Alumnigaala

Tule juhlimaan yhteistä korisperhettä Alumnigaalaan lauantaina 13.11. Hilton Strandiin! Tapahtumassa julkistetaan Hall of Fame 2021.

Koko korisväkeä yhdistävä rento ja välitön tapahtuma järjestetään Helsingissä Hilton Strandissa klo 18–23.

Gaalaillan aikana tiedossa musiikkia, buffet-ruokailu, vapaata seurustelua vanhojen ja uudempien ystävien kanssa ja sokerina pohjalla vuoden 2021 Hall of Fame -julkistus. Lisäksi illan aikana monipuolista korisohjelmaa. Laulusolistiyhtye IIST SIDE SINGERS viihdyttää Gaalassa useaan otteeseen. Huipputaitavien laulajien ohjelmistosta irtoaa tunnelmaa luomaan niin Beatlesia ja Abbaa kuin Dingoa ja junttidiscoa. Tunnelmaa kohtottaa myös DJ Vesku Y monipuolisella musiikkikattauksellaan.

Pukukoodi: rento/smart casual, eli tumman puvun voit jättää kotiin.

Alumnigaalan hinta 79 €/hlö. Hintaan sisältyy monipuolisen korisohjelman ja alkumaljan lisäksi runsas ja laadukas cocktailbuffet. Istumapaikkoja ei ole määritelty, mutta omalle porukalle on mahdollista ostaa oma pöytä hintaan 900 €/pöytä (max. 9 henkeä, sisältäen edellä mainittujen lisäksi kaksi pulloa viiniä ruokailuun).


 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

  • Ilmoittautuminen on rekisteröity, kun se on tehty ilmoittautumislomakkeen kautta ja maksu on maksettu tilille FI7057892320057328 (Koripallomuseoyhdistys ry). Muista kirjoittaa viestikenttään maksaessasi osallistujan/osallistujien nimet! Peruutusehdot: Ilmoittautuneella on oikeus peruuttaa osallistuminen kustannuksitta 31.10. saakka (rahat palautetaan vähennettynä 10 euron käsittelymaksu). Tämän jälkeen varaus on sitova. Jos tapahtuma joudutaan järjestäjän puolelta peruuttamaan (esim. koronatilanteen huononemisen takia, rahat palautetaan täysimääräisesti). Mukaan mahtuu 160 ilmoittautumisjärjestyksessä.
  • Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 5.11. kello 15.00.

Hilton Helsinki Strand sijaitsee Hakaniemessä osoitteessa John Stenbergin ranta 4.

Huonetarjous Hilton Strandista
78,00€ yö/ 1 hengen huoneessa sis. aamiainen
98,00€ yö/ 2 hengen huoneessa sis. aamiaiset
Varaukset tehdään suoraan hotellipäällikkö Manu Pietiselle sähköpostitse: manu.pietinen@hilton.com. Otsikoi: Koripallogaala 13.11.


Tapahtuman toteuttaa Finnish Basketball Hall of Fame (Koripallomuseoyhdistys), jonka toiminnan hyväksi tuotto ohjataan.