Elina Aarnisalo säkenöi EuroCupissa - Awak Kuier jatkoi vahvasti

20.10.2023 09:11 Elina Aarnisalo ja Awak Kuier esittivät erinomaisia otteita EuroCupissa johdattaessaan joukkueensa voittoihin. Myös Elina Koskimies ja Linda-Lotta Lehtoranta pääsivät juhlimaan voittoa hyvien esitysten päätteeksi.

Elina Aarnisalo esiintyi hienosti EuroCupissa. (Kuva: FIBA Europe)

Aarnisalo oli huippuvireessä, kun hän heitti 18 pistettä ja täytteli tilastojaan myös kuudella levypallolla, viidellä syötöllä ja riistolla, kun Kangoroes Mechelen kaatoi Besiktasin 83-74 (50-44). Voitto oli Mechelenille EuroCupissa ensimmäinen.
Ottelutilastot

Awak Kuier oli jälleen Reyer Venezian johtohahmo, kun italialaisjoukkue haki Universitas Pecsistä 67-52 (36-27). Kuier heitti ottelussa 16 pistettä, otti kuusi levypalloa ja siivoili korinedustaa kolmella torjunnalla. Venezia johtaa lohkoaan puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Kelternin suomalaiskaksikko Elina Koskimies ja Linda-Lotta Lehtoranta olivat niin ikään hyvässä vireessä portugalilaisen Barreiron kaatuessa 89-59 (46-30). Koskimies kasasi 12 pisteen ja neljän levypallon tilastot, kun taas Lehtoranta tehoili yhdeksän pistettä, kaksi levypalloa, kuusi syöttöä ja riiston. Keltern avasi näin voittotilinsä.
Ottelutilastot

Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet puolestaan taipui kotikentällään belgialaiselle Flammes Carololle 48-79 (32-30). Lahtisen tilastoriville kirjattiin kolme pistettä, levypallo, kolme syöttöä ja riisto. Sedisin tilasto EuroCupissa on voitto ja tappio.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Anissa Pounds pääsi juhlimaan niukkaa 69-68 (26-29)-voittoa Herner TC:stä. Pounds oli joukkueensa parhaimmistoa 13 pisteen, seitsemän levypallon ja kahden syötön tilastoilla.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

 
1.3.2024 10:13 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia EuroCupin välieriin

Awak Kuier oli siivittämässä Reyer Veneziaa EuroCupin välieriin, kun latvialainen TTT kaatui selvästi. Sofia Pelander sai vahvan startin viikkoon Ruotsissa.

26.2.2024 09:40 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia tarrasi kiinni EuroCupin välieräpaikkaan

Awak Kuierin Reyer Venezia otti ison askeleen kohti EuroCupin välieräpaikkaa, kun se avasi puolivälierät selvällä voitolla TTT Riiasta. Espanjassa ja Ruotsissa nähtiin suomalaisten kohtaamiset.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

21.12.2023 23:01 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Lotta-Maj Lahtinen jatkavat EuroCupissa

EuroCupin ensimmäinen pudotuspelikierros saatiin päätökseen torstaina ja suomalaispelaajien osalta Awak Kuierin ja Lotta-Maj Lahtisen pelit jatkuvat.

15.12.2023 11:26 Suomalaiset ulkomailla

Susiladies-pelaajilla vahva aloitus EuroCupin pudotuspeleissä

Awak Kuierin, Lotta-Maj Lahtisen ja Elina Aarnisalon joukkueet nappasivat voitot EuroCupin pudotuspelien avausotteluissa.

14.12.2023 16:50 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ammentanut oppia ammattilaiskentillä

Elina Aarnisalo pelaa ensimmäistä kauttaan ulkomailla, kun hän koripalloilee Kangoeroes Mechelenin riveissä ennen siirtymistään USA:n yliopistoon. Aarnisalo on saanut arvokasta oppia Euroopan huipulta.

9.12.2023 07:45 Suomalaiset ulkomailla

Lotta-Maj Lahtinen palasi loukkaantumisen jälkeen vahvempana takaisin

Lotta-Maj Lahtisen oli määrä tehdä debyyttinsä ammattilaiskentillä jo viime kaudella, mutta paha loukkaantuminen juuri kauden alkua siirsi suunnitelmia vuodella. Täksi kaudeksi Lahtinen palasi tositoimiin täydessä kunnossa ja teki sopimuksen espanjalaisen EuroCup-joukkue AE Sedis Basquetin kanssa.

1.12.2023 09:49 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupissa saatiin lohkovaihe päätökseen - kolme Susiladies-pelaajaa pudotuspeleihin

EuroCupin alkulohko saatiin päätökseen tällä viikolla. Pudotuspeleissä suomalaispelaajista nähdään Awak Kuier, Lotta-Maj Lahtinen sekä Elina Aarnisalo.

24.11.2023 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin ja Lahtisen joukkueet varmistivat jatkopaikan EuroCupissa

Awak Kuierin Reyer Venezia ja Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet varmistivat paikkansa EuroCupin pudotuspeleissä nappaamalla voitot. Elina Koskimies ja Linda-Lotta Lehtoranta juhlivat myös voittoa.

Näytä lisää vastaavia