Seurauutisia #3: Koripalloliiton lahjoittamat pallot keräsivät suuren suosion

7.2.2019 14:14 Koripalloliiton varastoinventaariossa ylimääräiseksi todettuja palloja jaetaan seuroille yhteisvastuulliseen käyttöön. Seurajakelulistan kautta jaettu viesti sai välittömästi suuren suosion.

Koripalloliitto päätti jakaa seuroille käyttämättömiä koripalloja, jotka halutaan ohjata yhteisvastuulliseen käyttöön. Seuroja lähestyttiin viestillä keskiviikkona 6.2. seurajakelulistan kautta. Seurat saivat ilmoittaa halukkuutensa ottaa vastaan palloja kertomalla, mihin tarkoitukseen pallot menevät.

- Seuramme Espoon Akilles olisi todella iloinen saadessaan palloja junioritoimintaan. Osalla pelaajista ei ole mahdollisuutta ostaa omaa palloa. Ihan varmasti saisimme Koripalloliiton avulla lapsia onnelliseksi oman pallon muodossa, kerrottiin esimerkiksi Espoon Akilleksen yhteyshenkilön Satu Lindqvistin jättämässä viestissä.

Jaossa oli yhteensä 26 pallolaatikkoa. Nopeus ja riittävän tarkasti avattu yhteisvastuullinen käyttökohde olivat ratkaisevia asioita tällä kertaa. Jaossa olleet pallot otettiin seurakentällä välittömästi ilolla vastaan. Kiinnostuneita seuroja löytyi hetkessä runsas määrä, eikä kaikille halukkaille valitettavasti riittänyt palloja.

- Aivan mahtavaa! Todella upeaa!, reagoi Satu Lindqvist saadessaan tietää Espoon Akilleksen saavan palloja.

Pallojen matkaa hyviin käyttötarkoituksiin voi seurata #korisonkivaa -tunnisteen avulla. Jokainen pallolaatikon saava seura on edellytetty jakamaan kuvia pallojen käyttökohteesta somessa. Kuvia tullaan jakamaan myös Koripalloliiton somekanavissa.

Pallolaatikot toimitetaan näille seuroille: 

BC Nokia

Espoon Akilles

Helsinki Seagulls

Hukkabasket

Karhu Basket

KaU koris

Keravan Kori-80

Klaukkalan NMKY

Korihait Juniorit

Koripallohokki

Lahti Basketball Juniorit

LePy

Masu-Basket

Orimattilan Jymy

Oulun Tarmo

Pakilan Visa

Pälkäneen Luja-Lukko

Salon Vilpas

SB Girls

Sykki

Tampereen Pyrintö

ToPo Juniorit

ToPoLa

Vimpelin Veto

WB-Pantterit

YMCA Heinola

 
25.1.2019 12:58 Seurauutinen

Seurauutisia #2: Koripalloliitto hakee pilottiseuroja Et ole yksin -hankkeeseen

Et ole yksin on Väestöliiton ja urheilun yhteishanke, jonka tarkoituksena on ennaltaehkäistä ja vähentää kiusaamista, seksuaalista häirintää ja kaikenlaista väkivallan kokemuksia urheilussa. Eri lajien pilottiseurat toimivat suunnannäyttäjinä ja saavat käyttöönsä ohjeita sekä koulutuksia. Ilmoita seuranne mukaan 1.2. mennessä.

17.8.2018 09:09 Seurauutinen

Seurauutisia #17: Fiksu seura -palkinnot haussa

Olympiakomitea ja Sitra kutsuvat seuroja jakamaa arkisia ympäristöä huomioivia fiksuja käytänteitä. Fiksuin idea palkitaan ja kaikki ideoita jakaneet osallistuvat rahapalkinnon arvontaan.

31.5.2018 14:22 Keskinen alue

Koulutus Keskisen alueen seuroille: Seura työnantajana

Kuortaneella ensi viikolla, 5.6. Seura työnantajana... KOULUTUS ON MAKSUTON

31.5.2018 13:14 Keskinen alue

Kutsu Keskisen alueen seurapäiville 15.-16.6.

Keskisen alueen seurapäivät järjestetään Ähtärissä, Hotelli Mesikämmenessä, 15.-16.6. Ilmoittautuminen maanantaihin 11.6. mennessä.

22.11.2023 09:45 Seurauutinen

Seurauutisia #83: Et ole yksin -palvelu järjestää infotilaisuuden katusovittelusta nuorten konfliktien ratkaisumallina

Et ole yksin ja Aseman Lasten järjestämä tilaisuus on tarkoitettu lajiliittojen, urheiluseurojen ja muiden urheiluorganisaatioiden toimijoille sovittelusta keinona nuorten konfliktien ratkaisussa. Tilaisuus järjestetään Teamsissa 13.12. klo 10:30-12:00.

3.11.2023 08:15 Seurauutinen

Seurauutisia #82: Seuratoiminnan kehittämistuen haku on avattu

Seuratoiminnan kehittämistuki on opetus- ja kulttuuriministeriön tarjoama avustus lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. Vuoden 2024 haku on käynnissä 1.-30.11.2023. Seuratukea haetaan Suomisport-palvelun kautta.

2.5.2023 11:53 Seurauutinen

Seurauutisia #80: Unelmien liikuntapäivää vietetään 10.5.

Unelmien liikuntapäivää vietetään jälleen keskiviikkona 10.5. Unelmien liikuntapäivä on seuroille loistava tilaisuus avata ovensa, esitellä toimintaansa ja kutsua mukaan kaiken ikäisiä liikkujia.

24.4.2023 10:21 Seurauutinen

Seurauutisia #79: Opetus- ja kulttuuriministeriö jakaa seuroille 4,3 miljoonaa euroa seuratoiminnan kehittämiseen

Seuratuen avulla edistetään ja toteutetaan tasa-arvoisia ja yhdenvertaisia liikunnan harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille erityisesti matalan kynnyksen toiminnan kautta.

13.2.2023 09:00 Koripalloliitto tiedottaa

Korisbuumi jatkaa kasvuaan: koripallo toista vuotta peräkkäin uuteen lisenssiennätykseen

Suomalaisessa koripallossa on jälleen tehty uusi lisenssiennätys. Tällä kaudella lajissa on nähty harrastajia lajin ennätysmäärä, kun lisenssimäärässä ylitettiin aiempi, viime vuonna tehty lisenssiennätys.

2.11.2022 10:26 Seurauutinen

Seurauutisia #75: Seuratoiminnan kehittämistuen haku on avattu

Seuratoiminnan kehittämistuki on opetus- ja kulttuuriministeriön tarjoama avustus lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. Vuoden 2023 haku on käynnissä 1.-30.11.2022. Seuratukea haetaan Suomisport-palvelun kautta.

Näytä lisää vastaavia