Ajankohtaista

Tulossa:

Koriksella työuralle! - Alumnien ja nuorten kohtaaminen 26.3.2019 Helsingissä

Finnish Basketball Hall of Fame vastaa koripallon alumnitoiminnasta Suomessa. Ti 26.3. järjestetään Helsingissä A-junioreille tapahtuma, jossa on infoa opiskeluihin, ulkomaisiin mahdollisuuksiin työn tai pelaamiseen liittyen, kesätöihin ja moniin eri alumnien osaamisalueisiin liittyen.

Tapahtuma on maksuton ja se on kohdennettu erityisesti A-juniori-ikäisiin koripalloa harrastaviin nuoriin, mutta ikäraja ei ole ehdoton. Myös kaikki koripalloilun läheiseksi itselleen tuntevat ja auttamishaluiset alumnit ovat tervetulleita mukaan!

Lauttasaaren Yhteiskoulu (ruokala), ti 26.3.2019, kello 17.30-19.

Ilmoittautumiset

 

Mennyt tapahtuma:

  • 17.11. Get Together 1980-luvulla naisten maajoukkueessa ringissä olleille

Illan tarkoituksena on kokoontua pitkästä aikaa naisten maajoukkuetoiminnassa menestysvuosikymmenellä mukana olleiden pelaajien kanssa, jakaa kuulumisia ja muistella menneitäkin. Illan aikana käydään katsomassa maaottelu Suomi-Slovenia, jonka jälkeen jatketaan halukkaiden kanssa vapaamuotoista iltaa.

- Aikataulu: 15.00 Ravintola Hook (Kisiksen pääty) ruokailu, 18.30 Suomi-Slovenia Kisiksellä, jonka jälkeen yhdessä rentoa illanviettoa.

Tapahtuman järjestää Finnish Basketball Hall of Fame - Koripallomuseo. Tarkoituksena on vastaisuudessakin järjestää kokoontumisia eri aikakausien, teemojen ja toimijoiden puitteissa, jos sille koetaan tilausta. Ota yhteys!

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

Satu Saarteinen (Finnish Basketball Hall of Fame, alumnivastaava)

satu.saarteinen@hotmail.com

040 7726137

Tilaisuudet ovat omakustanteiset. Huom! Etsimme tukijoita tälle toiminnalle.