratkaisun ja KTP:lle 104-98-voiton, joka toi jo päivän toisen mestaruuden Kotkaan.

10.12.2004 Katsojat

Ehtiikö Kotka kiihdyttää Lahden vauhtiin?

Tulevana viikonloppuna (10.-12.12.) Helsingin Jäähallissa järjestettävä kolmen lajin Suomen Cup –tapahtuma huipentuu sunnuntaina pelattavaan miesten koripallofinaaliin. Kermana kakun päällä on näin kotkalaisen KTP Basketin ja Namika Lahden kohtaaminen. Kuuma kysymys ennen finaalia on: ehtiikö KTP saamaan pakkansa kasaan ennen sunnuntaita?

12.11.2004 Korisliiga

Syrjäsen kausi ohi, KTP etsii EU-apuja

Sparliigan kotkalaisjoukkue KTP Basketia koetellaan. Jo ennestään täysi sairastupa sai pitkäaikaisen täydennyksen, kun Jari Syrjäsen polvivamma osoittautui vakavaksi. Syrjäsen polvesta on eturistiside poikki ja edessä on leikkaus sekä puolen vuoden pelitauko. KTP on kääntänyt katseensa pelaajamarkkinoille löytääkseen EU-apuja helpottamaan synkkää terveystilannettaan.

16.9.2004 Korisliiga

Parimetrinen Ron Robinson KTP Basketin toinen vahvistus

Kotkalainen KTP Basket on hankkinut aiemmin pestatun Robert Owensin pariksi Ron Robinsonin. Parimetrinen Robinson siirtyy Suomeen ja Kotkaan Central Connecticut State –yliopistosta.

18.8.2004 Korisliiga

Robert Owens KTP:n vahvistukseksi

SM-Koriksen pronssijoukkue KTP Basket on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen amerikkalaislaituri Robert Owensin kanssa. 201-senttinen Owens siirtyy Suomeen ja Kotkaan suoraan yliopiston penkiltä.

4.5.2004 Korisliiga

KTP julkisti jatkosopimuksiaan, Mäkelä empii vielä jatkoaan

Päättyneellä kaudella miesten Suomen Cupin voiton sekä SM-pronssia valloittanut KTP Basket piti tiistaina Kotkassa tiedotustilaisuuden, jossa joukkue valoitti ensi kauden suunnitelmiaan. KTP:llä on koossa Eero Saarisen vetämän valmennusryhmän lisäksi kuusi sopimuspelaajaa.

6.4.2004 Korisliiga

Pronssimitalien kohtalo avoin, avauspeli tasaista kori-iloittelua

Miesten SM-Koriksen ensimmäisen pronssiottelun lopputulos takaa jännityksen torstaina pelattavaan toiseen osaotteluun. Honka kukisti KTP Basketin niukasti Karhuvuoren Urheilutalolla lukemin 97–95. Pronssimitalien kohtalo ratkeaa kahden ottelun yhteistuloksella.

29.3.2004 Pääjuttu

Kouvot ja KTP jo 2-0-johtoihin välierissä

Kokonaan kymenlaaksolainen SM-Koriksen finaali on enää yhden Kouvojen ja yhden KTP Basketin voiton päässä. Sekä Kouvot että KTP siirtyivät maanantaina välierien ottelusarjoissaan 2-0-johtoihin. Kouvot kepitti hallitsevan mestarin Hongan lukemin 79-62 ja KTP puolestaan Namika Lahden 107-83.

27.3.2004 Pääjuttu

Pudotuspelit kiihtyvät, on välierien aika

SM-Koriksen runkosarjan kärkinelikosta Honka, Namika Lahti, KTP Basket ja Kouvot kaikki pitivät puolivälierissä kotietunsa. Nelikko aloittaa SM-välierät sunnuntaina (28.3.), kun Hongan vastustajaksi astuu Kouvot ja Namika Lahti saa puolestaan kotikentälleen vieraaksi KTP:n. Jos trillereitä nähtiin jo puolivälierävaiheessa, on niitä todennäköisesti tiedossa myös välierissä.

26.3.2004 Katsojat

Lahti ja KTP jatkoon, SM-Koriksen välieräparit selvillä

SM-Koriksen välieräparit selvisivät perjantai-iltana, kun Namika Lahti kukisti viidennessä ja ratkaisevassa puolivälierässään joensuulaisen Katajan Teemu Laineen viimeisen sekunnin korilla 75-73 ja KTP Basket puolestaan Pussihukat Karhuvuoressa 99-83. Välierien otteluparit ovat näin ollen Honka - Kouvot ja Namika Lahti - KTP. Välierät käynnistyvät sunnuntaina 28.3.

24.3.2004 Pääjuttu

PuHu ja Namika Lahti venyttivät ratkaisuja - välieräparit selviävät perjantaina

SM-Koriksen neljännet puolivälierät tarjosivat tuvantäysille katsomoille sekä Joensuussa että Vantaalla huikeat jännitysnäytelmät. Pussihukat onnistui KTP:n viime hetken rynnistyksestä huolimatta kaappaamaan 79-78-voiton ja Namika Lahti puolestaan haki arvokkaan vierasvoiton Katajasta. Keskiviikkoisten tulosten jälkeen molemmat otteluparit ovat tasan 2-2. Ratkaisevat viidennet ottelut pelataan perjantaina (26.3.).

19.3.2004 Korisliiga

Kouvot ja Namika Lahti ylivoimaisiin avausvoittoihin

Kouvojen ja Lappeenrannan NMKY:n välisestä ottelusarjasta odotettiin SM-Koriksen puolivälierien jännitysnäytelmää. Siitä voi sellainen edelleen kehkeytyä, mutta perjantain avauksessa Kouvot oli omaa luokkaansa. Myös Namika Lahti ja KTP Basket pitivät kotietunsa. Lahti päihitti Katajan 81-68 ja KTP puolestaan Pussihukat 74-71.

14.12.2003 Suomen Cup

KTP:n täysosuma-peli palautti Cup-kannun Kotkaan

Kotkalainen KTP puristi tiiviillä joukkue-esityksellään sunnuntaina 88-65-voiton paikallisvastustajastaan Kouvoista Suomen Cupin finaalissa Espoon LänsiAuto Areenalla. Voitollaan miesten Suomen Cupin historian menestykkäin joukkue palautti Cup-kannun kymmenen vuoden tauon jälkeen Kotkaan.

11.12.2003 Korisliiga

Toijala yli tuhannen syötön, liittyi kisaan kaikkien aikojen kärkipaikasta

Kun KTP:n Roope Mäkelä rikkoi SM-Koriksen runkosarjassa viime kierroksella 1.000 koriinjohtaneen syötön rajan, niin keskiviikkona saman teki Kouvojen Jukka Toijala. Toijala antoi ottelussa Joensuun Katajaa vastaan neljä syöttöä.

11.12.2003 Katsojat

Kumpi vie Cupin ja Kymenlaakson herruuden?

Kuinka moni pääkaupunkiseutulainen voi sanoa nähneensä elämänsä aikana taiston Kymenlaakson herruudesta? Nyt sellaiseenkin avautuu mahdollisuus, kun miesten Suomen Cup –finaalissa kohtaavat Espoon LänsiAuto Areenalla 14.12. klo 14.30 alkaen Kouvot Kouvolasta ja KTP Basket Kotkasta. Luvassa on henkien taisto.

6.9.2003 Korisliiga

KTP palkkasi tutun Kenny Youngerin

SM-Koriksessa viime kaudella neljänneksi sijoittunut KTP-Basket on tehnyt sopimuksen amerikkalaispelaaja Kenny Youngerin kanssa. Younger on ennestään tuttu suomalaisille Kouvoista, jonka riveissä mies pelasi kausilla 2001-02 ja 2002-03.

Näytä lisää vastaavia