Susijengi vie elokuun MM-karsintansa Tampereen upouudelle Areenalle

4.7.2022 14:00 MM-karsintojen alkulohkon kärkisijan viidellä voitolla kuudesta ottelusta vienyt Susijengi vie elokuisen MM-jatkokarsinta-avauksen Israelia vastaan Tampereelle. Torstaina 25.8. pelattavan ottelun tapahtumapyhättönä toimii uutuuttaan kiiltelevä Nokia Arena, jonne mahtuu peräti 13 000 koripallon ystävää.

Susijengi lähtee elokuussa käynnistyvään MM-jatkokarsintaan kiehtovista lähtökohdista, kun se kaatoi täyden kotiyleisön edessä Ruotsin ja vieraskentällä Kroatian. Kuva: Ville Vuorinen

- Nokia Arena sai ikimuistoisen kasteen keväällä jääkiekon MM-kisoissa. Kun meille tarjoutui mahdollisuus kastaa Areena myös koripallolle, tartuimme oikopäätä tilaisuuteen, Koripalloliiton toimitusjohtaja Ari Tammivaara kertoo.

- Nokia Arena on Suomen suurin ja nykyaikaisin palloiluhalli, jossa on ensiluokkaiset puitteet niin pelaajille kuin yleisöllekin. Susijengi on jälleen EM-kisojen kynnyksellä erinomaisessa nosteessa ja on ilo päästä levittämään tätä nostetta pääkaupunkiseudulta tänä kesänä myös Jyväskylään ja Tampereelle.

Susijengin debyyttiottelu Nokia Arenalla järjestetään siis MM-jatkokarsintojen ensimmäisellä kierroksella torstaina 25.8., jolloin Susijengin vieraaksi saapuu D-karsintalohkon toiseksi sijoittunut Israel.

Susijengi päätti MM-karsintojen ensimmäisen vaiheen viiden ottelun voittoputkeen kaatamalla niin Kroatian kuin Sloveniankin kahdesti ja Ruotsin kerran. MM-jatkokarsinnoissa pelataan yhteensä kuusi ottelua elo-, marras- ja helmikuun ikkunoissa. Susijengiä vastaan jatkokarsintavaiheessa asettuvat Israel, Gordon Herbertin valmentama Saksa ja Jukka Toijalan valmentama Viro.

Liity 6. pelaajaksi ja saat etuosto-oikeuden Susijengin kaikkiin kotiotteluihin

6.pelaaja -uutiskirjeen tilaajat saavat tuttuun tapaansa etuosto-oikeuden Susijengin otteluihin.

Lipunmyynti 6. pelaajille Tampereen Nokia Arenalla pelattavan Susijengi ja Israelin välisen MM-jatkokarsintaotteluun käynnistyy torstaina 7.7. klo 10 ja päättyy sunnuntaina 10.7.

Susijengin edellinen MM-karsintaottelu Ruotsia vastaan oli loppuunmyyty – käytä etu hyväksesi ja varmista paikkasi katsomossa, kun Susijengi jahtaa MM-kisapaikkaa Tampereen upeissa puitteissa.

Susijengi ja Israelin välisen ottelun julkinen lipunmyynti käynnistyy maanantaina 11.7. klo 10.

Liity 6. pelaajaksi tästä >>

 
18.4.2024 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin johdatti Teneriffan Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salin pääsee taas jahtaamaan Mestarien liigan voittoa Teneriffan raivattua tiensä Final Four -lopputurnaukseen. Severi Kaukiainen pääsee puolestaan kokemaan Viron ja Latvian yhteisliigan finaalitunnelman.

15.4.2024 14:55 Susijengi

Susijengin Nokia Arenalla pelattavaan Latvia-otteluun myyty yli 5200 lippua

Susijengi pelaa olympiakarsintojen kenraaliharjoituksensa Tampereella perjantaina 28. kesäkuuta Latviaa vastaan. Otteluun on myyty jo yli 5200 lippua.

13.4.2024 11:59 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen loisti ratkaisevassa finaalissa – ”Hieno saavutus”

Mikael Jantunen oli yksi Paris Basketballin avainpelaajista, kun ranskalaisseura juhli perjantai-iltana EuroCupin voittoa. Jantusen mukaan joukkue osoitti kauden aikana ansaitsevansa mestaruuden.

12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

10.4.2024 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball aloitti EuroCupin finaalit voitolla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

8.4.2024 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni vahvassa iskussa tärkeässä voitossa

Edon Maxhuni oli johdattamassa Le Portelia tärkeään voittoon joukkueen taistellessa pudotuspelipaikasta Ranskassa ja Mikael Jantunen oli niin ikään vahvassa iskussa Paris Basketballin voitossa.

1.4.2024 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset kovassa iskussa europarketeilla

Susijengin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla viikonlopun otteluissa. Edon Maxhuni oli loistovireessä Ranskassa, Alex Murphy oli joukkueensa ykköstykki Espanjassa ja Perttu Blomgren oli käsi kuumana Sloveniassa.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

Näytä lisää vastaavia