Basket&Popcorn

Koko korisperheen kotibileissä tarjolla haastatteluja, korisviihdettä, tietovisailuja ja kuulumisia Susijengin pelaajilta.

BASKET & POPCORN

korisihmisten kotibileet Elisa Viihteellä 16.5. 2020 klo 19-21.

Korisalumnien toteuttama vuosittainen kokoontuminen tapahtuu tänä keväänä verkossa, suorana lähetyksenä, jota vetävät studiossa koripallostarat Michaela Moua ja Juho Nenonen sekä korisfani-räppäri-seurajohtaja Brädi. Bileiden studio-osuus lähetetään Laajasalon Opistolta.

Illan ensimmäinen vieras paikan päällä studiossa on Susijengin kapteeni Shawn Huff ja illan päättää legendaarinen urheilutoimittaja, Hall of Fame-jäsen, Pentti Salmi lukien urheilu-uutiset. Musiikista vastaa UU:n 80-luvun runkopelaaja, muusikko, Kalle Klotz. Monipuolinen koripallokattaus tuo mm. seuraavat vieraat ohjelmaan tarinoimaan ja kuulumisia kertomaan: Sanna Jämsen, Noora Järvikangas, Risto Kala, Ville Kaunisto, Simo Koski-Lammi, Jarmo Laitinen, Lotta-Maj Lahtinen, Timo Makkonen, Jarkko Rönnholm, Tapio Liinoja, Pekka Markkanen, J-P Nieminen, Mervi Nurmi ja Reija Vesa. Paljastamme vielä lisää vieraita ohjelman lähestyessä...


Kepeässä ohjelmassa on korisvieraita, musiikkia, haastatteluja, videotervehdyksiä maailmalta ja eri puolilta Suomea, visailua, chat-palsta ja vuorovaikutteisia yllätyksiä. Ehkäpä joku ajankohtainen uutinenkin saadaan julkaistua? Esiintyjät ovat koristaustaisia viihdyttäjiä, muusikoita, julkkiksia ja kuka tahansa sieltä kotisohvalta tai laiturinnokasta.

Ja miksi juuri 16. toukokuuta? Se on suomalaisen koriskulttuurin isän, vuonna 2003 edesmenneen Robert Petersenin juhlinnan arvoinen syntymäpäivä.
Ja ensimmäinen visailukysymys on tietysti: miksi juuri popcornia ja basketia?

Tapahtuman Facebook-sivun löydät TÄÄLTÄ. Sivulla julkaistaan uutisia esiintyjistä ja tapahtumasta, johon haastetaan mukaan kotistudiotkin sekä vieraillaan jopa joidenkin luona.
 

Ohjelman lähetys

Ensi vuonna voidaan toivottavasti taas kokoontua kasvotusten, mutta tänä keväänä bileet löytyvät lauantaina 16.5. kello 19-21:

  • Elisa Viihteen ohjelmapaikka löytyy:  ELISA VIIHDE
  • Lisäksi ohjelma näkyy osoitteessa kaupunkikanava.fi

Osallistu ohjelmaan lähettämällä etukäteen tai ohjelman aikana kommentteja tai kysymyksiä Twitteriin #BasketPopcorn tai Whatsappilla numeroon 046 6836610.

 

Basket&Popcorn -paita

Tapahtuman tyylikkäät paidat ovat myynnissä (t-paita, pitkähihainen ja huppari) ovat myynnissä TÄÄLLÄ.Ota treenihaaste vastaan!Kerro videolla, miten treenit sujuvat korona-aikana. Yksin vai porukalla, turvaväleillä tottakai?

  • Lähetä video whatsappilla numeroon 046 6836610 tai sähköpostilla osoitteeseen basketpopcorn2020@gmail.com. Näytämme parhaat palat lähetyksessä.
  • Videoiden viimeinen lähetyspäivä on torstai 14.5. kello 15.00 mennessä.

Toteuttajana Finnish Basketball Hall of Fame ja monitaitoinen työryhmä.

Yhteydenotot:
Jari Toivonen
0405708078