Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

22.1.2024 13:12 Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

Elina Aarnisalo oli vahvassa vedossa Kangoroes jatkaa voittokulkuaan Belgiassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Elina Aarnisalo hurjasteli 25 pistettä, kun Kangoeroes Mechelen jatkaa tappioitta Belgian liigassa kaadettuaan Waregemin 105-62 (60-26). Aarnisalo kunnostautui myös neljän levypallon, kahden syötön, neljän riiston ja torjunnan muodossa. Hänen teholukunsa 30 oli joukkueen selkeästi paras.
Ottelutilastot

Saksassa Anissa Pounds oli Lions Hallen tehopelaaja, kun hän paukutti 17 pistettä Lionsin kaataessa Eisvögel Freiburgin vieraskentällä 78-57 (34-27). Pounds sai tilastoihinsa myös viisi levypalloa ja viisi syöttöä.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern tukevoitti asemiaan sarjakärjessä voittamalla Panthers Osnabrückin 83-69 (38-36). Lehtoranta operoi itselleen kahdeksan pisteen, kahden levypallon, viiden syötön ja yhden riiston tilastot. Koskimies komppasi neljällä pisteellä ja levypallolla.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Voittoa pääsi juhlimaan myös Roosa Lehtoranta, kun Angels Nördlingen lensi 74-59 (47-29)-voittoon Marburgista. Lehtoranta tilastoi ottelussa neljä pistettä, kaksi levypalloa, viisi syöttöä ja yhden riiston. Angels on Lionsin kanssa tasapisteissä sijoilla 5-7.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Tshekin liigassa Sara Rokkasen KARA Trutnov koki kotonaan kirvelevän 63-64 (39-37)-tappion Levhartice Chomutoville. Rokkanen heitti joukkueelleen 15 pistettä saalistaen myös yhden levypallon ja torjunnan. Trutnov on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Helmi Tulonen pääsi juhlimaan Sanga Milanon kauden toista voittoa, kun Battipaglia kaatui vieraskentällä 82-79 (44-48). Tulonen oli joukkueensa johtohahmoja 10 pisteen, kolmen levypallon, syötön ja kahden riiston tilastorivillä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Awak Kuierin Reyer Venezia koki sen sijaan kauden avaustappionsa. Kaikki kilpailut mukaan lukien, Venezian voittoputkelle tuli lopulta mittaa 23 ottelua ennen kuin Schio onnistui nappaamaan kotonaan 60-56 (33-23)-voiton. Kuier oli vahvassa vedossa 10 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplalla. Tilastot karttuivat vielä neljästä syötöstä. Tappiosta huolimatta Venezia jatkaa sarjan piikkipaikalla.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol palasi voittojen tielle kaataessaan kotikentällään Araskin 72-53 (30-20). Äijänen kantoi kortensa kekoon kuudella pisteellä ja viidellä levypallolla. Kalinin saaliiksi kirjattiin kaksi pistettä, levypallo ja riisto. Ferrol on yhdeksäntenä taistellen tiukasti pudotuspelipaikasta.
Ottelutilastot

Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet puolestaan taipui Celta Vigon vieraana 68-79 (34-37). Lahtinen lukeutui joukkueensa parhaimmistoon seitsemän pisteen ja kahdeksan levypallon tilastoilla. Sedis on kymmenentenä.
Ottelutilastot

 
8.4.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalon Kangoeroes ja Pelander Norrköping jyräsivät välieriin

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelelen eteni välieriin Belgiassa ja Sofia Pelanderin Norrköping teki saman Ruotsissa. Saksassa Keltern on voiton päässä finaalipaikasta.

6.4.2024 08:13 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa välierät käyntiin - Pelanderin kausi pysyi elossa

Saksassa saatiin välierät vauhtiin ja Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern aloitti vakuuttavasti. Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping on voiton päässä välieristä.

5.4.2024 12:47 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin Norrköping jo selkä seinää vasten – ”Ensimmäinen peli oli aikamoinen pettymys”

Ruotsissa pudotuspelit ovat jo startanneet ja Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on jo selkä seinää vasten. Pelander on kuitenkin luottavaisena, että Norrköping selvittää esteet tieltään ja taistelee vielä mestaruudesta.

1.4.2024 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Kolme Susiladies-pelaajaa Bundesliigan välieriin – Espanjassa hienoja onnistumisia ja voittoja

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern eteni vakuuttavasti Saksan Bundesliigan välieriin ja saivat Anissa Poundsista sekä Lions Hallesta seuraa. Espanjassa suomalaisten joukkueet ottivat tärkeitä voittoja.

25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

11.3.2024 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier taistelee EuroCupin finaalipaikasta – Anissa Pounds juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

EuroCupin välierät alkoivat viime viikolla ja Awak Kuierin Reyer Venezia petasi jännittävät lähtöasetelmat toiseen osaotteluun. Anissa Pounds pääsi paukuttelemaan henkseleitään Saksassa suomalaiskohtaamisen voiton kunniaksi.

Näytä lisää vastaavia