Suomalaisten vahva meno Espanjassa jatkuu

28.10.2019 06:57 Espanjan Liga Femenina 2:ssa juhlittiin suomalaisvoittoja kolmin kappalein, kun Helmi Tulosen Celta Vigo, Elina Koskimiehen Ibaizabal ja Anniina Äijäsen Ferrol muodostavat sarjan kärkikolmikon. Voiton makuun pääsivät myös Sofia Pelander, Veera Pirttinen ja Anissa Pounds.

Helmi Tulosen kausi Espanjassa on alkanut hyvin. (Kuva: Ville Vuorinen)

Tulonen pääsi juhlistamaan Celta Vigon kauden viidettä voittoa joukkueen kaataessa Riojan kotonaan 69-60 (39-33). Tulonen heitti yhdeksän pistettä ja kahmi kolme levypalloa. Celta Vigo on aloittanut kautensa puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Puhtaalla pelillä on aloittanut myös Koskimiehen Ibaizabal, joka voitti vieraissa Cortegadan 73-58 (37-33). Koskimies sai runsaasti vastuuta pelaten 31 minuuttia ja sinä aikana hän tehoili viisi pistettä, kolme levypalloa, viisi syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Äijäsen Ferrol murskasi kotonaan Avilesin 91-41 (40-28). Äijänen kasasi tilastoikseen kolme pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä. Ferrol on sarjassa kolmantena heti Celtan ja Ibaizabalin perässä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Barakaldon avausvoitto saa odottaa itseään, kun Vilma Kesäsen joukkue hävisi Leganesin vieraana 59-89 (39-46). Kesänen johti joukkoon 13 pisteen voimalla ja tilastoihin kertyi myös kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja riisto. Pelikentällä Kesänen ahkeroi joukkueensa suurimman minuuttimäärän 36,5.
Ottelutilastot

Portugalin liigassa Kaisa Kuisma pelasi viikonlopun aikana kaksi ottelua. Lauantaina Kuisman edustama Vitoria SC taipui Benfican vieraana 57-74 (32-30). Kuisma heitti kahdeksan pistettä, otti kolme levypalloa ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Sunnuntaina Vitoria kohtasi kotonaan Vagosin ja joutui taipumaan 55-71 (25-40). Kuisma kirjautti joukkueensa korkeimmat minuutit 34 ja tilastoi siinä ajassa seitsemän pistettä, yhden levypallon, yhden syötön ja riiston. Vitorialla on neljästä ottelusta yksi voitto.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Pirttisen Snæfell palasi voittojen tielle 66-63 (36-39)-voitolla Grindavikista. Pirttinen oli jälleen joukkueen johtohahmoja kirjauttaen peräti 38 minuutissa 18 pistettä, seitsemän levypalloa ja kuusi syöttöä. Snæfellillä on neljästä ottelusta kaksi voittoa.
Ottelutilastot

Pelanderilla oli kahden ottelun viikko, kun hän ensin urakoi EuroCupissa hienosti yli 33 minuuttia turkkilaista Kayseria vastaan. Pelanderin kahdeksan pistettä, kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja riisto eivät kuitenkaan kantaneet voittoon saakka, vaan Kayseri korjasi pisteet tiukkojen vaiheiden jälkeen 68-65 (31-32). A3 on hävinnyt molemmat ottelunsa EuroCupissa.
Ottelutilastot

Sofia Pelander on saanut runsaasti vastuuta alkukaudesta. (Kuva: Ville Vuorinen)

Ruotsin liigassa A3 palasi voittojen kantaan hakemalla Lundista 76-65 (32-31)-voiton. Virhevaikeuksista kärsinyt Pelander nosti neljä pistettä ja otti yhden levypallon. A3:lla on neljästä ottelusta kolme voittoa.
Ottelutilastot

Isabella Kaukopaasi ei pelannut, kun Visby koki kauden viidennen tappionsa hävitessään Wetterbygden Sparksin vieraana 76-94 (30-54).
Ottelutilastot

Belgian liigassa Roosa Lehtoranta oli jälleen Antwerpen Giantsin parhaimmistoa 12 pisteellä, kuudella levypallolla, kahdella syötöllä ja kahdella riistolla, mutta Giants joutui tunnustamaan Kangoeroes Mechelenin paremmakseen 92-62 (49-29). Giants on voittanut puolet kuudesta ottelustaan.
Ottelutilastot

Heta Äijäsen Donau-Ries Angels hävisi Saksan Bundesliigan ottelussa vieraskentällä Wasserburgille 56-81 (33-38). Donau-Riesillä kuuden kierroksen jälkeen neljä voittoa. Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastotietoja.

2. Bundesliigassa Poundsin Bergische Löwen haki 68-57 (33-30)-vierasvoiton BG 89:stä. Pounds pelasi koko ottelun saalistaen tilastoihinsa kuusi pistettä, neljä levypalloa, kolme syöttöä ja riiston. Voitto oli Bergische Löwenille kauden toinen viidestä ottelusta.
Ottelutilastot

Ranskan cupissa Annika Holopaisen Reims taipui kotonaan pääsarjajoukkue Landerneaulle 62-67 (23-32).  Tarkempia tilastoja ei ole ottelusta saatavilla.

 

 
18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

21.12.2023 23:01 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Lotta-Maj Lahtinen jatkavat EuroCupissa

EuroCupin ensimmäinen pudotuspelikierros saatiin päätökseen torstaina ja suomalaispelaajien osalta Awak Kuierin ja Lotta-Maj Lahtisen pelit jatkuvat.

15.12.2023 11:26 Suomalaiset ulkomailla

Susiladies-pelaajilla vahva aloitus EuroCupin pudotuspeleissä

Awak Kuierin, Lotta-Maj Lahtisen ja Elina Aarnisalon joukkueet nappasivat voitot EuroCupin pudotuspelien avausotteluissa.

14.12.2023 16:50 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ammentanut oppia ammattilaiskentillä

Elina Aarnisalo pelaa ensimmäistä kauttaan ulkomailla, kun hän koripalloilee Kangoeroes Mechelenin riveissä ennen siirtymistään USA:n yliopistoon. Aarnisalo on saanut arvokasta oppia Euroopan huipulta.

9.12.2023 07:45 Suomalaiset ulkomailla

Lotta-Maj Lahtinen palasi loukkaantumisen jälkeen vahvempana takaisin

Lotta-Maj Lahtisen oli määrä tehdä debyyttinsä ammattilaiskentillä jo viime kaudella, mutta paha loukkaantuminen juuri kauden alkua siirsi suunnitelmia vuodella. Täksi kaudeksi Lahtinen palasi tositoimiin täydessä kunnossa ja teki sopimuksen espanjalaisen EuroCup-joukkue AE Sedis Basquetin kanssa.

1.12.2023 09:49 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupissa saatiin lohkovaihe päätökseen - kolme Susiladies-pelaajaa pudotuspeleihin

EuroCupin alkulohko saatiin päätökseen tällä viikolla. Pudotuspeleissä suomalaispelaajista nähdään Awak Kuier, Lotta-Maj Lahtinen sekä Elina Aarnisalo.

24.11.2023 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin ja Lahtisen joukkueet varmistivat jatkopaikan EuroCupissa

Awak Kuierin Reyer Venezia ja Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet varmistivat paikkansa EuroCupin pudotuspeleissä nappaamalla voitot. Elina Koskimies ja Linda-Lotta Lehtoranta juhlivat myös voittoa.

2.11.2023 11:18 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier pääsi viettämään murskajaisia EuroCupissa

Awak Kuier pääsi nautiskelemaan todellisista murskajaisista, kun Reyer Venezia jatkoi voittoisasti EuroCupissa. Voittoja pääsivät juhlimaan myös Lotta-Maj Lahtinen sekä Elina Aarnisalo.

27.10.2023 09:15 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier järjesti blokkibileet EuroCupissa

Awak Kuier pisti pystyyn melkoisen blokkishow’n hänen torjuessaan vastustajan heiton peräti seitsemästi Reyer Venezian jatkaessa voittoisasti EuroCupissa. Voiton kunniaksi pääsivät tuulettavamaan myös Elina Aarnisalo sekä Lotta-Maj Lahtinen.

Näytä lisää vastaavia