Ajankohtaista

RIBARI-lehden julkistaminen

Alumnien uusin RIBARI-lehti julkaistaan 20.2. Susijengin ottelupäivänä!

Lehti tulee myös verkkoon luettavaksi.

Kentältä johtajuuteen 2020 -mentorointiohjelma

Mentorointiohjelma tukee koripalloilijoiden siirtymistä työelämään, ammatillista kehittymistä ja urasuunnittelua. Mentoreina toimivat koripallotaustaiset asiantuntijat, jotka haluavat jakaa työelämäkokemustaan ja -näkemystään sekä ammatillisia verkostojaan. Lue lisää!

Alumnilisenssi myynnissä!

Alumnilisenssi on kannatuslisenssi, eikä se oikeuta pelaamaan, toimimaan valmentajana tai erotuomarina, yli 18-vuotiaille. Lisenssin hinnasta puolet kohdistetaan alumnitoimintaan ja puolet ostajan valitsemaan kohteeseen (esim. oman kasvattajaseuran koulutustueksi). Lunastaessa alumnilisenssin sitoutuu siihen, että Koripallomuseo saa lähettää infoa alumnitoiminnasta. Lisenssi sisältää 2-3 kertaa vuodessa ilmestyvän alumnilehden sekä säännöllisiä alumnitapaamisia. Lisenssin ostoon TÄSTÄ!

Menneet tapahtumat:

Alumnipäivä

16.5. Seuraava alumniverkoston oma tapahtuma pidetään to 16.5. Helsingissä Kisahallin päädyssä, ravintola Hookissa klo 18-20. Alumnitoiminnan perinnepäivää vietetään toista kertaa ja kyseinen päivämäärä on alumnitoiminnan "henkisen isän" Robert Petersenin syntymäpäivä. Alustajina Riikka Juntunen ja Henrik Dettmann, teemoina koripallo välineenä yksilön kasvulle ja yhteisöllisyydelle. ILMOITTAUDU!

Koriksella työuralle! osa II

Tärkeä ja suosiota maaliskuussa kerännyt korisnuorten ja -alumnien kohtaamistapahtuma uusitaan kilpakauden päätyttyä toukokuussa to 22.5. Helsingin NMKY:n Vuorikadun salissa (Hotelli Arthurin yläkerros). Aiheina ulkomaille pelaamaan, opiskelun/työuran ja koripallon yhdistäminen, työpaikat koripallolijalle, alumnien uravalinnat, yms. ILMOITTAUDU mukaan!

Koriksella työuralle! - Alumnien ja nuorten kohtaaminen 26.3.2019 Helsingissä

Finnish Basketball Hall of Fame vastaa koripallon alumnitoiminnasta Suomessa. Ti 26.3. järjestetään Helsingissä A-junioreille tapahtuma, jossa on infoa opiskeluihin, ulkomaisiin mahdollisuuksiin työn tai pelaamiseen liittyen, kesätöihin ja moniin eri alumnien osaamisalueisiin liittyen.

Tapahtuma on maksuton ja se on kohdennettu erityisesti A-juniori-ikäisiin koripalloa harrastaviin nuoriin, mutta ikäraja ei ole ehdoton. Myös kaikki koripalloilun läheiseksi itselleen tuntevat ja auttamishaluiset alumnit ovat tervetulleita mukaan!

Lauttasaaren Yhteiskoulu (ruokala), ti 26.3.2019, kello 17.30-19.

 

  • 17.11. Get Together 1980-luvulla naisten maajoukkueessa ringissä olleille

Illan tarkoituksena on kokoontua pitkästä aikaa naisten maajoukkuetoiminnassa menestysvuosikymmenellä mukana olleiden pelaajien kanssa, jakaa kuulumisia ja muistella menneitäkin. Illan aikana käydään katsomassa maaottelu Suomi-Slovenia, jonka jälkeen jatketaan halukkaiden kanssa vapaamuotoista iltaa.

- Aikataulu: 15.00 Ravintola Hook (Kisiksen pääty) ruokailu, 18.30 Suomi-Slovenia Kisiksellä, jonka jälkeen yhdessä rentoa illanviettoa.

Tapahtuman järjestää Finnish Basketball Hall of Fame - Koripallomuseo. Tarkoituksena on vastaisuudessakin järjestää kokoontumisia eri aikakausien, teemojen ja toimijoiden puitteissa, jos sille koetaan tilausta. Ota yhteys!

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

Satu Saarteinen (Finnish Basketball Hall of Fame, alumnivastaava)

satu.saarteinen@hotmail.com

040 7726137

Tilaisuudet ovat omakustanteiset. Huom! Etsimme tukijoita tälle toiminnalle.