Susijengi–Islanti-otteluun varattu jo yli 6500 lippua

30.4.2018 Susijengi päättää MM-karsintojen ensimmäisen vaiheen kotiottelulla Islantia vastaan. Hartwall Arenalla pelattavan ottelun lipunmyynti on käynyt vilkkaana ja alakatsomoihin on jäljellä enää hajapaikkoja.

Susijengi on saamassa Hartwall Arenalle suuryleisön, eikä tunnelmaa Islanti-ottelusta tule taatusti puuttumaan.

MM-karsintojen ensimmäisen vaiheen viimeinen kotiottelu pelataan 2.7. Kuvat: Tuomas Vitikainen & Ville Vuorinen

Susijengi jatkaa MM-karsintoja kesä-heinäkuussa, kun se kohtaa ensin vieraskentällä Tshekin 29.6. ja sen jälkeen EM-kotikisoista tutulla areenalla Islannin 2.7.

Islanti-ottelu pelataan EM-kotikisoista tutulla Hartwall Arenalla, jossa myös Chicago Bullsin paidassa huikean NBA-debyyttikauden pelannut Lauri Markkanen palaa kotiyleisön eteen.

Susijengi on saamassa tärkeään Islanti-otteluun tuekseen suuryleisön. Julkinen lipunmyynti otteluun alkoi vappuaattona ja lippuja on varattu jo 6500. EM-kisoissa Susijengi teki kaikkien aikojen katsojaennätyksensä, kun Suomen ja Kreikan välistä ottelua seurasi 12 327 silmäparia.

Lippukategorioista 1- ja 2-kategoriat on lähes loppuunmyyty ja alakatsomossa on jäljellä enää hajapaikkoja. Sen sijaan yläkatsomoiden edullisempia 3- ja 4-kategorian lippuja on vielä jäljellä. Otteluun on mahdollista ostaa myös VIP-lippuja.

Viimeisen karsintaikkunan jälkeen nelijoukkueisen lohkon kolme parasta etenee kauden 2018-19 aikana pelattavaan jatkokarsintaan. Susijengin F-lohkossa kaikki on vielä avoinna, ja panoksia nostaa se, että kaikkien otteluiden tulokset matkaavat joukkueiden mukana jatkokarsintaan. 

Liput Islanti-otteluun myy Ticketmaster, hinnat alkaen 19,50 euroa.

Lue myös:

 
19.2.2019 10:25 Susijengi

Susijengin MM-karsintaottelu jälleen loppuunmyyty

Susijengi pääsee huipentamaan MM-karsinnat otteluissa, joista panosta ei puutu. Torstain kotiotteluun Ranskaa vastaan joukkue saa tuekseen jälleen täyden Espoo Metro Areenan.

30.4.2018 09:00 Susijengi

Susijengi ja Islanti iskevät yhteen Hartwall Arenalla – lipunmyynti käynnissä

Susijengi jatkaa MM-karsintoja kesä-heinäkuussa, kun se kohtaa ensin vieraskentällä Tshekin 29.6. ja sen jälkeen EM-kotikisoista tutulla areenalla Islannin 2.7. Islanti-ottelun lipunmyynti on käynnissä.

19.4.2018 Katsojat

Susijengi ja Islanti palaavat Hartwall Arenalle – lipunmyynti käynnistyy

Susijengi jatkaa MM-karsintoja kesä-heinäkuussa, kun se kohtaa ensin vieraskentällä Tshekin 29.6. ja sen jälkeen EM-kotikisoista tutulla areenalla Islannin 2.7. Islanti-ottelun julkinen lipunmyynti käynnistyy 30. huhtikuuta, mitä ennen faniyhdistys sekä 6. pelaaja -uutiskirjeen tilaajat pääsevät käyttämään ennakko-osto-oikeuttaan.

14.12.2017 09:00 Maaottelu

Susijengi jatkaa MM-karsintoja – Bulgaria-ottelun liput nyt myynnissä

Susijengi jatkaa MM-kisapaikan metsästystä helmikuussa, kun se kohtaa vieraskentällä Islannin 23.2. ja isännöi Bulgariaa Helsingissä 25.2. Bulgaria-ottelun liput ovat nyt myynnissä.

5.10.2017 Maaottelu

MM-karsintojen Suomi–Tshekki-ottelun VIP-paketit myynnissä

Susijengi aloittaa uuden jahdin marraskuussa, kun vuoden 2019 MM-karsinnat käynnistyvät. Suomi–Tshekki-ottelun VIP-paketit ovat nyt myynnissä.

28.9.2017 Maaottelu

Muutoksia koripallon virallisiin pelisääntöihin: askelsääntö ja epäurheilijamainen virhe

Kansainvälinen koripalloliitto FIBA on hyväksynyt sääntöihin muutoksia, jotka astuvat voimaan kauden 2017/18 alusta. Alla yhteenvetoa askelsäännön sekä epäurheilijamaisen virheen tuomitsemisen muutoksista.

Susijengin medical trainerin Marko Yrjövuoren kirja julkaistu

Uutuuskirja Yrjövuori. The Finn, urheilutähtien luottomies kertoo fysiikkavalmentaja Marko Yrjövuoren tarinan.

21.9.2017 16:00 Koripalloliitto tiedottaa

Susijengin MM-karsintaottelun Suomi-Tshekki lipunmyynti käynnistynyt!

Helsingissä pelatuista EM-kotikisoista jäi kaunis ja unohtumaton muisto. Kauaa ei tarvitse odottaa Susijengin uuden jahdin käynnistymistä, sillä maajoukkue palaa tositoimiin jo marraskuussa. Tulevien MM-karsintojen ensimmäinen kotiottelu pelataan maanantaina 27.11. Helsingin Jäähallissa. Ottelun lipunmyynti on käynnistynyt.

Petteri Koponen – Malmin jääräpää nyt kaupoissa

Suomikoriksen ystäviä hemmotellaan heti EM-kisojen päätyttyä, kun Susijengin kirkkaimpiin tähtiin kuuluvan Petteri Koposen elämäkerta on julkaistu.

29.8.2017 20:50 EM-kilpailut

Fan Village kohoaa Arenan ulkopuolelle – ravintolapalvelut yli 1500 kisavieraalle

Helsingin EM-alkulohkon päänäyttämön Helsinki Arenan ulkopuolelle nousee kisojen ajaksi laaja Fan Village, joka tarjoaa kisavieraille aitiopaikan tunnelmannostatukseen ennen Susijengin otteluita.

Näytä lisää vastaavia