Yhdistä opiskelu ja urheilu Jyväskylässä!

21.2.2024 09:39 Kevään 2024 yhteishaku on nyt käynnissä. Jyväskylä tarjoaa koripalloilijoille hyvät olosuhteet opiskelun ja laadukkaan harjoittelun yhdistämiseen.

Jyväskylä Basketball Academyn, Gradia Jyväskylän ja Jyväskylän Urheiluakatemian yhteistyö mahdollistaa toisen asteen opiskelijoiden koulupäivän aikana tapahtuvan lajiharjoittelun. Opiskelijat pääsevät harjoittelemaan ammattivalmentajien johdolla kahdesti päivässä ja illat jäävät vapaaksi opiskelulle, muille harrastuksille ja kavereille.
Urheilulinjalainen voi jättää eri oppiaineista yhteensä 16 opintopistettä pakollisia opintojaksoja suorittamatta, mikä mahdollistaa keskittymisen sekä urheiluun, että niihin oppiaineisiin, jotka ovat opiskelijalle tärkeitä ylioppilaskirjoitusten ja jatko-opintojen kannalta. Opinto-ohjaajat auttavat urheilijoita sovittamaan yhteen urheilun ja opiskelun, sekä yksilöllisten opintosuunnitelmien teossa.

JBA Gradian U19-joukkueet osallistuvat valtakunnallisiin ja kansainvälisiin sarjoihin. Pelaajat harjoittelevat yhdessä miesten ja naisten edustusjoukkueiden pelaajien kanssa. Poikien valmennuksesta vastaavat Toni Nyman ja Mikko Tupamäki, tyttöjen valmennuksesta Juuso Sainio ja Leevi Valtanen.

Lukion ja ammattioppilaitoksen lisäksi Jyväskylä tarjoaa loistavat mahdollisuudet myös korkeakouluopiskeluiden ja laadukkaan harjoittelun yhdistämiseen. Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun laaja ja laadukas opiskelutarjonta yhdistettynä valtakunnallisia sarjoja pelaaviin miesten ja naisten joukkueisiin takaa loistavan pelaajapolun aina ammattilaiskentille asti.

Kaikki lukiossa, ammattikoulussa tai korkeakoulussa opiskelevat JBA:n pelaajat pääsevät myös käyttämään Jyväskylän Urheiluakatemian asiantuntevia palveluita. Nuorten urheilijoiden hyvinvointi ja urheilullinen kehitys on siis parhaissa mahdollisissa käsissä. Jyväskylässä on myös mahdollista yhdistää siviilipalvelus tai varusmiespalvelus ammattimaiseen harjoitteluun. Lisätietoa aiheesta saa valmentajilta.

Tervetuloa Jyväskylään kehittymään opiskelijana, koripalloilijana ja ihmisenä!

Lisätiedot:
www.gradia.fi/yhteishaku
www.jyu.fi
www.jamk.fi
www.jba.fi

toni.nyman@jba.fi / 044 979 3383
mikko.tupamaki@jba.fi / 040 017 2083
juuso.sainio@jba.fi / 050 300 2937

 
11.3.2024 10:29 Seura tiedottaa

Virnex Group ja Lahti Basketball Juniorit jatkavat yhteistyötä lasten ja nuorten liikuttamiseksi

Lahti Basketball Juniorit ry ja Virnex Group Oy ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen yhteistyölle, jolla pyritään liikuttamaan yhä useampaa lasta ja nuorta sekä kannustetaan lahjakkaita pelaajia tukemalla pelaajien maajoukkuetoimintaa. Tuella on vaikutettu jo lähes 150 lapsen harrastamiseen.

11.3.2024 10:08 Seura tiedottaa

Puhu Juniorit ry hakee toiminnanjohtajaa

PuHu Juniorit ry on yksi Suomen suurimmista koripalloseuroista, jonka ensisijaisena tarkoituksena on edistää koripalloharrastusta Vantaalla. Seura hakee nyt toiminnanjohtajaa vastaamaan seuratoiminnan johtamisesta, hallinnosta ja seuran kehittämisestä.

11.3.2024 10:01 Seura tiedottaa

Janne Stude lopettaa PuHun toiminnanjohtajana kauden 2023-2024 jälkeen

PuHu Junioreiden toiminnanjohtajan tehtävää kesäkuusta 2021 alkaen hoitanut Janne Stude jää pois seuran johtotehtävistä vaiheittain kevään ja kesän 2024 aikana. Seura käynnistää uuden toiminnanjohtajan rekrytoinnin välittömästi ja tarkempi aikataulu muutoksille selviää, kun uusi henkilö tehtävään on löydetty.

29.2.2024 15:07 Seura tiedottaa

Opiskelu ja harjoittelu Tampereella

Tampereella voi helposti yhdistää opiskelun ja harjoittelun. Tampereen seutu on yksi Suomen nopeimmin kasvavia keskuksia, joka tarjoaa valtavasti opiskelumahdollisuuksia yläkoulusta toiselle asteelle ja korkeakouluun asti.

29.2.2024 13:52 Seura tiedottaa

Talvilomaleirillä treenattiin Lahti Basketballin Harrison Clearyn ja James Padgettin opissa

Lahti Basketball Juniorit järjesti talvilomaviikolla kolmen päivän korisleirin, jonka teemat keskittyivät Lahden miesten korisliigajoukkueen vahvistusten ympärille. Reilu 60 leiriläistä pääsi oppimaan heitto- ja pallonkäsittelytaitoja Harrison Clearyltä sekä sisäpelaajan liikkeitä James Padgettilta.

28.2.2024 13:35 Seura tiedottaa

LePy hakee valmentajia Unified-toimintaan

Unified-koripallossa kehitysvammaiset urheilijat ja vammattomat partneripelaajat pelaavat samoissa joukkueissa.

21.2.2024 10:24 Korisleirit

Tiina Stenin tyttökorisleiri Kisakalliossa kesäkuussa

Yhdeksättä kertaa Kisakallion Urheiluopistolla järjestettävä tyttökorisleiri tullaan kokemaan tulevana kesänä 9.-12. kesäkuuta. Leiri on suunnattu 2009-2014 -syntyneille tyttöpelaajille.

16.2.2024 12:46 Seura tiedottaa

Ura Basket hakee valmennuspäällikköä

Kasvavan toiminnan kehittämiseksi kaarinalainen Ura Basket etsii valmennuspäällikköä.

15.2.2024 16:43 Seura tiedottaa

Helsingin NMKY järjestää 3x3-turnauksen Namika Areenalla maaliskuussa

Helsingin NMKY järjestää 3x3-turnauksen Namika Areenalla 30.3.24. Kokoa oma joukkueesi ja tule haastamaan muita.

14.2.2024 12:30 Pelaajat

Sotungin lukion urheilulinjalla mahdollisuus koripallon aamuharjoitteluun

Lukio sijaitsee Hakunilan urheilupuiston vieressä, upeiden liikuntamahdollisuuksien keskellä. Sotungin lukio on luonut koripallolle ja urheiluvalmennukselle erinomaiset olosuhteet ja laajan opintotarjonnan.

Näytä lisää vastaavia