Awak Kuierin Venezia välieriin - Sofia Pelanderin Norrköping kiinni finaalipaikassa

12.4.2023 09:38 Awak Kuierin Reyer Venezia eteni suoraan kahdella voitolla Italian Serie A1:n välieriin. Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on voiton päässä Ruotsin SBL Damin finaalipaikasta.

Awak Kuier ja Sofia Pelander taistelevat pudotuspeleissä. (Kuva: Ville Vuorinen)

Reyer Venezia ei jättänyt mitään sattuman varaan, vaan kuittasi Ragusan suoraan kahdessa pelissä. Reyer Venezia kaatoi toisessa osaottelussa Kuierin entisen seuran 71-58 (30-30). Kuierin tilastoriville kirjattiin kahdeksan pistettä, kolme levypalloa, syöttö ja riisto. Välierässä Venezia saa vastaansa Famila Schion.
Ottelutilastot

Helmi Tulosen Lucca sen sijaan taistelee sarjapaikastaan Play Out -otteluissa. Se tasoitti otteluvoitot Moncalieria vastaan voitettuaan kotonaan 73-54 (34-28). Tulonen ei pelannut ottelussa. Otteluparin voittaja varmistaa sarjapaikkansa ja häviäjä joutuu pelaamaan sarjapaikastaan toisen otteluparin häviäjää vastaan. Ratkaiseva kolmas peli pelataan perjantaina.
Ottelutilastot

Norrköping otti toisen kiinnityksen finaalipaikkaan voittamalla Södertäljen 73-64 (34-33). Pelander hääri tehokkaasti seitsemän pisteen, kahdeksan levypallon, neljän syötön ja riiston tilastoilla. Norrköping on nyt voiton päässä finaalipaikasta.
Ottelutilastot

 
22.1.2024 13:12 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

15.1.2024 11:51 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo voittojen takuunaisina

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo olivat isoissa rooleissa joukkueidensa jatkaessa tappioitta sarjoissaan. Sofia Pelander teki kovaa jälkeä Ruotsissa ja Anissa Pounds oli joukkueensa pisteykkönen Saksassa.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

8.1.2024 09:53 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni Italian cupin finaaliturnaukseen

Awak Kuier aloitti vuotensa selvittämällä tiensä Italian cupin Final Four -lopputurnaukseen. Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol sinetöi Espanjassa paikkansa cup-turnauksessa. Saksassa Elina Koskimies ja Roosa Lehtoranta saivat vuodelleen vahvan startin.

31.12.2023 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin Reyer Venezia venytti voittoputken uudelle kymmenluvulle – Poundsille ja Äijäselle kauden ennätyspisteet

Awak Kuierin Reyer Venezia on pelannut alkukauden tappioitta ja lähtee uuteen vuoteen 20 ottelun voittoputkessa. Espanjassa Anniina Äijänen auttoi joukkueensa cup-huipentumaan ja Saksassa Anissa Pounds lopetti vuotensa komeasti.

21.12.2023 23:01 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Lotta-Maj Lahtinen jatkavat EuroCupissa

EuroCupin ensimmäinen pudotuspelikierros saatiin päätökseen torstaina ja suomalaispelaajien osalta Awak Kuierin ja Lotta-Maj Lahtisen pelit jatkuvat.

15.12.2023 11:26 Suomalaiset ulkomailla

Susiladies-pelaajilla vahva aloitus EuroCupin pudotuspeleissä

Awak Kuierin, Lotta-Maj Lahtisen ja Elina Aarnisalon joukkueet nappasivat voitot EuroCupin pudotuspelien avausotteluissa.

14.12.2023 16:50 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ammentanut oppia ammattilaiskentillä

Elina Aarnisalo pelaa ensimmäistä kauttaan ulkomailla, kun hän koripalloilee Kangoeroes Mechelenin riveissä ennen siirtymistään USA:n yliopistoon. Aarnisalo on saanut arvokasta oppia Euroopan huipulta.

11.12.2023 09:01 Suomalaiset ulkomailla

Linda-Lotta Lehtoranta palasi kentille - Awak Kuier kuritti entistä seuraansa

Linda-Lotta Lehtoranta teki paluun tositoimiin pienen tauon jälkeen ja Italiassa Awak Kuier kuritti entistä seuraansa Venezian jatkaessa voittojen tiellä.

Näytä lisää vastaavia