Edon Maxhuni näpäytti entistä seuraansa – taikoi Merlinsille voiton loppuminuuteilla

15.12.2022 07:21 Edon Maxhuni otti Merlins Crailsheimin reppuselkäänsä ja kantoi joukkueen voittoon entistä seuraansa Heroes Den Boschia vastaan FIBA Europe Cupin jatkolohkovaiheen avausottelussa. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti lohkovoiton.

Edon Maxhuni siivitti Merlins Crailsheimin voittoon. (Kuva: FIBA Europe)

FIBA Europe Cupissa saatiin jatkolohkot käyntiin ja Maxhuni oli päättänyt, ettei aio hävitä viime kauden seuralleen Heroes Den Boschille. Heroes johti ottelua pitkään kolmannelta neljännekseltä aina loppuhetkille saakka, mutta sitten astui kuvaan Maxhuni. Pari minuuttia ennen loppua Maxhuni nosti kolmen pisteen heitollaan Merlinsin pisteen päähän ja 40 sekuntia ennen loppua nosti Merlinsin johtoon ja sinetöi voiton vielä vapaaheittoviivalta. Pelkästään päätösneljänneksellä Maxhuni tilastoi 14 pistettä, jotka kaikki tulivat viimeisen neljän minuutin aikana. Yhteensä Maxhuni pommitti 28 pistettä ja täytteli riviään lisäksi kolmella levypallolla ja viidellä syötöllä.

- Iso comeback-voitto meille. Minulle vielä isompi, kun pelasimme vanhaa joukkuettani vastaan, niin se tuo enemmän tunteita pinnalle. Piti muistuttaa vanhaa jengiä ketä he kaipaavat, Maxhuni heitti ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin Craiova taipui Portolle 73-83 (43-39). Hopkins heitti yhdeksän pistettä, otti kolme levypalloa, riiston ja torjunnan. Palmille kirjattiin neljä pistettä, viisi levypalloa, kolme syöttöä ja torjunta.
Ottelutilastot

Teneriffa iski Mestarien liigassa kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kun se varmisti jatkopaikan ja samalla lohkovoiton kaadettuaan kotikentällään kreikkalaisen Peristerin selvästi 86-60 (46-29). Salin kasasi neljällä onnistuneella kolmen pisteen heitolla saaliikseen 12 pistettä ja lisäksi kaksi levypalloa, syötön ja riiston.
Ottelutilastot

Alex Murphyn 20 pistettä eivät riittäneet, kun Levanga Hokkaido hävisi Japanin B1-liigassa Gunma Cranes Thundersin vieraana 83-99 (33-46). Murphylle tilastoitiin myös neljä levypalloa, kolme syöttöä ja kolme riistoa.

- On tärkeä pitää pää pystyssä ja parantaa nykytilanteesta, kun jatkamme sarjaa. Emme voi voittaa, jos emme pysty esittämään sitä, mitä olemme harjoituksissa ja peleissä oppineet, joten meidän on pidettävä se mielessä, Murphy totesi ottelun jälkeen Hokkaidon kotisivuilla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Aapeli Alasen KR putosi Islannin cupista häviämällä niukasti Hötturille 93-94 (50-46). Alanen pelasi vain 15 sekuntia ottelun alusta ehtien kuitenkin heittää yhden kahden pisteen korin.
Ottelutilastot

 
9.2.2023 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Teneriffa ja Bonn kiinni jatkopaikassa Mestarien liigassa – Maxhuni ja Palmi tulikuumina

Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa ja Tuomas Iisalon Bonn ottivat tukevat otteet jatkopaikoista. Edon Maxhunin 28 pisteen iltapuhde ja Topias Palmin 22 pistettä eivät sen sijaan riittäneet voittoihin FIBA Europe Cupissa.

2.2.2023 09:59 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajille kovia pisteitä, hienoja voittoja ja kirveleviä tappiota eurokentillä

Susijengin pelaajat olivat vahvassa iskussa viikon peleissä Mestarien liigassa, FIBA Europe Cupissa ja kansallisissa sarjoissa. Topias Palmi ja Remu Raitanen rikkoivat 20 pisteen rajapyykin ja muutkin tositoimissa olleet pääsivät kymmenen paremmalle puolelle.

26.1.2023 09:47 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigassa alkoi jatkolohkovaihe – Maxhuni ja Palmi tehokkaina FIBA Europe Cupissa

Mestarien liigassa saatiin 16 parhaan joukkueen kesken pelattava jatkolohkovaihe käyntiin ja FIBA Europe Cupissa Edon Maxhuni piti Merlins Crailsheimin kiinni jatkopaikassa, kun taas Craiovan jatkohaaveet menivät Topias Palmin vahvasta pelistä huolimatta.

12.1.2023 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenin AEK raivasi tiensä jatkoon Mestarien liigassa

Alexander Madsenin edustama AEK selvitti tiensä Mestarien liigan 16 parhaan jatkolohkovaiheeseen peitottuaan turkkilaisen Bursan toistamiseen. Ilon aiheisiin kuului myös Ilari Seppälän paluu pelikentille.

22.12.2022 08:25 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenin AEK hurjan nousun jälkeen jatkoon Mestarien liigassa

Alexander Madsenin edustama AEK Ateena nousi jatkoon Mestarien liigan lohkovaiheesta. Sasu Salinin Teneriffa sen sijaan varmisti lohkovoiton.

1.12.2022 09:09 Suomalaiset ulkomailla

FIBA Europe Cupissa alkulohkovaihe päätökseen – Maxhunin, Palmin ja Hopkinsin joukkueet jatkoon

FIBA Europe Cupissa saatiin alkulohkovaiheet päätökseen ja suomalaispelaajista Shawn Hopkinsin, Topias Palmin ja Edon Maxhunin kamppailut jatkuvat jatkopeleissä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa on lähellä lohkovoittoa.

24.11.2022 07:37 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni juhli FIBA Europe Cupin suomalaiskohtaamisessa – ”Iso voitto meille”

Edon Maxhuni pääsi makselemaan Topias Palmille ja Shawn Hopkinsille kalavelkoja, kun Merlins Crailsheim haki tärkeän voiton Craiovasta FIBA Europe Cupissa. Myös Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen.

3.11.2022 09:03 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin loisti taas Mestarien liigassa - Hopkinsin ja Palmin Craiova varmisti jatkopaikan

Suomalaispelaajat ja valmentajat pääsivät juhlimaan voittoja eurokentillä. Susijengin tuore kapteeni Sasu Salin jatkoi kuumaa virettään Mestarien liigassa, Shawn Hopkinsin sekä Topias Palmin Craiova jatkaa puhtaalla pelillä ja Edon Maxhunin Merlins Crailsheim otti tärkeän voiton FIBA Europe Cupissa.

27.10.2022 09:41 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset voittoisia FIBA Europe Cupissa

Viikolla pelattiin taas europelejä ja Elias Valtosen Manresa jatkaa puhtaalla pelillä Mestarien liigassa. Shawn Hopkinsin ja Topias Palmin Craiovan tappiotili on koskematon FIBA Europe Cupissa ja Edon Maxhunin Merlins otti tärkeän avausvoiton.

20.10.2022 10:05 Suomalaiset ulkomailla

Palmi ja Hopkins juhlivat FIBA Europe Cupissa suomalaiskohtaamisen voittoa

FIBA Europe Cupissa nähtiin keskiviikkona susijengiläisten kohtaaminen, kun Edon Maxhunin Merlins Crailsheim isännöi Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin Craiovaa. Palmi ja Hopkins pääsivät kotimatkalla makean voiton kera.

Näytä lisää vastaavia