Johanna Sihvonen

178 cm / kg
Syntynyt 1988


Uutisia henkilöstä Johanna Sihvonen

15.11.2005 Pääjuttu

Naisten divisioonassa värikäs alku

Naisten I divisioonan runkosarjasta on pelattu kolmasosa. Tähän mennessä sarjakauteen on mahtunut iloisia yllätyksiä, odotusten mukaisia suorituksia sekä joitakin ei-toivottuja sattumuksia. Kentillä on nähty tukuittain värikkäitä ja viihdyttäviä otteluita.

11.4.2005

Tytöt seitsemänsiä, pojat 18:nneksi koululaisten MM-kisoissa

Koululaisten MM-kisat Puolassa ovat päättyneet. Martinlaakson lukion tytöt kukistivat sijoitusottelussaan Israelin lukemin 47-40. Joukkueen loppusijoitus oli seitsemäs. Pohjois-Haagan yhteiskoulun poikajoukkueen taival päättyi 48-62-tappioon Irlannille lopullisen sijoituksen ollessa 18:s.

8.4.2005

Koululaisten MM-kisoissa jäljellä sijoitusottelut

Puolassa käynnissä olevat koululaisten MM-kisat ovat sijoitusotteluita vaille paketissa. Suomea edustava Martinlaakson lukion tyttöjoukkue kärsi niukat tappiot Kreikalle ja Taiwanille, jotka sysäsivät joukkueen pelaamaan sijoista 7-8. Pohjois-Haagan yhteiskoulun pojat pelaavat sijoista 17-18.

7.4.2005

Tytöt kärkikahinoissa, poikienkin voittotili auki koululaisten MM-kisoissa

Koululaisten koripallon MM-kilpailut ovat käynnissä parhaillaan Puolan Wroclawissa. Suomea kisoissa edustava Martinlaakson lukion tyttöjoukkue on voittanut kaikki kolme otteluaan ja on mukana turnauksen kärkikamppailussa. Pohjois-Haagan yhteiskoulun poikien kisat käynnistyivät tappioilla, mutta sittemmin kyytiä ovat saaneet Tanska ja Luxemburg.

Martinlaakso ja Pohjois-Haaga koululaisten MM-kisoihin

Martinlaakson lukion tyttöjen sekä Pohjois-Haagan yhteiskoulun poikien joukkue ovat Suomen edustajat 3.-10.4.2005 Puolan Wroclawissa pelattavassa koululaisten MM-kilpailuissa. Martinlaakso löi Suomen finaalissa Pohjois-Haagan, kun poikien finaalissa puolestaan Pohjois-Haaga kaatoi Mäkelänrinteen Urheilulukion.

8.8.2004 Maaottelu

16-vuotiaat tytöt päättivät taistellen, lopputulema silti lohduton

Vuonna 1988 syntyneiden eli 16-vuotiaiden tyttöjen B-divisioonan EM-kilpailut päättyivät sunnuntaina Viron Rakveressa. Suomi taisteli päätöspäivänä hienosti turnauksen voittanutta Liettuaa vastaan, mutta joutui taipumaan lukemin 68-76. Suomalaissaldo kisoista oli lohduton – Suomi jäi viimeistä edelliseksi ja voitti kahdeksasta ottelustaan vain yhden.

6.8.2004 Maaottelu

16-vuotiaille tytöille tappio Ruotsia vastaan

Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen ottelu naapurimaa Ruotsia vastaan muodostui kahden väsyneen joukkueen väännöksi. Ottelussa ei paljon hienouksia nähty. Ruotsi pelasi Suomea järkevämmin ja voitti ottelun lukemin 42 - 69 (18–34).

4.8.2004 Maaottelu

Suomen viimeistely jäi puuttumaan Englantia vastaan 16-vuotiaiden EM-kisoissa

Viron Rakveressa pidettävissä EM-kisoissa Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen joukkue kärsi kuuden pisteen tappion Englantia vastaan. Suomen joukkue ei onnistunut täysin viimeistelyssään, joten ottelu päättyi lukemiin 69–63 (42- 30).

3.8.2004 Maajoukkue

Islanti Suomea vahvempi 16-vuotiaiden tyttöjen EM-kisoissa

Parin kuukauden takaiset voimasuhteet Suomen ja Islannin välillä ovat pysyneet ennallaan 16-vuotiaiden tyttöjen koripallossa. Toukokuussa PM-kisoissa Suomen kaatanut ja mestaruuden voittanut Islanti voitti, kun joukkueet ottivat yhteen Viron Rakveressa pidettävissä EM-kisoissa.

2.8.2004 EM-kilpailut

Suomen 16-vuotiaat tytöt avasivat voittotilinsä

Suomalaisnuoret pääsivät voiton makuun Viron Rakveressa pelattavien 16-vuotiaiden tyttöjen EM-kisojen toisessa pelissään myöhään sunnuntai-iltana. Suomi karautti karkuun toisella neljänneksellä ja kaatoi lopulta reilulla 40 pisteen erolla (87-47) Irlannin.

31.7.2004 Maaottelu

Suomen 16-vuotiaat tytöt saivat läksytyksen EM-kisa-avauksessa

Viron Rakveressa polkaistiin käyntiin jo perjantaina 16-vuotiaiden tyttöjen B-divisioonan EM-kilpailut. Suomi vietti vapaapäivää heti kisojen aluksi, mutta pääsi tositoimiin lauantaina. Kyyti oli suomalaisnuorukaisille kylmää, kun Latvia vyörytti 71-39-voiton.

23.5.2004 Maaottelu

Suomen nuorille PM-pronssia, finaalipäivä Islannin juhlaa

Pohjoismaiset mestaruuskilpailut päättyivät sunnuntaina Ruotsin Solnassa suomalaisvoittoihin, kun kaikki Suomen neljä maajoukkuetta kukistivat vastustajansa pronssiotteluissa. Suurempaan juhlaan oli aihetta Islannilla, joka vei neljästä mahdollisesta PM-kullasta kolme mukanaan pitkälle kotimatkalle.

22.5.2004 Maaottelu

Suomen nuoret pelaavat PM-pronssista sunnuntaina

Nuorten PM-kisat jatkuivat lauantaina Suomen joukkueiden osalta Tanska-otteluilla. 16-vuotiaat hoitelivat leiviskänsä voitokkaasti. Pojat kaatoivat ilman tyylipisteitä tanskalaiset luvuin 73-70. Tyttöjen voitto heltisi puolestaan lukemin 77-72. Sekä Suomen 17-vuotiaat pojat että tytöt kärsivät otteluissaan tappiot. Kaikki neljä Suomen maajoukkuetta pelaavat PM-kisojen päätöspäivänä sunnuntaina pronssiotteluissa.

21.5.2004 Maaottelu

Nuorilla PM-kisoissa työntäyteinen päivä

Nuorten Pohjoismaiset mestaruuskilpailut jatkuivat Ruotsin Solnassa perjantaina Suomen neljän joukkueen osalta kahdeksalla ottelulla. Suomi kohtasi kaikissa ikäluokissa sekä Norjan että Islannin. Tulokset jäivät suomalaisittain laihanlaisiksi, sillä saldona päivästä oli kolme voittoa ja viisi tappiota.

20.5.2004 Maaottelu

Ruotsi vahvoilla PM-kisa-avauksissa, 16-vuotiaat pojat ainoa suomalaisvoittaja

Nuorten Pohjoismaiden mestaruuskilpailut pyörähtivät käyntiin torstaina Ruotsin Solnassa. Suomen neljällä maajoukkueella oli avauspäivänä vastassaan Ruotsi. PM-kisaisännät olivat kolmelle suomalaissikermälle liian vahva, ainoastaan 16-vuotiaat pojat ylsivät voittoon länsinaapureista.

11.12.2002 Pohjoinen alue

Canon All Star Cupin palkitut

Maanantaina 9.12. päättyneessä Canon All Star Cupissa oli mukana yli 250 tulevaisuuden koripallotoivoa. Maajoukkuetoimintaa varten kartoituksessa Vierumäellä olivat tapahtumassa 1986- ja 1988-syntyneiden ikäluokat. Seuraavassa Canon All Star Cupin palkittujen ja kisavoittajien lista.