Kolme Susiladies-pelaajaa Bundesliigan välieriin – Espanjassa hienoja onnistumisia ja voittoja

1.4.2024 09:24 Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern eteni vakuuttavasti Saksan Bundesliigan välieriin ja saivat Anissa Poundsista sekä Lions Hallesta seuraa. Espanjassa suomalaisten joukkueet ottivat tärkeitä voittoja.

Linda-Lotta Lehtoranta hakee toista peräkkäistä Saksan mestaruutta. (Kuva: Ville Vuorinen)

Hallitseva mestari Keltern eteni Saksan liigan välieriin kaadettuaan Eisvögel Freiburgin suoraan kolmessa ottelussa. Keltern kävi kolmannessa ottelussa hakemassa Freiburgista 82-68 (48-34)-voiton. Elina Koskimies heitti seitsemän pistettä ja levypalloja sekä syöttöjä merkittiin kolme ja riistoja yksi. Linda-Lotta Lehtoranta nappasi yhden levypallon. Kelternin välierävastus ratkeaa maanantaina.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Suomalaisittain mielenkiintoisessa ottelusarjassa Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen lähti kotiotteluihinsa Anissa Poundsin Lions Hallea vastaan 0-2 takaa-ajoasemasta ja onnistui kaventamaan ottelusarjan voittamalla kolmannen pelin 76-64 (44-38). Lehtoranta siivitti omiaan 16 pisteen, viiden levypallon ja syötön tilastoilla. Poundsin riville kirjattiin neljä pistettä, kuusi levypalloa, kolme syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Neljännessä ottelussa Lions katkaisi Angelsilta siivet heti avausneljänneksellä voittamalla sen 31-10 ja vei ottelun lopulta nimiinsä 100-65 (53-28). Pounds oli Lionsin kulmahampaita 14 pisteen, neljän levypallon ja kolmen syötön ja riiston tilastoilla. Lehtorannalle kirjattiin neljä pistettä ja riisto. Lions saa välierässä vastaansa ALBA Berlinin.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Espanjan liigassa oli kiireinen pääsiäinen, sillä joukkueet olivat kahdesti tositoimissa. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet pääsi juhlimaan kahta tärkeää voittoa.

Torstaina Sedis ja Gran Canaria kävivät melkoisen maratonottelun, kun ratkaisu venyi peräti neljänteen jatkoaikaan. Lopulta Sedis nappasi 99-95 (36-35, 64-64, 76-76, 83-83, 89-89)-voiton. Molemmilla joukkueilla oli mahdollisuutensa ratkaista peli jo ennen neljättä jatkoaikaa, mutta lopulta Sedis veti pidemmän korren. Lahtinen tilastoi ottelussa seitsemänä pistettä, levypallon ja neljä syöttöä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Sunnuntaina Sedis pääsi hieman helpommalla kaatamalla sarjajumbo Bembibren 88-71 (42-34). Lahtinen oli tällä kertaa loistovireessä heittäen 16 pistettä ja koristeli tilastojaan kolmella levypallolla ja syötöllä.

Sedis paranteli asemiaan sarjassa ollen nyt 11 ja karisti putoamispeikon kahden voiton päähän, kun kolme kierrosta on jäljellä. Toisaalta pudotuspelipaikkaan on niin ikään matkaa kaksi voittoa.
Ottelutilastot

Marianne Kalinin ja Anniina Äijäsen Ferrol otti ison voiton kukistaessaan kotonaan Ibaetan 65-60 (33-29). Kalin pussitti neljä pistettä, otti kaksi levypalloa sekä syötti ja riisti kerran. Äijänen oli joukkueensa levypallokuningatar seitsemällä levypallolla ja tilastoihin merkittiin myös kolme pistettä, riisto ja torjunta.
Ottelutilastot

Sunnuntaina Ferrol johti Ensinoa jo 21 pisteen erolla, mutta taipui lopulta 67-68 (43-32). Kalin heitti uransa toiseksi korkeimmat pisteet Espanjan liigassa pussittaen 14 pinnaa. Tilastot täyttyivät myös kahdesta levypallosta ja kahdesta syötöstä. Äijäselle kirjattiin kolme levypalloa ja torjunta. Ferrol taistelee kynsin hampain pudotuspelipaikasta ollen tällä hetkellä kahdeksantena.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Italian Serie A:ssa tilanne tiivistyi kärkipään osalta, kun Reyer Venezia hävisi kärkiottelussa Bolognalle 51-63 (21-31) Awak Kuierin 11 pisteen, yhdeksän levypallon, riiston ja kahden torjunnan noteerauksesta huolimatta. Tappio tiesi sitä, että Schio nousi Venezian kanssa tasapisteisiin ja Bologna on kaksikosta voiton päässä. Runkosarjaa on jäljellä vielä kolme kierrosta.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen veti runkosarjan läpi puhtaalla pelillä kaataessaan kärkiottelussa Castors Brainen 84-65 (39-34). Aarnisalo kantoi kortensa kekoon 13 pisteellä ja syötöllä.

Kangoeroes jahtaa kolmatta peräkkäistä mestaruuttaan ja puolivälierät Waregemia vastaan alkavat keskiviikkona. 
Ottelutilastot

Sara Rokkasen kausi Tshekin liigassa päättyi USK Prahan käsittelyssä, kun KARA Trutnov hävisi myös kolmannen puolivälierän USK:n ollessa vahvempi 100-37 (51-22). Rokkaselle kertyi neljä pistettä, levypallo, kaksi syöttöä ja riisto.

Rokkanen kuului Trutnovin johtaviin pelaajiin tällä kaudella tilastoiden kauden osalta keskiarvoikseen 11,5 pistettä, 2,7 levypalloa ja 1,4 syöttöä.
Ottelutilastot
Sara Rokkasen kauden tilastot

 
8.4.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalon Kangoeroes ja Pelander Norrköping jyräsivät välieriin

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelelen eteni välieriin Belgiassa ja Sofia Pelanderin Norrköping teki saman Ruotsissa. Saksassa Keltern on voiton päässä finaalipaikasta.

6.4.2024 08:13 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa välierät käyntiin - Pelanderin kausi pysyi elossa

Saksassa saatiin välierät vauhtiin ja Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern aloitti vakuuttavasti. Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping on voiton päässä välieristä.

5.4.2024 12:47 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin Norrköping jo selkä seinää vasten – ”Ensimmäinen peli oli aikamoinen pettymys”

Ruotsissa pudotuspelit ovat jo startanneet ja Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on jo selkä seinää vasten. Pelander on kuitenkin luottavaisena, että Norrköping selvittää esteet tieltään ja taistelee vielä mestaruudesta.

25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

11.3.2024 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier taistelee EuroCupin finaalipaikasta – Anissa Pounds juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

EuroCupin välierät alkoivat viime viikolla ja Awak Kuierin Reyer Venezia petasi jännittävät lähtöasetelmat toiseen osaotteluun. Anissa Pounds pääsi paukuttelemaan henkseleitään Saksassa suomalaiskohtaamisen voiton kunniaksi.

4.3.2024 11:14 Suomalaiset ulkomailla

Lotta-Maj Lahtinen isossa roolissa tärkeässä voitossa – ”Itsellä upposi tärkeissä paikoissa”

Lotta-Maj Lahtisen heitot upposivat oikeisiin hetkiin, kun hän auttoi Sedis Basquetin tärkeään voittoon maratonottelussa. Elina Aarnisalo merkkautti komean tupla-tuplan Belgiassa, Roosa Lehtoranta ylsi kauden piste-ennätykseensä Saksassa ja Sofia Pelander sai valinnan kierroksen joukkueeseen Ruotsissa.

Näytä lisää vastaavia