Ajankohtaista

Tulossa!

16.5.2022 Ravintola Hookissa, Helsingissä, Korisalumnien yhteisötapaaminen klo 18.00. Lue lisää TÄSTÄ.
Illan teemana on tänä vuonna naiskoripallo, sillä tänä vuonna tulee kuluneeksi 70 vuotta siitä, kun Suomen naisten koripallomaajoukkue pelasi ensimmäiset maaottelunsa suoraan EM-kisoissa 18.-25.5.1952. Kisat pelattiin Moskovassa 25 000 katsojan edessä Dynamo-stadionilla.

---------------------

16.5.2021 BASKET & POPCORN - koripallon viihdeohjelma, jonka alumnit toteuttavat Laajasalon opiston kanssa yhteistyössä. Ohjelma alkaa kello 18 ja on kaikille saatavilla YouTubessa.

Mentoriohjelma 2021 starttaa!

Korispelaaja, tuomari, valmnetaja tai muu lajin parissa mukana oleva, joka kaipaat mentoriapua - ota yhteys! Lue lisää...

Alumnitoiminnan startti!

Työryhmä on kiteyttänyt alumnitoiminnan ytimen ja nyt on avattu ilmoittautuminen alumniksi, joka ei sitouta mihinkään, mutta antaa juuri sinulle Ribari-lehden, tapahtumainfoa ja yhteisöön liittymisen. Liity mukaan TÄSTÄ!

Alumnitoiminnan pääsivulta voit lukea toiminnasta lisää.

Alumnitoiminnalle logo

Logoa saa käyttää vapaasti kaikkeen koripallon alumnitoimintaan, joka on vapaaehtoisuuteen perustuvaa. Kaupallinen yhteistyö selvitettävä Koripallomuseon kanssa. LATAA LOGO.

Alumnilisenssi myynnissä!

Alumnilisenssi on kannatuslisenssi, eikä se oikeuta pelaamaan, toimimaan valmentajana tai erotuomarina, yli 18-vuotiaille. Lisenssin hinnasta puolet kohdistetaan alumnitoimintaan ja puolet ostajan valitsemaan kohteeseen (esim. oman kasvattajaseuran koulutustueksi). Lunastaessa alumnilisenssin sitoutuu siihen, että Koripallomuseo saa lähettää infoa alumnitoiminnasta. Lisenssi sisältää 2-3 kertaa vuodessa ilmestyvän alumnilehden sekä säännöllisiä alumnitapaamisia. Lisenssin ostoon TÄSTÄ!


 

Menneet tapahtumat:

19.3. kello 14-15 Kuinka pääsen ulkomaille pelaamaan koripalloa?
Mentorit tukevat myös pääsyssä ulkomaille pelaamaan koripalloa ja yhdistämään siihen opiskelua tai työntekoakin. Vieraina puhumassa ulkomailla pelanneet Sofia Pelander ja Oskar Michelsen, sekä käytännön järjestelyjä vuosia hoitaneet Anja Suomalainen ja Pekka Salminen.

9.4. kello 14-15 Mitä mentorointi on? Mentoriohjelman Kick Off!
Mitä ihmettä mentorointi tarkoittaa ja mitä apua siitä voi olla? Vieraina Maikku Miettinen, Mikko Simon ja Shawn Huff. Tapahtuman juontaa Taru Tuukkanen. Vieraiden avulla sukelletaan mentoroinnin maailmaan: Miten kokeneen auttajan avulla jäsennellään omia ajatuksia ja parannetaan työelämän valmiuksia, kuinka mentorointi voi auttaa valmentajaa tai seuratyössä, entä mitä mentori itse siinä voittaa? Saat myös tarkempaa infoa, kuinka hyppäät mukaan!

Alumnipäivä

16.5. Seuraava alumniverkoston oma tapahtuma pidetään to 16.5. Helsingissä Kisahallin päädyssä, ravintola Hookissa klo 18-20. Alumnitoiminnan perinnepäivää vietetään toista kertaa ja kyseinen päivämäärä on alumnitoiminnan "henkisen isän" Robert Petersenin syntymäpäivä. Alustajina Riikka Juntunen ja Henrik Dettmann, teemoina koripallo välineenä yksilön kasvulle ja yhteisöllisyydelle. ILMOITTAUDU!

Koriksella työuralle! osa II

Tärkeä ja suosiota maaliskuussa kerännyt korisnuorten ja -alumnien kohtaamistapahtuma uusitaan kilpakauden päätyttyä toukokuussa to 22.5. Helsingin NMKY:n Vuorikadun salissa (Hotelli Arthurin yläkerros). Aiheina ulkomaille pelaamaan, opiskelun/työuran ja koripallon yhdistäminen, työpaikat koripallolijalle, alumnien uravalinnat, yms. ILMOITTAUDU mukaan!

Koriksella työuralle! - Alumnien ja nuorten kohtaaminen 26.3.2019 Helsingissä

Finnish Basketball Hall of Fame vastaa koripallon alumnitoiminnasta Suomessa. Ti 26.3. järjestetään Helsingissä A-junioreille tapahtuma, jossa on infoa opiskeluihin, ulkomaisiin mahdollisuuksiin työn tai pelaamiseen liittyen, kesätöihin ja moniin eri alumnien osaamisalueisiin liittyen.

Tapahtuma on maksuton ja se on kohdennettu erityisesti A-juniori-ikäisiin koripalloa harrastaviin nuoriin, mutta ikäraja ei ole ehdoton. Myös kaikki koripalloilun läheiseksi itselleen tuntevat ja auttamishaluiset alumnit ovat tervetulleita mukaan!

Lauttasaaren Yhteiskoulu (ruokala), ti 26.3.2019, kello 17.30-19.

 

  • 17.11. Get Together 1980-luvulla naisten maajoukkueessa ringissä olleille

Illan tarkoituksena on kokoontua pitkästä aikaa naisten maajoukkuetoiminnassa menestysvuosikymmenellä mukana olleiden pelaajien kanssa, jakaa kuulumisia ja muistella menneitäkin. Illan aikana käydään katsomassa maaottelu Suomi-Slovenia, jonka jälkeen jatketaan halukkaiden kanssa vapaamuotoista iltaa.

- Aikataulu: 15.00 Ravintola Hook (Kisiksen pääty) ruokailu, 18.30 Suomi-Slovenia Kisiksellä, jonka jälkeen yhdessä rentoa illanviettoa.

Tapahtuman järjestää Finnish Basketball Hall of Fame - Koripallomuseo. Tarkoituksena on vastaisuudessakin järjestää kokoontumisia eri aikakausien, teemojen ja toimijoiden puitteissa, jos sille koetaan tilausta. Ota yhteys!

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

Satu Saarteinen (Finnish Basketball Hall of Fame, alumnivastaava)

satu.saarteinen@hotmail.com

040 7726137

Tilaisuudet ovat omakustanteiset. Huom! Etsimme tukijoita tälle toiminnalle.