Susijengin ja Viron MM-jatkokarsintaottelun liput nyt myynnissä

10.10.2022 10:00 EM-kisoissa loistanut Susijengi palaa kotiyleisön eteen maanantaina 14.11., kun se kohtaa etelänaapuri Viron kotikentällään Espoo Metro Areenalla. Lipunmyynti otteluun on käynnistynyt.

Susijengi palaa Espooseen maanantaina 14.11. Julkinen lipunmyynti käynnistyy 10.10. klo 10! Kuva: Ville Vuorinen

Korishuuma jatkuu marraskuussa, kun Susijengin MM-jatkokarsinnat jatkuvat. MM-paikan jo saalistaneelle Susijengille jokainen lisävoitto karsinnoissa vie kohti parempaa arvontakoria ensi kesän MM-kisoihin, joten panoksia ottelusta ei puutu.

Susijengi ja Viro kohtasivat jatkokarsinnassa Tallinnassa elokuun lopulla ottelussa, joka päättyi Susijengin voittoon ja varmisti lopulta paikan MM-kisoihin.

Tule ulvomaan historialliseen suoritukseen ja kahdeksan parhaan joukkoon EM-kisoissa yltänyt Susijengi takaisin kotiparketille maanantaina 14.11. Pääset lipunmyyntiin ao. linkin kautta.

Hanki tiketit tassuun ja tule ulvomaan >

Liity Susijengin 6. pelaajaksi ja saat etuosto-oikeuden Susijengin kotiotteluihin >

 
11.8.2023 17:50 Susijengi

Remu Raitanen jatkaa Espanjan kakkosliigassa

Viime kaudella debyyttinsä Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla (LEB Oro) tehnyt Susijengin laituri ja ToPo Juniorien kasvatti Remu Raitanen, 26, jatkaa Espanjassa. 206-senttisen Raitasen uusi seura on CB Cáceres, joka on tehnyt Raitasen kanssa yksivuotisen sopimuksen.

11.8.2023 14:52 Susijengi

Susijengin virallinen MM-kisapaita nyt myynnissä rajoitetun ajan

6. pelaajan kisavarustukseen on perinteisesti kuulunut pelipaidan lisäksi myös kisapaita. Tämäkään vuosi ei ole poikkeus, kun Susijengi nähdään MM-parketeilla elokuun lopussa Japanissa.

10.8.2023 14:06 Susijengi

Sasu Salin: ”Ihan aikataulussa ollaan!”

Susijengin MM-kisoihin valmistava leirijakso on puolessavälissä ja ensimmäistä kesäänsä joukkueen kapteenina viettävä Sasu Salin, 32, luottavainen joukkueen tilaan. Vaikka hienosäädettävää riittää ja yhteispeli on vielä hakusessa, ottelut Liettuaa ja Viroa vastaan ovat antaneet lupaavaa osviittaa Susijengin iskukyvystä.

9.8.2023 21:40 Susijengi

Sisulla, ei tyylipisteillä: Susijengi karisti sinnikkään Viron kannoiltaan

Susijengin hyökkäyspelissä oli keskiviikkoiltana enimmän osan ottelusta käsijarru päällä, mutta tauolla rutkasti parantunut joukkuepuolustus ja leveästä rotaatiosta pelin loppuhetkillä löytyneet ratkaisijat takasivat Susijengille 86–80 (46–50) -voiton Virosta 5945-päisen kotikatsomon edessä.

9.8.2023 09:01 Susijengi

Ilari Seppälä: ”Haemme hallittua kaaosta!”

Kun Susijengi kukisti perjantaina Tampereen Nokia Areenan ennätysyleisön edessä Liettuan, pyöritti joukkueen hyökkäystä ennennäkemättömässä kunnossa viilettänyt Ilari Seppälä. Susijengin avainpelaajien joukkoon itsensä viime vuosina pelannut Seppälä uskoo olevansa tänä päivänä koripalloilijana parempi kuin koskaan.

8.8.2023 14:48 Susijengi

Vanha tuttu Viro tarjoaa Susijengille liikkuvan haasteen

Susijengi pelaa viimeisen kotimaaottelunsa ennen Aasian MM-kisoja keskiviikkona 9.8., kun omaan olympiakarsintaturnaukseensa valmistautuva Viro saapuu Espoo Metro Areenan sudenpesään vieraaksi. Teemu Rannikon mukaan keskiviikon ottelu on ennen kaikkea tuiki tärkeä tilaisuus hioa omaa yhteispeliä taas yhden ottelun verran.

8.8.2023 13:17 Susijengi

Susijengi EM-karsintoihin Serbian, Georgian ja Tanskan seuraksi

Vuosien 2024–25 EM-karsintalohkot arvottiin tiistaina iltapäivällä Münchenissa ja arpaonni toi Susijengin tanssikumppaneiksi koripallojätti Serbian, aina vaarallisen Georgian sekä lohkon haastajajoukkueen Tanskan kanssa karsintojen G-lohkossa.

8.8.2023 10:26 Susijengi

”Susijengi 2023 – pohjolan perukoilta maailman huipulle” on ilmestynyt

Susijengin tarinan vuoden 2004 alkuhämäristä syyskesän 2022 Prahan ja Berliinin arvokisakartoille kertova ”Susijengi 2023 – pohjolan perukoilta maailman huipulle” -kirja (Tammi) ilmestyy tänään. Kirjan ovat kirjoittaneet Susijengin pitkäaikainen tiedottaja Hippo Taatila ja yhdeksän vuoden takaisen Susijengi-kirjan kirjoittanut Mika Wickström.

8.8.2023 09:06 Susijengi

Topias Palmi vahvistaa Karhu Basketia

Erinomaisen kevään Romaniassa pelannut Tampereen Pyrinnön kasvatti ja Susijengin vakiokasvo Topias Palmi, 28, on allekirjoittanut yksivuotisen sopimuksen Korisliigaan ja FIBA Mestareiden Liigan karsintaan valmistautuvan Karhu Basketin kanssa. Lisäksi Karhu Basket on allekirjoittanut kaksivuotisen pelaajasopimuksen 203-senttisen Chris Brandonin kanssa.

7.8.2023 13:30 Susijengi

Susijengin EM-karsintalohkot arvotaan tiistaina, Suomi karsintojen neloskoriin

Tiistaina käännetään katseet kahden vuoden päästä pelattaviin Tampereen EM-kisoihin, kun FIBA järjestää miesten vuoden 2025 EM-kisojen alkulohkoarvonnat Münchenissa. Susijengi sijoitettiin maanantaina tulevien EM-karsintalohkoarvontojen neloskoriin.

7.8.2023 10:18 Susijengi

Elias Valtonen: ”Annetaan keskiviikkona yleisölle kunnon show”

Susijengien luottopelaajien joukkoon viime vuosina murtautuneelle Elias Valtoselle, 24, viime pelikausi oli haastava, mutta opettavainen. Satakuntalaislähtöinen Valtonen uskoo voivansa valjastaa pitkän kauden kokemukset käyttöönsä MM-kisakesän aikana ja kasvavansa entistäkin merkittävämpään rooliin Susijengissä.

6.8.2023 12:23 Susijengi

Rakkisudet historialliselle viidennelle sijalle universiadeissa

Suomen miesten universiadijoukkue – tuttavallisemmin ”Rakkisudet” – teki historiaa sunnuntaiaamuna Suomen aikaa nujertamalla Romanian 76-61 (37-34) Chengdun universiadien päätösottelussa ja varmistamalla siten viidennen sijan, joka on Suomen miesten kaikkien aikojen paras sijoitus universiadeissa.

5.8.2023 10:58 Susijengi

Lauri Markkanen: ”Mikäs sen makeampaa kuin voittaa tuollaisen yleisön edessä”

Susijengin syömähammas Lauri Markkanen käynnisti kesänsä 24 pisteen henkilökohtaisella potilla hurmosvoitossa Liettuaa vastaan. Markkanen löysi omasta pelistään vielä runsaasti parantamisen varaa, mutta kehui vuolaasti sekä joukkuetovereitaan että Tampereen Nokia Areenan 13 054 -päistä ennätysyleisöä.

4.8.2023 23:11 Susijengi

Jääkylmä Jantunen heitti Susijengin voittoon ennätysyleisön edessä

Harvassa ovat olleet suomalaisessa koripallohistoriassa ne illat, jolloin Suomi kukistaa mahtimaa Liettuan ykkösmiehistön runsaat kaksi viikkoa ennen MM-kisoja. Perjantai-iltana Tampereen Nokia Areenan 13 054 -päinen ennätysyleisö rokkasi ja ulvoi, kun Susijengi narrasi liettualaisvieraitaan Mikael Jantusen viime sekunnin korilla 81–79 (45–40).

4.8.2023 10:17 Susijengi

Miro Little: ”Tampere on koriskaupunki!”

Pitkiä perinteitä jatketaan taas perjantai-iltana, kun Susijengi juoksee saalistamaan kesän avausotteluunsa Tampereen Delfin Basket -turnausyleisön edessä. Joukkueen pirkkalaispelinrakentaja Miro Little, 19, lupaa, että Susijengi tarjoaa kotikaupunkinsa yleisölle kunnon show’n.

4.8.2023 09:00 Yhteistyökumppanit

Craft Sportswear on Suomen koripallomaajoukkueiden uusi varustekumppani

Tunnettu urheiluvaatemerkki Craft vaatettaa kaikki Suomen koripallomaajoukkueet monivuotisella yhteistyösopimuksella. 

4.8.2023 08:29 Susijengi

Ville Tahvanainen aloittaa ammattilaisuransa Islannissa

Nelivuotisen yliopistouransa Bradleyn paidassa keväällä päättänyt Helsingin NMKY:n kasvatti ja Susijengin nuoren kaartin takamies Ville Tahvanainen, 193 cm ja 23, aloittaa ammattilaisuransa Islannissa. Susijengi Rising Starsiin alkukesällä kuulunut Tahvanainen on solminut sopimuksen aiemmin Osku Heinosen riveihinsä hankkineen Haukarin kanssa.

3.8.2023 14:30 Susijengi

Susijengin Liettua-ottelussa tehdään kaikkien aikojen yleisöennätys

Susijengi tulee kirjoittamaan perjantaina suomalaista koripallohistoriaa Tampereen Nokia Arenalla, kun tulevaan maaotteluun on myyty jo yli 12.500 lippua.

3.8.2023 13:33 Susijengi

Koripallojättiläinen Liettua asettaa Susijengille maailmanluokan haasteen

Susijengillä on perjantain maaotteluavauksessaan paljon hampaankolossa, sillä viime kesän kahdessa keskinäisessä maaottelussa Liettua löylytti suomalaisvieraitaan suurin numeroin. Haaste täpötäydellä Tampereen Nokia Areenalla on kuitenkin merkittävä, koska MM-kisoihin valmistautuva Liettua on jälleen koonnut kasaan rutinoituneen, mitalikelpoisen ryhmän.

2.8.2023 14:20 Susijengi

Susijengi Tampereelle neljäntoista pelaajan vahvuisena

Viime päivät Lohjan Kisakallion Susi Training Centerissä leireillyt Susijengi on ottanut suunnakseen Tampereen. Päävalmentaja Lassi Tuovi valmennusjohtoineen on nimennyt neljäntoista hengen susiryhmän, joka valmistautuu perjantai-illan maaotteluavaukseen täpötäydellä Nokia Areenalla.

Näytä lisää vastaavia