Koripallomuseoyhdistyksen hallitukseen uusia henkilöitä

19.4.2022 14:31 Yhdistyksen vuosikokouksessa 31.3. pienennettiin kymmenhenkinen hallitus kuuteen ja nimettiin kaksi uutta henkilöä hallitukseen.

Koripallomuseoyhdistys ry on vastannut Suomessa perinteisen museotoiminnan lisäksi Hall of Fame-kunniagalleriasta ja alumnitoiminnasta, johon kuuluu myös mentoriohjelma. Yhdistyksen vuosikokouksessa laajaa hallitusryhmää pienennettiin ja hallitukseen nimettiin kaksi uutta henkilöä: Miikka Nevasalo ja Mikko Riistama.

Vuoden 2022 vuosikokouksen nimeämä hallitus:

  • Juha Matti Holopainen (Laajasalon opisto, rehtori)
  • Miikka Nevasalo (Ultrahack, toimitusjohtaja)
  • Mikko Riistama (Livson Group, liiketoimintajohtaja)
  • Ari Tammivaara (Koripalloliitto, toimitusjohtaja)
  • Heli Toikka (Cursor, viestintäpäällikkö)
  • Ossi Viita (Urheilumuseo, näyttelypäällikkö)


 

Puheenjohtajaksi valittiin tehtävässä jatkamaan Juha Matti Holopainen ja varapuheenjohtajaksi Heli Toikka.

- Kiitän aiemman hallituksen jäseniä työstä, jolla yhdistys on saatu monipuolista toimintaa tekeväksi koripalloperheen toiminnan täyttäjäksi Koripalloliiton ja Koripallosäätiön kanssa. Uusi hallitus pääsee toteuttamaan aiemman hallituksen käynnistämää strategiaa, ja kehittämään sitä edelleen. Tavoitteena on tuottaa meille kaikille koripalloilusta elämän aikana iloa saaneille pelaajille, valmentajille, tuomareille ja taustajoukoille sisältöä ja tekemistä koko elämän ajaksi., kiteyttää puheenjohtaja Holopainen hallitustyötä.

 

Lisätietoja yhdistyksestä,

Juha Matti Holopainen pj.
040 7011532

Jari Toivonen, toiminnanjohtaja ja yhdistyksen sihteeri
0405708078

 
5.4.2024 17:17 Pääjuttu

KUTSU: Tervetuloa korisperheen superlauantaihin 25.5.

Superlauantai tuo yhteen pelaajat ja fanit, erotuomarit ja seuratoimijat, huippusarjat ja junnut sekä alumnit – kaikki, joiden sydän sykkii korikselle. Varmista paikkasi heti - tätä yhteistä päivää et halua missata!

16.5.2023 13:59 Koripallomuseo

Suomen koripallon isähahmon Robert "Petteri" Petersenin syntymäpäivä 16.5

Petterin syntymäpäivään on liittynyt aina koripalloa. Tämäkään päivä ei tee poikkeusta. Töölön Kisahallissa pelataan miesten Korisliigan kuudes finaali Helsinki Seagullsien ja Kauhajoen Karhu Basketin välillä.

16.2.2023 09:00 Koripallomuseo

Uusin Ribari-lehden digiversio nyt luettavissa ilmaiseksi

Uusimmassa lehdessä juhlistetaan 70 vuotta täyttänyttä naisten maajoukkuetta. Mukana on muun muassa legenda Hilkka Hakolan haastattelu sekä Anja Suomalaisen muistelmia Amerikan vuosiltaan.

2.12.2022 14:55 Koripallomuseo

Kohti unelmien naiskorista -seminaaritallenne nähtävissä Youtubessa

Ennen Susiladiesin sunnuntaina 27.11. pelattua EM-karsintaottelua Liettuaa vastaan Urhea-hallissa järjestettiin Kohti unelmien naiskorista -seminaari. Koripallomuseon järjestämä seminaaritallenne on nyt nähtävissä Koripalloliiton Youtube-kanavalla.

26.11.2022 20:30 Koripallomuseo

Koriksen Hall of Fame täydentyi viidellä lajilegendalla

Koripallomuseon järjestämä Alumnigaala 2022 vietettiin lauantaina Hilton Kalastajatorpalla. Hienossa tapahtumassa Hall of Fame -kunniagalleria sai viisi uutta jäsentä.

3.11.2022 11:00 Koripallomuseo

Koripallon Alumnigaalaa juhlitaan 26.11. Hilton Kalastajatorpalla - ilmoittaudu mukaan

Alumnigaala kokoaa korisihmiset yhteiseen illanviettoon, jossa mm. julkistetaan Hall of Fame 2022. Tule viettämään ikimuistoinen ilta loistavassa seurassa upean korisaiheisen ohjelman ympärillä.

3.11.2022 11:00 Koripallomuseo

Kohti unelmien naiskorista -seminaari Urhea-hallissa 27.11. – ilmoittaudu nyt

Naisten maajoukkue viettää juhlavuotta, kun ensimmäisestä maaottelusta tuli kesällä kuluneeksi 70 vuotta. Nyt on aika kerätä ihmiset tärkeän asian äärelle, kun Koripallomuseo järjestää naiskorisseminaarin. Seminaarin jälkeen käynnistyy Susiladiesin EM-karsintaottelu Liettuaa vastaan.

19.8.2022 12:31 Koripallomuseo

Suomen Koripallomuseoyhdistys ry joutuu lomauttamaan toiminnanjohtajan

Suomen Koripallomuseoyhdistys ry:n hallitus on joutunut tekemään erittäin ikävän ja vaikean päätöksen toiminnanjohtajan lomauttamisesta taloudellisin perustein alkaen 15.8.2022. Lomautuksen on ilmoitettu jatkuvan toistaiseksi.

11.8.2022 09:10 Koripallomuseo

Alumnilisenssi on oiva tapa edistää suomalaista koriskulttuuria – Stay in the game!

Alumnilisenssi on matalan kynnyksen tapa tukea yhteisön toimintaa. 22 euroa kustantavan lisenssin tuotto tulee kokonaisuudessaan alumnitoiminnan ja mentoriohjelman kehittämisen hyväksi.

2.7.2022 11:43 Koripallomuseo

Koripallolehti Ribari 1/2022 on ilmestynyt ja ilmaiseksi luettavissa verkossa

Uusimmassa lehdessä mm. Leena Vestalan (nyk. Martin) haastattelu ja Lassi Tuovin ajatuksia niin valmentamisesta kuin elämästä, sekä Oppikoulucupien historiaa.

Näytä lisää vastaavia