Alumnigaala

Tule juhlimaan yhteistä korisperhettä Alumnigaalaan lauantaina 13.11. Hilton Strandiin! Tapahtumassa julkistetaan Hall of Fame 2021.

Koko korisväkeä yhdistävä rento ja välitön tapahtuma järjestetään Helsingissä Hilton Strandissa klo 18–23.

Gaalaillan aikana tiedossa musiikkia, buffet-ruokailu, vapaata seurustelua vanhojen ja uudempien ystävien kanssa ja sokerina pohjalla vuoden 2021 Hall of Fame -julkistus. Lisäksi illan aikana monipuolista korisohjelmaa.

Pukukoodi: rento/smart casual, eli tumman puvun voit jättää kotiin.

Alumnigaalan etuhinta 69 €/hlö (5.10. saakka), jonka jälkeen 79 €/hlö. Istumapaikkoja ei ole määritelty, mutta omalle porukalle on mahdollista ostaa oma pöytä hintaan 900 €/pöytä (max. 9 henkeä, sisältäen kaksi pulloa viiniä ruokailuun).

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

  • Ilmoittautuminen on rekisteröity, kun se on tehty ilmoittautumislomakkeen kautta ja maksu on maksettu tilille FI7057892320057328 (Koripallomuseoyhdistys ry). Muista kirjoittaa viestikenttään maksaessasi osallistujan/osallistujien nimet! Peruutusehdot: Ilmoittautuneella on oikeus peruuttaa osallistuminen kustannuksitta 31.10. saakka (rahat palautetaan vähennettynä 10 euron käsittelymaksu). Tämän jälkeen varaus on sitova. Jos tapahtuma joudutaan järjestäjän puolelta peruuttamaan (esim. koronatilanteen huononemisen takia, rahat palautetaan täysimääräisesti). Mukaan mahtuu 160 ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hintaan sisältyy ohjelman ja alkumaljan lisäksi runsas ja laadukas cocktailbuffet.

Hilton Helsinki Strand sijaitsee Hakaniemessä osoitteessa John Stenbergin ranta 4.


Tapahtuman toteuttaa Finnish Basketball Hall of Fame (Koripallomuseoyhdistys), jonka toiminnan hyväksi tuotto ohjataan.